Zobacz pełną wersję : I etap turnieju
[center:2f4ecf1e50]Poniedziałek 13.10.2008
Trybunał braci 17 - 7 Footbal team
Sędziowali: Falcon, Rapmen, rsL[/center:2f4ecf1e50]
[center:2f4ecf1e50]Wtorek 14.10.2008
Divine Messengers 24 - 0 Darkteam w osobie Didiera
Sędziowali: Shocik, rsL[/center:2f4ecf1e50]
[center:2f4ecf1e50]Środa 15.10.2008
Concoria discors 15 - 9 gejm^over
Sędziowali: Falcon, SIMI[/center:2f4ecf1e50]
[center:2f4ecf1e50]Czwartek 16.10.2008
dzieci... 18 - 6 HeadHunters
Sędziował: Seele^[/center:2f4ecf1e50]
[center:2f4ecf1e50]Piątek 17.10.2008
Warriors 8 - 16 666Mave
Sędziował: Falcon, Seele^, rsL[/center:2f4ecf1e50]
Trybunał braci wygrał, tak też myślałem że wygrają.
KnifeMan
14-10-2008, 12:51
Też tak myślałem :P:P xD
I tak obie drużyny grały jak nooby. Aż sędziować się nie chciało ;)
Hahahaha..... Dzisiaj Falcon twoja pora! Pokaż na co Cie stać!
KnifeMan
14-10-2008, 16:46
Szkoda że nie mogę sędziować na tym meczu, chętnie zobaczyłbym jak tobie pójdzie :-P
Falcon, A może by tak zamieszczać demka :] żeby se pooglądać jak grają "nooby" xD
Dobry pomysł Mardog. Chętnie bym popatrzył jak to wygląda. Bo niestety mi się nie udało znaleść teamu:/
Głupi pomysł!
Ja nie mam zamaru nakręcać demka i brać na jakieś strony żeby ktoś sobie siągnoł, bo nie mam na to czasu.
Głupi pomysł!
Ja nie mam zamaru nakręcać demka i brać na jakieś strony żeby ktoś sobie siągnoł, bo nie mam na to czasu.
Pytałem sie ciebie??
NIE, poza tym ty nie jesteś sędzią turnieju, a jest nim: shocik! sele^^ i falcon był, dlatego kieruje to pytanie do nich
Ale ja jestem zawodnikiem i też moge coś powiedziec!
Co ty myślisz że na turniejach to zawodnik nie ma nic do gadania? to się bardzo mylisz...
Proszę o nie robienie OFF-TOPIC
KnifeMan
14-10-2008, 20:09
Głupi pomysł!
Pytałem sie ciebie??
NIE, poza tym ty nie jesteś sędzią turnieju, a jest nim: shocik! sele^^ i falcon był, dlatego kieruje to pytanie do nich
Poza tym jego nikt nie musi pytać o zdanie a zwłaszcza taki ktoś jak ty Mardog. Łamiesz regulamin serwera na prawo i lewo jak tylko admini sobie pójdą ... i ty uważasz się za kogoś kto może decydować o tym kto ma się wypowiadać ?? Zastanów się choć troszkę ....
moim zdaniem, jeżeli ktoś nie dostarczy demka i screenów po turnieju na czyjeś życzenie(przeciwnika lub sędziego) wygrana teamu gdzie są braki powinna być traktowana jako przegrana.
Ogólny wgląd do demek raczej nie jest wskazany.
PS nie sele^^ (nie wiem jak ty to mogłeś w ogóle napisać xD( tylko Seele ^ :)
za brak ^ się nie obrażam ;P
Falcon, zmora i Szczypior leja Didiera :P Tylko ze on sam gra
a to nie ich wina, ze drużyna się nie stawiła na czas...w regulaminie jest napisane o tym dokładnie ;)
KnifeMan
14-10-2008, 20:25
LoL?? nie ma jego składu?? Co z iSeerq-iem??
To fajny team ma. Ciekawe gdzie iSeerQ! i Mr.Yo. Z zresztą jutro z nim pogadam w szkole czemu nie przyszedł na turniej.
Gralem sam na Falcona,Szyczpiora i Zmore ;p ciagle dostawalem banie ale sie nie poddalem!!! Walczylem nawet prawie wygralem jedna runde<lol2>
Jak ktos szuka teamu to jestem chetny moge byc rezerwowym, rozmaialem z Zmora zgodzil sie
Falcon ale jeszcze gadalem z Didierem ze jak jego koledzy nie przyjda to jestem rezerwowy
powiecie ze juz koniec? ja tu kurde mogłem sędziować, a myślałem ze to dłużej zejdzie, bo zaraz wychodzę ;P
Nie byłeś zgłoszony jako rezerwowy w trakcie zapisów.
Tylko gracze zapisani mogli brać udział w turnieju.
add., ja nic niemówie chodzi mi tylko o to, że sędzia by mógł krecić filmik.
Niemożna wbić na serwer bo jest hasło, a niektórzy by se pooglądali To była tylko propozycja.
KnifeMan, Ty lepiej zamilcz sam łamiesz regulamin serwa, a mówisz na kogoś.
Jak każdy raszuje jak głupi, to czemu ja nie mogę. Wtedy grać się nieda bo ani jednego niezabijesz :/
Seele ^, Oj dobra niemusisz się tak czepiać xD
KONIEC-OFF TOPIC!!
