Zobacz pełną wersję : II etap turnieju
Po dzisiejszym meczu zostało 5 drużyn. Każda z nich rozegra po dwa mecze.
Mapa do rozgrywek: de_dust2002
Rozlosowane zostały już pary.
[center:9bcc2179b2]Poniedziałek 20.10.08
godzina: 20:00
666Mave : Concoria Discors
Sędzia: Seele^[/center:9bcc2179b2]
[center:9bcc2179b2]Wtorek 21.10.08
Divine Messengers : Trybunał Braci
Sędzia: ???[/center:9bcc2179b2]
[center:9bcc2179b2]Środa 22.10.08
Divine Messengers : Concoria Discors
Sędzia: Seele^[/center:9bcc2179b2]
[center:9bcc2179b2]Czwartek 23.10.08
dzieci... : 666Mave
[center:9bcc2179b2]Piątek 24.10.08
Trybunał braci : dzieci...
Sposób punktowania w drugim etapie turnieju:
Przyjmujemy iż:
wygrana meczu lub jego przegrana przeliczana jest na procenty.
18 rund wygranych = 75% meczu wygranego.
6 rund wygranych = 25% meczu wygranego.
12 : 12, lub brak obecności obu drużyn = remis = 0%.
6 rund przegranych = 25% meczu przegranego.
18 rund przegranych = 75% meczu przegranego.
Każda drużyna dostaje na start w poniedziałek 10 pkt.
wygrana meczu w 75% oznacza wygranie 5 pkt, przegrani tracą te 5 pkt.
wygrana meczu w 25% oznacza wygranie 3 pkt, przegrani tracą te 3 pkt.
remis oznacza stabilność w punktach, żadnych zmian.
przegrana meczu w 25% oznacza stratę 3 pkt, wygrani dostają te 3 pkt.
przegrana meczu w 75% oznacza stratę 5 pkt, wygrani dostają te 5 pkt.
Do trzeciego(ostatniego) etapu przechodzą trzy najlepsze drużyny. Jeżeli zdąży się tak, że będzie remis(co myślę jest nie możliwe przy 5 drużynach) nie będzie dogrywki, tylko liczenie rund, kto więcej wygrał.
made by Seele ^
Czemu nie gramy z Divine Messengers... ?
To tak jak byś zapytał czemu nie gracie z trybunałem braci.
I tak 3 najlepsze teamy spotkaja się w finale.
No w sumie też czemu z nimi nie gramy... ? ;x
Ok, to do zobaczenia w finale.
Zauważ, że to są losowe pary. Każdy team w losowaniu miał zagrać dwa mecze. Tak to działa i niemożliwe jest, żeby grał każdy z każdym.
KnifeMan
17-10-2008, 21:10
LoL szkoda tylko że gramy z dwoma najsilniejszymi zespołami .... :((
każdy z każdym, kombinacja 2 elementów z 5....
C = n!/k!*(n!-k!) = 5!/2!*(5!-2!) = 5!/2*3! = 20/2 = 10 meczy
rufus 2 tygodnie na drugi etap? bez jaj :P
ja chce któryś mecz falcona napewno :P
o 20:00 każdego dnia myślę że będę wolny, więc przydzielcie mnie tam gdzie będą pustki ;)
range[r]
18-10-2008, 14:55
666MAVE jest najlepsze jak dla mnie ;p
Ja w piątek gram z 666Mave zobaczymy jak pójdzie :]
666Mave przekłada mecz z piątku na obojętni jaki dzień. Powód ? Ja w piątek wychodzę a SIMI ma futsal. Pozdrawiam.
Na na 100% odpada sobota...
Napisałem obojętnie jaki dzień prócz piątku.
KnifeMan
18-10-2008, 16:26
A na jakiej mapie gramy??
No chyba, że mecz z czwartku zamienimy z piątkowym...
Może być...
Jak my w czwartek gramy z "Trybunał braci" to możemy zagrać z nimi w piątek a w czwartek z 666Mave
Mecz czwartkowy z piątkowym zamieniony...
KnifeMan
18-10-2008, 17:58
A na jakiej mapie drugi etap jest???
range[r]
18-10-2008, 20:36
Środa nam zbytnio nie odpowiada..
Hmm w takim razie powstanie całkiem nowy grafik.
