Zobacz pełną wersję : [Admin] Marcelinios
Marcelinios
05-10-2008, 19:33
Nick: Marcelinios
Staż: 3 lata
Typ gry: Posiadam Steama
Godziny przebywania na serwerze: Codziennie z małymi wyjątkami (szkoła)
Doświadczenie w administratorstwie: Trafiłem na kilka bardzo popularnych serverów i zostałem adminem
Znajomość AMX: czyt. wyżej...
Coś od siebie: Jestem dobrym i miłym graczem a także spokojnym ... Nie używam czitów ... Gdy ktoś ma czity lub raszuje jestem spokojny i nakrencam demko po obejrzeniu dokładnie i spokojnie demka dopiero banuje :). To tyle o mnie.
PS: Mam nadzieje ze moje podanie bendzie dokladnie i spokojnie rozpatrzone.
Pozdrawiam Marcelinios
NIE Co to jest reklamowanie swojej gandydatry za takie coś niejeden już nie dostał admina.
Zastanów sie następnym razem co robisz!
Marcelinios
09-10-2008, 17:16
Zapraszam do dalszego głosowanie i wypowiadania sie co do mojej kandydatury.Temat troche zastygł :/
Hmmmm podobnie jak bomber dziwne może se zrobił 2 osobne konta??
Wiekszość głosów jest na nie, Wiec nie masz już na co liczyć
Po pierwsze mało komentarzy od graczy to świadczy że nikt cie nie zna za dobrze
Po drugie ja cie nie znam i daje głos na NIE
Po trzecie moja decyzja może uleć zmianie proszę o podanie nazw serwerów na których adminowałeś
Po czwarte nakręcanie demka ok ale decyzja po obejrzeniu nie od admina wymaga się szybkiej reakcji na dany problem Cziter Brak kultury itp.
BomberCp
09-10-2008, 20:50
Mardog jeżeli chciałbyś wiedzieć nie głosowałem z konta Bomber możemy to sprawdzić w każdej chwili jak wejde na konto Bomber moge mieć 1 głos wiecej na tak .
Nie chcem sie z tobą kłócić tylko to przedyskutowac ale widze że na serverze można sie z tobą dogadać ale na forum widzisz lub tylko pamietasz minusy mojej osobowości.
[ Dodano: 09-10-08, 20:52 ]
Ja jestem na TAK widze go dużo razy lecz chyba grałeś z kilkoma przerwami.
Ja jestem na NIE widze ci zbyd zadko na serverze
Marcelinios
10-10-2008, 13:05
Dziekuje Bomber :) a co do mojej nie obecnosci .... Wchodze codziennie (prawie... Napisalem ze jest szkola i po 15 dopiero moge byc :D )
Dalej nie usłyszałem na jakich serwerach byłeś adminem
Marcelinios
10-10-2008, 13:14
Jak ja mam pamientac jak to bylo 2 lata temu ? Te servery napewno jusz nie istniejo bo gdy od nich odchodzilem doslownie upadaly :/
BomberCp, Ze mną można zawsze sie dogadać, nikt mi nie mówił jeszcze, że nie
idzie, zresztą ty tez jesteś wporzo koleś;] Nie mam nic przeciwko tobie ale masz na minusie większość w swojej ankiecie, a marcelinos także
Marcelinios
10-10-2008, 16:02
Co z tego że mam więcej głosów na NIE ? Wiem wiem prawie nikt mnie nie zna ale czas na to żeby mnie poznali :) Nie jestem jakimś strasznym typem czy coś ;) Dalej oczekuje decyzji Szanownego Pana Flacona :)
BomberCp
10-10-2008, 20:40
I masz racje wszystko zależy od Szanownego Pana Falcona który sam podejmuje oststnia decyzje i zawsze każdy ma szanse.
Marcelinios
11-10-2008, 10:21
Prosze dalej wyrażać sie co do mojej kandydatury. Temat zastygł :/
PS: czekam na wypowiedz Szanownego Pana Flacona :]
NIE Bardzo rzadko cie widziałem na servie.
Marcelinios
14-10-2008, 13:47
Bardzo żadko ? Może nie byłeś w grze a ja grałem :D
NIE Bardzo rzadko cie widziałem na servie.
Wiadomo że go mało widzisz bo mało grasz na [War3FT]
Co do ADMINA jestem ZA! :]
=====
Pozdrawiam.
Marcelinios
14-10-2008, 19:18
Dziękuje add :) Bardzo mnie cieszy że chociaż 1 admin mnie poparł. Bardzo Dziękuje.
Pozostał tylko głos Szanownego Pana Flacona :]
add. ja gram codziennie od 3 tygodni. (Tylko 5 dni przerwy)
Kali, i co z tego, jak i tak rzadko cię tam widać, wejdziesz na chwile i wyjdziesz to wiesz.