Zobacz pełną wersję : Połowiczne rozwiązanie raszu
Jak wiemy, rush jest na serverze niestety powszechny (sam odkąd gram dostałem już dwa bany za to). Stref raszu stworzyć nie można, bo jak wiadomo, kret. Tylko, że nie dałoby się dać na serv tych liń, które by ani blokowały, ani zabijały. Tylko pokazywałyby, że dalej nie iść, zrozumieliście o czym mówię?
Można przerobić mapki i zrobić na nich znaki gdzie jest koniec strefy raszu... ale z tym jest zabawyyyyy...
Można przerobić mapki i zrobić na nich znaki gdzie jest koniec strefy raszu... ale z tym jest zabawyyyyy... Wklepanie pluginu, zrobienie loga i dodanie na mapach proste ??
No to tombcio dawaj i rób... najpierw musisz znaleźć odpowiedni program makers coś tam potem otworzyć bsp każdej mapy znaleźć kos tekstury wrzucić jakimś cudem obrazek(sam tego nie potrafię) i jeszcze wiele innych rzeczy...
No chyba, że zrobisz sobie spreja i będziesz co rundę malował znak UWAGA. STREFA RASZU. :D
Koteczki nic w tym trudnego :-P
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1269
Takie trudne ??
No to robić robić :D ... Po to jest admin by wprowadzał wszystko na serwer :D Ale najlepiej to by było FFA dać a nie TP. ;]
Wszyscy mają FFA. Ja chcę mieć TP :P
to dlaczego nie przerobić stref, które odpychają, w sposób taki, by nie sięgały respa przeciwnego teamu ?
stref nie mozna bo krety nie da sie ;) chociaz bez kretow da sie zyc ;] lepiej granica a brak kretow.. niz brak granic a krety ;d
haszu dlaczego ty mnie nie słuchasz jak ja do ciebie rozmawiam? :D
zrobić strefy, które nie sięgną respa np. ct, więc gra kretem będzie możliwa...
a tak wogóle, co się stanie, jeżeli zastosujemy strefe odpychającą i kupimy kreta? wywali nas w powietrze przez pól mapy na nasz właściwy resp? xD
Ale Sele Nie da sie takich zrobic w tym sęk takto by juz dawno były Misq:*
Ale Sele Nie da sie takich zrobić w tym sęk takto by już dawno były Misq:*to niech będą takie jakie mówię, tylko zabijające...takie da się na bank zrobić ;P
ale z drugiej strony, cfaniaki będą sie humanami tepować za strefy....
proponuje więcej adminów na serwerze do pilnowania, i żadnych stref ;P
proponuje zrobic strefy i srac na tych wartownikow jest wiecej ras... bez kreta
to prawda wkurza to rashowanie przydało by się coś na to
proponuje zrobic strefy i srac na tych wartownikow jest wiecej ras... bez kretamimo ze na war3 juz nie gram, wypowiem sie na oparciu o inny serwer na którym grałem
popieram haszcza ;)
ale tu chodzi o co innego niż to, że są inne rasy...chodzi o to, że jakiś cwaniak ustawi sobie minmodels i już widzi kreta.....lepiej się bez tego obejść
No prawda nie potrzebne krety bo jest minimodels ;/
Chyba dawno nie graliście na serwerze :] minmodels już nie działa ... chyba falcon je wyłączył jakoś tak samo jak pisanie na kolor :P a te antyrashe i coś innego powinny zniknąć -.- bo war3ft z tp to za przeproszeniem shit :P
Jak Ci się nie podoba ten "shit" to idz na inny serwer. Taki jest zamysł serwera, że ma być TP i tak zostanie.
[ Dodano: 19-10-08, 22:29 ]
Jak Ci się nie podoba ten "shit" to idz na inny serwer. Taki jest zamysł serwera, że ma być TP i tak zostanie.
Ja nie powiedziałem że konkretnie ten serwer :] Więc wypraszam sobie takich uwag :>
Ja nie powiedziałem że konkretnie ten serwer :] Więc wypraszam sobie takich uwag :>niestety powiedziałeś ogólnie odnosząc się do tego serwera, inaczej tego nie można interpretować...
dalej jestem za większą liczbą adminów do pilnowania, a sam nie startuje na wc3, więc niczego mi nie możecie wytknąć ;P
Większa liczba adminów też mi coś .... zgłaszać się będą jakieś dzieci a potem połowa serwera to samo admini będą ;]
range[r]
20-10-2008, 14:51
Powiem tak dobry pomysł z tymi liniami noo ale nikt nie wie jak to zrobić albo po prostu sie nie chce. Ostatnio wbiłem po innym nikiem na war3 to jest po prostu masakra dosłownie całe ct ras***e. Albo można zrobić tak jak hashu pisał
Szczerze ? Przydało by się coś zrobić...Czasami to jest haos...Prośby nic nie pomagają dopiero jak poleci kilka banów ludzie się uspokajają...Jeśli nie dałoby się wykombinować nic to w takim razie moim zdaniem jeszcze lepiej usunąć kreta...I tak jak kret spadnie i tak od razu dostaje banie (Nie wiem skąd oni wiedzą to :/ Pewnie "minimodels").
A to co pisał tombcio? zwykłe napisy na teksturach, przynajmniej mnie powstrzymałyby mnie od raszu. Doszło do tego że w ct się dalej niż bs na krok nie ruszam, bo banują :p
mówię wam 2 raz że minmodels ktoś wyłączył :] .. a jak dacie tylko same linie to potem jak koleś przekroczy je to leci mu spam że przekroczył granice rashu i tak do momentu aż nie cofnie się.. a z tym wyłączeniem kreta to koleś przesadziłeś .. po to jest wartownik by kreta miał a nie. A tak w ogóle to byłem,jestem i będę za FFA !