Mi pewnie nie podpasuje poniedziałek, więc jutro wywiesze nowy spis.
range[r]
19-10-2008, 10:53
mi poniedziałek i sroda nie pasuje
Mi również poniedziałek nie pasuje, ponieważ we wtorek mam próbny test z angielskiego i muszę się przygotowywać.
To powtórz sobie w weekend tak jak ja...
to wy się macie podporządkować pod turniej, a nie turniej pod was...nikt nie kazał się wam zgłaszać ...
ZAMIENIONE ZOSTAŁY MECZE: PONIEDZIAŁKOWY Z WTORKOWYM.
ZAMIENIONE ZOSTAŁY MECZE: PONIEDZIAŁKOWY Z WTORKOWYM.
KnifeMan
20-10-2008, 08:58
Na jakiej w końcu gramy mapie???
range[r]
20-10-2008, 14:53
NO kozacko to teraz żaden dzień nam nie pasuje. Ani poniedziałek ani sroda
Słuchajcie... nie mam zamiaru codziennie nastawiać się na inny dzień więc zróbcie tą rozpiskę do porządku...
Na PGA i ESWC też nie każdy może przyjechać bo robi co innego...najwyżej zagracie 2 vs 3...
hasła na dziś rozesłane na gg, jeżeli do kogoś nie doszło, pm do mnie na forum
range[r]
20-10-2008, 15:15
mógłbyś przełożyć na 20 : 15 ?
punisher PL
20-10-2008, 18:55
jak potrzebujecie gracza to moige sie zglosic o ile zrobie z pomoca falcona wejscie na serwer war3craft bo mam mamly problem:( ale jak cos to moge pomoc jak jest taka mozliwosc jakiemus temowi
Chyba nie ma takiej możliwości, ani dodawania rezerwowych...udział biorą gracze podani w zapisach.
WINSZUJCIE ***** TOMBCIOWI!!
wygrywalismy 5-0 po czym wyszedl sobie... i wynik zrobil sie 7-5 dla nas a w terror to szkoda gadac 3-9 ... brawo dla ciebie.
nie 5-0 tylko 7:0... chude dziecko z żebrami na wierzchu co go mama z kompa zrzuca haeheah puacz...
range[r]
20-10-2008, 20:58
Eheh nie tylko się skill liczy ;]. (w czym na pewno jesteście od nas lepsi ). Może i tombcio miał Blood maga ale nie grał ;]. GG panowie.
Hehehehhe... no to widać że ten mecz nie był jednym z najlepszych waszych występów. Macie jeszcze jeden mecz więc nic straconego.
Ale RuFuS, się zdenerwowałeś :] :*
rfs ale mam jedno zastrzezenie co do ZeN0 i chyba wygramy:D
Zabronione skrypty:
* no recoil
* bunnyhop
* burst fire
* 180 turn script
* awp fast zoom script
* silent run
ZeN0 sie bawil silent runem co jest zakazane.Pisal ze nie wie co to,moze robil to nie swiadomie ale zasady to zasady
3. Wszelkie działania, które nie były wymienione, a zostaną uznane przez sędziego lub organizatorów za naruszające zasady uczciwej gry, będą karane jedną z następujących kar: przegrana w meczu, wykluczenie z turnieju, wykluczenie z turnieju i przyszłych turniejów CS-PORTAL.NET wszystkich członków drużyny.
seel wypowiedz sie
pierwsza połowa 666MAVE 7:5 concoria discors
druga połowa 666MAVE 3:9 concoria discors
razem 666MAVE 10:14 concoria discors
666MAVE teraz dysponuje 7 pkt, concoria discors 13 pkt.
Problemy podczas meczu:
-znikł tombcio, pytałem czy chcą czekać.
-raz wywaliło z serwera mnie i rufusa.
Dodatkowo wnoszę o ukaranie 666MAVE 4 rundami karnymi z powodu zachowania rufusa:
wyzywanie, przeklinanie i obraza rodziny:
http://img354.imageshack.us/my.php?image=dedust20020006xy3.png
a tutaj jego reakcja z konsoli:
http://img530.imageshack.us/my.php?image=dedust20020009ai4.png
i w końcu rundę przed końcem wyszedł pisząc:
http://img79.imageshack.us/my.php?image=dedust20020023jp8.png
Kara ma być surowa, za słownictwo, pisanie na tsay(nie wiem po co to robił, już ostatnio falcon zwracał mu uwagę to olał), oraz reakcję na to, iż jego wyzwiska będą na forum.
