Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cheater

punisher PL
26-10-2008, 18:41
witam wszystkich serdecznie chcial bym wam przedstawic demko ktore pokazuje jak admina z tego serwera gra na cheatach nie wiem czy to jest prawowity on czyli mowa o furio czy ktos sie podszyl pod niego ale wiem ze spratiata koles o tym nicku dostal bana od furio tak jak by i nie wiem co z tym zrobic czy to byl on czy to ktos sie podszyl. Prosze o obejrzenie demka i zrobic cos z tym fantem bo ja tego sobie nie wyobrazam niestety mam 2 demk jedno pokazuje kolesia o nicku ewlina a potem zmienia sobie nick na furio . Powiem ze ja jako admin innego serwera tez mialem przypadek ze ktos gral na moim nicku a ja mialem admina no i polowe osob zbanowal niestety ale wszystko sie wyjasnilo po dojsciu po przez nr ip i ta osoba niestety pozegnala sie z adminem i serwerem na stale ... pozdrawiam all

DEMKO http://www.speedyshare.com/736522675.html

3k.
26-10-2008, 19:01
Jeśli ktos grał pod FAKE NICKIEM np: Ewelina i zmienił name na furio (O ile "furio" nie "furio_pl albo furio." ) to normalnym jest ze po wpisaniu identyko name to jakie ma admin koleś dostanie kicka bo AMX nie przyjmie hasla... Tzn. Koleś który nie zna hasla do slota nie wejdzie na czyjeś name...

Jeśli kolo zmienił name na furio i dalej grał czitował... To to nic innego jak PRAWDA

Innej możliwości nie ma.

Czyż nie tak..?

punisher PL
26-10-2008, 19:03
owszem masz racje ja juz nic sie nie wypowiadam dalem demko dalem dalej wy rozwiazujcie ten problem jak uwazacie pozdro dla was

3k.
26-10-2008, 19:57
Ewidentyn cziter.. furio ma bana na adma... Rufus zajmij sie tym....

Ziomal
26-10-2008, 20:20
no ja bylem wtedy on strasznie cheatowal i mowilem komus tam zeby zrobil demko i na forum ale widze ze juz jest :-P

*Krych@!*
26-10-2008, 21:08
Obejrzałem do momentu trochę po zbanowaniu spartiaty,i trochę to dziwne bo jak naisa 3k powinno kolesia wywalic bo passworda nie zaakceptowało...ale widać było że koleś miał aima,i nie wiem co o tym mysleć,to chyba nie mozilla by przyjeło hasło,chyba że furiO hasła nie ma czy coś...no nie wiem

SIMI
26-10-2008, 22:18
perfidny multihack... piewsza akcja juz widac;p prawdopodnie to jest Redux bo sie czesie celownik^^

3k.
27-10-2008, 00:02
Obejrzałem do momentu trochę po zbanowaniu spartiaty,i trochę to dziwne bo jak naisa 3k powinno kolesia wywalic bo passworda nie zaakceptowało...ale widać było że koleś miał aima,i nie wiem co o tym mysleć,to chyba nie mozilla by przyjeło hasło,chyba że furiO hasła nie ma czy coś...no nie wiem

Poprotu nie ogarniam gościa... Ludzie, prosze was... Karajcie ludzi za tak bezmyślne pisanie.... Poprostu jak to czytam to wątpie w ludzi, nie wierze ze ktoś jest w stanie coś takiego napisać... To jest szok. Masakra !!!

[ Dodano: 27-10-08, 00:03 ]

perfidny multihack... piewsza akcja juz widac;p prawdopodnie to jest Redux bo sie czesie celownik^^

to oczywiste, jak simi ma racje a ma, to sprawa jest jasna.

Mroczny_PL
27-10-2008, 08:17
No widzicie kiedy furio zagrał tu 1 raz to mówiłem ze ma wh a wszyscy on jest czysty zalllllllllll
i teraz macie dowód ze mówiłem prawdę.

Hax=furiO have banned
Pozdr0

Mariosz
27-10-2008, 08:46
Z racji tego, że ściąganie tego demka zajmie mi 5 godzin zdaje się na wypowiedzi poprzedników. furi0 grając na wh pod żadnym względem nie może mieć admina na serwerze ! Jeżeli do godziny 17:55 czyt. Rozpoczęcia ,,Brzyduli" xD furi0 się nie wytłumaczy, zostaje usunięty ze stanowiska admina.

QuizzzY
27-10-2008, 10:34
Z racji tego, że ściąganie tego demka zajmie mi 5 godzin zdaje się na wypowiedzi poprzedników.

Co ty masz za neta ^^ :D

A wracając do tematu to wydaje mi się że ktoś ma identyki ip co furiO bo tą Ewelinke co nick zmieniała to na serwerze widziałem .. chyba że nie wiemy o tym ale furiO adma traci i chciał na haxach pograć

TO są moje spekulacje !!!

Mariosz
27-10-2008, 10:35
furi0 ma admina na nick. Także ktoś kto zmienia sobie nick na taki sam jak jego musi mieć te same hasło w configu co ma furi0 (niby prawdziwy). Czekamy na wyjaśnienia furia.

punisher PL
27-10-2008, 12:10
ja powiem tak furio sie wyspowiada co i jak tylko szczerze furio masz mowic ale jak to on byl lub ktos od niego to nie zabierajcie mu admina jest porzyteczna osoba na serwerze i przydatna

Mardog
27-10-2008, 13:10
Ta cala ewelina to siora furia już raz była akcja że wchodziła pod nickiem furia i zmieniala nick na ewelina nieczekając na slota (wchodząc na zarezerwowanego) niewiem co o tym myśleć nie spodziewałbym sie tego po nim

3k.
28-10-2008, 12:01
ja powiem tak furio sie wyspowiada co i jak tylko szczerze furio masz mowic ale jak to on byl lub ktos od niego to nie zabierajcie mu admina jest porzyteczna osoba na serwerze i przydatna

Ty chyba z krzesła na głowe spadłeś... punisher zamilcz. Najlepiej nie pisz, wogóle...

Tak czy inaczej furio powinien dostać bana na adma. za granie na czitach. Tymbardziej ze furio ma to wszystko w dupi.e ;]

Mariosz
28-10-2008, 12:05
Jak wrócę do domu to zabiorę mu admina. Temat zamykam.