Zobacz pełną wersję : [Junior Admin]Trojan
Nick: Trojan
Staż: Ponad roczek z przerwą w wakacje :P
Typ gry: Niestety nie mam steam... Jakoś nie jestem przychylny do wydawania pieniędzy na darmową gre...
Godziny przebywania na serwerze: Praktycznie zaraz po szkole gram cały czas
Doświadczenie w administratorstwie: Byłem adminem na kilku serverach... Zawsze miałem dobrą opinię
Znajomość AMX: czyt. wyżej... Mam troche doswiadczenia jak sie obslugiwac :P
Coś od siebie: Gram na serverze War3FT bo bardzo lubię tego moda... Admin? Dlatego że nie raz gdy gram widze wiele cheaterow lub kolesi ktorzy reklamuja inny serv, spamują lub przeklinaja to jestem wkurzony :P a adminow nie ma... Ja grając prawie cały dzień probowal bym to ogarnąć ... Nie załatwiam slotów czy badz czego "po koleżensku" jak to NIEKTÓRZY robią :roll: Coz przyznam, czasem poniesie mnie złośc i moge przeklnac ale to z nerwow m.in. od tych cheatkow :P
Trojan długo na servie siedzi, fajnie się z nim gada i myślę, że będzie dobrym adminem. Jestem na TAK!
Trojan jest bardzo mile widzianym graczem.
Moim zdaniem nadawałby się na admina :)
Jestem Bardzo na TAK.
Jestem na tak z tego co widze Trojan gra rano codziennie gdy gram i ja wedlug mnie powinien zostac adminem
Nie sprowadzaj sobie kumpli.....
Co do podania Jestem na [shadow=red:abea0e08c9]Nie!!!!![/shadow:abea0e08c9]
To są goście ktorzy mnie lubią co w tym złego? ... Nie rozumiem twojej wypowiedzi ale ją szanuje... Po za tym dzisiaj rano na alpinie zadnego adma no to sobie po txt biegali - ja byłem... Sytuacja na ratsie z granatami? Beznadziejna gdyż adminów brak... 8/
O kurczę... nie wiedziałem, że z samego rana, albo w nocy brakuje Adminów. Przecież Admin to robot, który spać nie musi, jeść nie musi, uczyć się nie musi itd... On powinien cały czas być na serwerze. Ale widocznie zepsuł mu się program.
W takim razie proponuję Trojan, że dam Ci Admina, jak będziesz adminował w godzinach 22-8. Co Ty na to ?
Wiesz co bardzo śmieszne... Przytoczyłem o tym rano ponieważ dzisiaj sytuacja była dobijająca...
Coz przyznam, czasem poniesie mnie złośc i moge przeklnac ale to z nerwow m.in. od tych cheatkow :P
To niech cię nie ponosi. Admin musi zawsze zachowywac zimna krew :medit: . Nie podałeś stażu na serwerach cs-portal.net dlaczego?
Ej.. ja się nie śmieję. Dam Ci admina, jak będziesz w tych godzinach adminował. Wtedy nikt nie będzie mówił, że adminów nigdy nie ma.
A jak ktoś tak powie to ja mu rzeknę: "Ależ drogi obywatelu. Spójrz proszę na postawę Trojana, który dzielnie adminuje w dzień i w nocy."
Przecież w nocy prawie nikt nie gra więc po co admin? Od rana w weekendy zawsze jestem, i jak wracam ze school to od razu na server... Ale bardzo bym chciał Junior' a!
Jak w nocy nikt nie gra ?
Ostatnio dostałem skargi, że o 3 w nocy cziter latał i nie dało się grać, bo admina nie było na swoim stanowisku.
To jak ? Daję Ci admina na etat w godzinach 22-8. Zgadzasz się?
Koniecznie w tych godzinach? Dlaczego nie moge jak normalny Administrator... Chodziło mi o to ze rano nie ma admina a oni sie skarzą ze ras***ą, po txt biegają... W nocy zadnego admina nie ma bo po co mają byc w nocy, zamiast sie spokojnie wyspać a na nastepny dzien do pracy czy szkoly... Ja staram sie o normalnego Junior' a w Godzinach Pn-Pt od popoludnia (od 3) do wieczora (22-23) a w week caly dzień...
PS: tam gdzie cenzor to chodzi o "rasz" ale pisze cenzor
Marcelinios
05-10-2008, 09:48
Ja jestem na TAK ;) Trojan jest miłym gościem, zawsze komus pomorze itd...
wiem ze nie mam tu nic do gadania ale bylbym na...nie. lubie trojana ale za duzo sie reklamuje a z tego co wiem nie mozna tego robic na serwie. co do jego bywalnosci na serwei to nie mam zastrzezen jest bardzo czesto.
Wiesz Trojan. Problem w tym, że nam nie brakuje adminów, ktorzy bywaja o tej porze o ktorej Ty tez bys chcial adminować...
OCZYWIŚCIE ŻE NIE!
-Na serwerze bardzo żadko go widzę...
-Sprowadza kolegów na forum... żeby na niego głosowali...
oczywiscie ze nie !!!
wyklina graczy
namawia ich zeby glosowali
i napierdziela przez mikro non stop
Troj4n, jestem na TAK fajnie mi się z tobą gra, tylko czasami raszujesz
Mroczny_PL
05-10-2008, 11:54
Ja jestem na NIE
Hmmm nie wiem co add ale jak ja gram to jestes raz na czas nie wiem czemu ty mnie nie widzisz :| No ale to szczegoł... Dalej jesli chodzi o namawianie... Powidzialem tylko ze jesli ktos chce zebym byl adminem (mowilem to rano kiedy wlasnie byly problemy bo nie bylo admina) zeby glosowali i tyle... Wiec nie potrzebne to... Po trzecie JAKIE WYKLINANIE... nie obraziłem jeszcze zadnego gracza wiec po raz kolejny nie wiem o co ci chodzi... A co do Falcona, jesli wam nie brakuje to dlaczego jak jest jeden admin to zaraz cala paczka a jak trzeba to zadnego?? Hmmm wytlumacz mi to ... Jakaś zmowa? Ze jak jeden wejdzie to reszta tez? Przewaznie gdy jest Willy to wbija furiO z add...
Trojan... czy Ty masz jakieś urojenia, czy chore domysły ?
Zauważ, że większość adminów jest z jednego wieku i to normalne, że grają po szkole.
I zaraz Ty byś do nich dołączył.
Widzę pretensje do całego świata masz, a rozumu niewiele.
Podanie odrzucam. Temat zamykam.