Dlatego po karze 4 rund, wynik wyglądałby tak: 6:18, co daje punktacje dla 666MAVE 5 pkt, i concoria discors 15 pkt
EDIT:
ZeN0 sie bawil silent runem co jest zakazane.Pisal ze nie wie co to,moze robil to nie swiadomie ale zasady to zasady
3. Wszelkie działania, które nie były wymienione, a zostaną uznane przez sędziego lub organizatorów za naruszające zasady uczciwej gry, będą karane jedną z następujących kar: przegrana w meczu, wykluczenie z turnieju, wykluczenie z turnieju i przyszłych turniejów CS-PORTAL.NET wszystkich członków drużyny.
seel wypowiedz sie dobrze że zauważyłeś, sam nie zwróciłem uwagi. Zaraz przejże demo
EDIT2:
nic nie miał
seel zobacz moj post u gory i sie wypowiedz
add., bedziecie widzieli co sie bedzie dało w tym 2 meczu...
Seele ^ głupi cwelu przerób jeszcze te ss w photoshopie i zrób z tego sygnaturkę. PARANOJAAAAAAA. Weźcie tych lizdupków i dupowłazów z tego świata bo mnie coś trafi...
Seele ^ głupi cwelu przerób jeszcze te ss w photoshopie i zrób z tego sygnaturkę. PARANOJAAAAAAA. Weźcie tych lizdupków i dupowłazów z tego świata bo mnie coś trafi...regulaminu chyba na oczy nie widziałeś...nie interesuje mnie że masz wszystkie flagi i moda na forum, nic Cię nie upoważnia do takiego zachowania.
co do zeno, nie używał na scrollu kucania, a to że cicho chodził zapewne wynikało z amuletu kota.
EDIT: już robie sygnaturke, zaraz sobie wkleję ;)
Wcale nie uważam, że mam moda i wszystko mi wolno... nie miałem moda i też wyrażałem to co myślę... A takie zdanie mam właśnie o Tobie i największemu przylepkowi na forum czyt. add.
Nie będę tu nic pisał bo to nie dział od tego...
Seel ty chyba mylisz pojecia silent run z duck na scrollu.Silent run tzw ciche bieganie przejawia sie w plynnych ruchach gracza ktory wykonuje pare krokow a slychac co ktorys tam napisalem w skrocie;pJezeli by mial duck na srollu to by odbijalo go co skok;) a on plynie robil:P
pS.seel zapodaj demko ;p
mówię ci, amulet kota...
mogę ci dać demo, które jest niestety w dwóch częściach z powodu błędu serwera
KnifeMan
20-10-2008, 21:39
Żal ... jak patrzę na wypowiedzi tego RuFuSa to śmiać mi się chce ... człowieku ogarnij się troszkę dobrze? A to ja miałem mieć bana kompletnego za ironiczną gadkę, co za ziom i jeszcze masz zastrzeżenia do sędziego? Według mnie kara czterech rund karnych jest słuszna i oczywista w przypadku takiego zachowania ... !!! :P:P:P
[ Dodano: 20-10-08, 21:43 ]
Seele ^ głupi cwelu przerób jeszcze te ss w photoshopie i zrób z tego sygnaturkę. PARANOJAAAAAAA. Weźcie tych lizdupków i dupowłazów z tego świata bo mnie coś trafi...
<------- A za to też zdaję się jakaś kara powinna być ... podsumowując jesteś arogancki i cyniczny ... bardzo się dziwię, naprawdę się dziwię że masz tu admina bo admin powinien dawać dobry przykład a nie zachowywać się w ten sposób!!! :P
Czasami emocję biorą górę nad rozumem :P ( skąd ja to znam -_- ) Dobra nieważne myśle że Rufus sobie pośpi i zrozumie że coś jest nie tak.
Co do ciebie KnifeMan, każdy ma chwilę słabości czy jest adminem czy sprzedaje ziemniaki pod twoim blokiem czasami trzeba zrozumieć i przemilczeć a czas sam pokaże czy to dobre było czy nie ( czy jakoś tak to ciałem mądrze ująć )
Wiec podsumowując Peace And Love bo jak nie to ..... wpierdol macie nooo xD
RuFuS, jako admin i moderator nie powinieneś się tak zwracać, jeszcze ten tekst na matke :/
Seele ^, KnifeMan, w 100% sie z wami zgadzam, kara powinna być WYSOKA