Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [BAN] im

GreenSkin
26-10-2008, 19:07
Nick: - im
Data: - 26 październik 2008r. Godzina 19.00
Opis: - Więc grałem sobie na inferno na specu siedział admin nie pamiętam nicku ale jakoś na S. No więc sobie grałem, szło mi nie najgorzej. W momencie gdy TT podłożyło pakę na bananie wskoczyłem na skrzynkę i czekałem, aż ktoś z CT przyjdzie rozbroić pakę. Usłyszałem, strzały oraz tupanie na prawo przy wejściu, wymierzyłem celownik w tamto miejsce. Nie zdążyłem nikogo zabić i nagle dostałem ban i nie mogę teraz wejść na serwer. Proszę o unbana oraz o przeprosiny od tegoż admina, który mnie zbanował.
IP: - 93.105.123.254
Demo: Nie posiadam.

Seele ^
26-10-2008, 19:14
demo w dwóch częściach niestety, gdyż dostałem kick za siedzenie na spect.

aim na brzuch lub klatę(fajnie tak, żeby hs same nie leciały), za każdym razem szybki ruch, nawet nie wiadomo kiedy, z celnością(chodzi teraz o celownik) 100% zawsze w te same miejsce.

http://www.speedyshare.com/660776309.html
paczka, w środku 2 dema. Drugie demo jedna runda, ale na nim jednak najlepiej chyba jest to widoczne.

punisher PL
26-10-2008, 19:15
a ja powiem tak przeprosin nie ma za to ze miales aima na brzuch sam to widzialem i obserwowalem z seele^ miales staty 35 do 7 jak pamietam bo obserwowalismy cie w miedzy czasie jeszcze jeden koles dostal bana a seele^ ma jeszcze podajrze demko ktore o tym swiadczy jezeli faktycznie to bedziesz mial wara za spam postem w sposob gdzie kozystales z wspomagaczy a jezeli demko co innego pokaze masz przeprosinny z jego strony i unbana

GreenSkin
26-10-2008, 19:18
Nic tu nie ma :).

Seele ^
26-10-2008, 19:21
Nic tu nie ma :).ocena nie należy do ciebie niestety

poza tym nie oglądałeś, w 4 minuty byś nie ściągną dema, załadował i obejrzał....ba, nawet obejrzeć w 4 minuty byś nie zdążył

GreenSkin
27-10-2008, 13:48
Lol. Wiem jak grałem i wiem, że grałem czysto więc nie wpieraj mi tutaj, że jestem cziterem!