Zobacz pełną wersję : admin nie myslal i nie patrzal i zbanowal
admin cs-portal.net andri czy jakos tak zbanowal mnie poniewaz stwierdzil ze mam czity a wcale tak nie jest na mapie cs_aztec gdy w miejcu podkladania bomby tym blizej startu ct jest wielki glaz bomba zostala podzlozona koles byl za wielka skala ja o tym nie wiedzialem ale gdy podeszel zobaczylem go przes szpare on nie wiedzial ze go zobaczylem bylo go widac kawalek ale adminstrato mnie zbanowal
you are banned:powud:czitujesz-guwno prawda!!!!
Dostosuj sie do wzoru !!!!!! :/
Twoja ortografia powala... Powud, guw.., cs_aztec :P Szkoda, ze kropek i przecinkow nie stawiasz, na pewno bys nam zadanie ulatwil z przeczytaniem :)
Tak jak skupen ;* napisal, dostosuj sie do wzory :)
ponieważ on stosuje wiersz biały, więc nie ma znaków interpunkcyjnych xD
de_aztec jak już
co do czitów, jak nie ma dema i ktoś sie odwołuje na forum to niestety...trzeba unban
ja tes mam cos do powiedzenia nie pomna dac temu gosciowi bana bo poprosztu jest najpeszy i nie dacie mu rady wiec do banujecie wszydzcie sie !
ponieważ on stosuje wiersz biały, więc nie ma znaków interpunkcyjnych xD
de_aztec jak już
co do czitów, jak nie ma dema i ktoś sie odwołuje na forum to niestety...trzeba unban
niestety..
Dopiero wtedy gdy napisze temat zgodnie ze wzorem.
ban podtrzymany.
eragon ma ciśnienie oj będzie bolało ....
zmora ma racje tak dokładnie było miałem najlepszy wynik w CT ale już wiecie jak było.....
[ Dodano: 21-10-08, 15:07 ]
[ Dodano: 21-10-08, 15:08 ]
dostosuje sie do w wzoru....
[ Dodano: 21-10-08, 15:18 ]
muj nick
a moze headshoota
moje ip: 88.199.98.70
opis jest na samej gurze
data:20.10.08
brak demka sa dowody na gurze wyłumaczylem
[ Dodano: 21-10-08, 19:22 ]
zmora ma racje tak dokładnie było miałem najlepszy wynik w CT ale już wiecie jak było.....
[ Dodano: 21-10-08, 15:07 ]
[ Dodano: 21-10-08, 15:08 ]
dostosuje sie do w wzoru....
[ Dodano: 21-10-08, 15:18 ]
muj nick
a moze headshoota
moje ip: 88.199.98.70
opis jest na samej gurze
data:20.10.08
brak demka sa dowody na gurze wyłumaczylem