Zobacz pełną wersję : [propozycja]granaty
Proponuje zakazać ożywania granatów orkowych na mapach typu aim, awp, fy, oraz na ratzach
Motywuję to tym, iż używając tych granatów można wybić pół teamu na start i nie ma żadnej gry przez całą mapę...
Ja w ogóle jestem za tym, żeby te malutkie mapy usunąć z mapcyklu. Co wy na to ? :)
punisher PL
28-10-2008, 09:44
rufus ma racje usunac te male mapy jest wiele map de i cs mogli bys cie po dodawac jestem za rufusem
również popieram, małe mapy to szybciutkie wbijanie expa ;]
Juz było to poruszone (ten temat) ale tez jestem za twoja propozycją RuFuS, popieram całkowicie:P
Ja tez jesytem za propozycja RuFuS , bo na tych malych mapkach nie da sie pograc jak ktos ma orca rozwali pol teamu i po grze :)
aj bym proponowal wogule mapke knife_zone szybko sie tam nabija xp i najlepiej zeby granaty tam byly zabronione
Ja też jestem za tym co proponuje rfs. Przecież jak jest np. de_rats i nie ma żadnego admina to jest sieka. TT wygrywa zawsze do 0 :/ tak samo fy_pool_day. Więc po co nam te mapy.
temat zgasł, trzeba odświerzyć....rufus wywal mapy fun z mc :D
[Troche Off Top] ale terz jestem za RuFuSem
też .
@ Edit=
Dzięki za ostrzeżenie, większość moderatorów to od razy daje Warny.
[Troche Off Top] ale terz jestem za RuFuSem
Jeszcze jeden post taki jak ten to WARN.
1. Słownik
2. Nie nabijaj postów (tak jak ja to robiłem ;-D :-> :cool:)
co z granatami? bo jak mi punisher mówi ze na fy_snow można to mnie *** strzela >.>
Właśnie .. granaty na fy_snow powinny być zakazane .. w ogule mapa powinna być walnieta do kosza .. bo jak admina nie ma to wala tymi granatami .. A co do seele to dziś byłą ta sytuacja .. punisher pod nickiem hehe rzucał granatami orkowymi to reszta hmm jak admin może to oni też zaczęli rzucać .. i teraz jest sprawa .. czy można .. czy nie. Bo założę się o 100 :-D Że jak będzie ta mapa to będą orkowe leciały.
Jak dla mnie małe mapki na w3f się nie nadają.. najpierw poszedł pool_day bo tam to była masakra.. teraz 1hp... wg mnie propozycja Rufusa jest jak najbardziej słuszna
ewentualnie rats_1337 może zostać ale z zakazem używania granatów zwykłych jak i orkowych