Zobacz pełną wersję : [ban] songo
songo_ssj6
21-10-2008, 11:25
Dostałem bana od jakiegoś ogamun czy jakoś tak i nie wiem za co !!!! Jestem doświadczonym graczem a nie pajacem na haxach jadącym !!!!! Proszę o dowód bana, albo inaczej mnie odbanuj !!! Nic nie miałem i nie gram na haxaxh nigdy !!!
Falcon może potwierdzić mam nadzieje.
poprawka:
nick: songo
data: 21.10.2008 godzina okolo 11.00-12.00
opis: wszedłem na serwer 4fun i sobie grałem 5 minut na mapie cs_italy no i dobrze jak zwykle mi szło, 3 zabiłem ze skana, i admin mnie zbanował bo niby mam cheaty
IP: 156.17.236.149
demo: nie mam bo po co mi :P a admin też pewnie nie ma ://
proszę o odbanowanie
Mogę potwierdzić. Ale i tak rezygnuję z adminowania tymi serwerami, więc niech robią co chcą...
songo_ssj6
21-10-2008, 11:30
acha no spoko, ale to jakiś żart :// bana po 4 minutach gry dostalem i to bez demka :///
Mogę potwierdzić. Ale i tak rezygnuję z adminowania tymi serwerami, więc niech robią co chcą...
Czas najwyższy. Idź w pierone.
[ Dodano: 21-10-08, 13:56 ]
Dostałem bana od jakiegoś ogamun czy jakoś tak i nie wiem za co !!!! Jestem doświadczonym graczem a nie pajacem na haxach jadącym !!!!! Proszę o dowód bana, albo inaczej mnie odbanuj !!! Nic nie miałem i nie gram na haxaxh nigdy !!!
Falcon może potwierdzić mam nadzieje.
Dostosuj się do wzoru.
Falcon napisał/a:
Czas najwyższy. Idź w pierone.
LoL Co jest *****
Widzę, że Eragon zmienia nastawienie do ludzi jak rękawiczki.
Raz mu ironicznie odpowiedziałem i już problemy stwarza. Rufus Cię przekabacił ?
Fajnie. Rób co chcesz. Pamiętaj tylko, że zawsze jak się ze mną nie zgadzałeś, to później mówiłes, ze jednak mam rację...
Widzę, że Eragon zmienia nastawienie do ludzi jak rękawiczki.
Raz mu ironicznie odpowiedziałem i już problemy stwarza. Rufus Cię przekabacił ?
Fajnie. Rób co chcesz. Pamiętaj tylko, że zawsze jak się ze mną nie zgadzałeś, to później mówiłes, ze jednak mam rację...
Mam to gdzieś. Teraz sprawiasz same kłopoty, do tego rządzisz sie jakby to forum było Twoje, nigdy nie byłes moim zwierzchnikiem, jest nim ex0n, i tylko jego będe słuchac. Skoncz rozkazywac. Nie masz wladzy nad nami - moderatorami. a o serverze 4Fun to nawet nie powiem. Tutaj nigdy nie miales nic do gadania, to co się wtrącasz? ja Ci się wtrącałem na ten War3/TP?
Ma się dostosować do wzoru, i tyle.
PO 1 To nie temat do SPAMU po 2 nosz ***** dajcie sobie spokój bo naprawdę falcon dostanie wpierdol dziś a eragornowi np... ZA SPAMUJE SKRZYNKĘ MAILOWA albo napluje na monitor zresztą coś wymyślę zobaczysz
PO 1 To nie temat do SPAMU po 2 nosz CENZOR dajcie sobie spokój bo naprawdę falcon dostanie CENZOR dziś a eragornowi np... ZA SPAMUJE SKRZYNKĘ MAILOWA albo napluje na monitor zresztą coś wymyślę zobaczysz
Wpadnij mi na chate, jak kiedyś 3k planował, i mnie pobij.
koniec ot.
niestety nie zniżam się do poziomu 3k ....
Chyba naszczeście Zmora ... :roll:
songo_ssj6
21-10-2008, 19:43
poprawione na poczatku :) dobrze ?? prosze o rozpatrzenie
Chyba naszczeście Zmora ... :roll:
Nie boje się ich, i nigdy nie bałem.
Unban