KnifeMan
14-10-2008, 20:40
Jak każdy raszuje jak głupi, to czemu ja nie mogę. Wtedy grać się nieda bo ani jednego niezabijesz :/
Wyśmienita filozofia:
1.Jak wszyscy raszują to ty też.
2.Jak nikogo nie możesz zabić to łam zasady.
Mardog gratuluje ci pomysłów ...
Eno KinfeMan nie gadaj bo każdy jak nie ma admina to klnie albo raszuje a niektóży czitują.
Arbiter zobowiązany jest do pilnowania porządku na serwerze, robienia dokumentacji w postaci screenów po zmianie drużyny graczy oraz na koniec meczu, jak i do kręcenia dema z całości meczu.
ale nie wiem mardog czy mozna go udostępniać komuś poza innymi sędziami :P
KnifeMan, nie wypowiadaj się na czyjś temat ja sam niejesteś lepszy!! Ty tez nieraz raszowałeś więc POZDRO pfff
KONIEC-OFF TOPIC!! mówiłem
[ Dodano: 14-10-08, 20:45 ]
Seele ^, ja tam niewiem ale można by było
KnifeMan
14-10-2008, 20:47
Nie wypowiadam się na twój temat tylko twojej wspaniałej filozofii gry a poza tym napisałeś OFF-TOPIC a ja się wcale nie muszę do twoich OFF-TOPIC ustosunkowywać.
range[r]
14-10-2008, 21:41
Co do demek to ja je mam jak któryś z teamow będzie chciał bo uważa że przeciwnicy mieli wh to dam. Ale tak nie mam ochoty ani czasu wstawiać demka bo to będzie trwało wieki..
Nie wypowiadam się na twój temat tylko twojej wspaniałej filozofii gry a poza tym napisałeś OFF-TOPIC a ja się wcale nie muszę do twoich OFF-TOPIC ustosunkowywać.
Za takie coś jest warn, to nie jest temat do pogaduszek!!
KnifeMan
15-10-2008, 15:02
"Seele ^, Oj dobra niemusisz się tak czepiać xD "
<----I to mówi ktoś kto pisze takie rzeczy ....
Ale był głupi mecz 3 na 1 a gdzie zawodnicy z tamtego teamu. Ale i tak Falcon byście wygrali 3 vs 3
KnifeMan
15-10-2008, 19:23
Teraz wychodzi na jaw jakim to wzorowym graczem jest Mardog ale bez przesady że mi pisze żebym się zamknął ... Widać nie wie że forum jest ogólnodostępne. Jak jest taki odważny i Pro gracz to chociaż mógł na forum napisać że mu coś nie pasuje a nie na PW ...
mam już warna za OT, wiec siedź cicho!
KnifeMan
16-10-2008, 10:28
eh ... nie śmiejcie się tylko ... ale nie było mnie na meczu Concordia discors - game^over i chciałem się dowiedzieć dlaczego grali do 25 rund??
Ehh.. pomyliłem się... 15-9... ale nie ma to znaczenia jak wazna wygrana prawda?
KnifeMan
16-10-2008, 10:59
Racja. :P Po prostu chciałem się dowiedzieć ... :P
O.o klusek wygraliście szkoda że nie oglądałem ale to przez to poj***** szkołę trzeba się uczyć.
Czy to jest temat do OFF-TOPIC ?
range[r]
16-10-2008, 19:09
FuriO a co w tym dziwnego ? ... I mnie nie rozpi***** na gg bo ty lepszy od nas na pewno nie jesteś .. nawet nie widziałeś jak gram .. Na war3 grywam tylko po to aby pilnować serwera i cisnę 4funa. A na prawdę gram inaczej...
KnifeMan
16-10-2008, 19:23
Eh spokojnie, nie trzeba się złościć .... FuriO nie napisał przecież że gra lepiej od Was prawda?? ...
range[r]
16-10-2008, 19:58
eh ale tak uwaza
no wezcie ku**a nie piszcie tu pierdół tylko piszcie na temat a tak najlepiej to nic nie piszcie... tutaj tylko wyniki...
furi0 odraża się, że wygra ze mną simim i rapmenem, ehaheah leże ;x
wynik dzisiejszego spotkania:
http://img337.imageshack.us/my.php?image=dekabul0023jq0.png
http://img222.imageshack.us/my.php?image=dekabul0007sr8.png
dzieci... - 18 : 6 - HeadHunters
No wtopilismy :/ niestety woterowi lagowało neta;/;/ a ja jak widać ginąłem bo szedlem 1 zawsze na zwiad xD, ale i tak sie fajnie grało :] Dziękujemy dzieciakom za wspaniała atmosferę i przyjemnie spędzony czas :cool:
PS: Macie wygrać turniej;]
Mardog, dobrze było :] ja grałem na 30 fps... nie wiem co jest..
wcisly, nie kontaktowalismy sie z nim zbytnio.. :]
W_W dostawal konkretne info na TS :] to byla rozgrzefka teraz sie zacznie jak wcisly bedzie z nami na TS a ja bede mial to swoje kochane 100 fps...
Dzisiaj mi karta dzwiękowa padła :/... nie moge sluchac muzy jakies bledy wyskakuja..
Pozdrawiam, dziękuje za meczyk. :*
kurde szkoda że przegraliśmy szkoda ale to jest tylko gra.
Ja grałem dzisiaj na 15-20 fps i nie placze...
KnifeMan
17-10-2008, 23:17
A czy on płacze? Przecież napisał że to tylko gra ... :P