Zobacz pełną wersję : [Admin] RaPMeN
Nick: RaPMeN
Staż: 1 rok z czyms ;p
Staż na cs-portal : z rok
Typ gry: Nonsteam/Steam
Godziny przebywania na serwerze:Dużooooo potrafie grac czaly dzien
Doświadczenie w adminowaniu:cs-potal 4fun itd ;p
Znajomość AMX: średnia
Coś od siebie: Gram na serwerze 4Fun jak i na serwerze War3ft...
Tępie cheaterów i tepic będe i trafia mnie jak nie można sobie pograc bo biega koles z haxami, a niema adminów...
Chciałbym miec admina na 4fun i na war3ft...
Gram po równo na tych 2 serwerach i chciałbym jak najlepiej pomuc Panu Falconowi i Panu Eragonowi :D
Pozdrawiam
Prosze o rozpatrzenie mojej sprawy...
Albo tu albo tu.. wybierasz..
Zaczołem przygode z 4fun i z Panem Eragonem i niechce jej skączyc ;/
Nie można na 2 ? :(
------------------------------------------------------------------------------------------------------
To w takim razie zostaje na 4fun tylko że niemoge narazie na niego wbic^^
Ja Jestem na nie ponieważ on mnie wkurza tak powiem.
furiO, jak chodziło o twojego Admina to sie lizales...
Niby czymu cie "wkurzam" Tym że mówie "lata cheater" a ty niemasz czasu wejsc na specta i mu dac bana ?
pzd&pcw
Rapmen to wporzo koleś, ale jak jesteś na 4fun to na war3 już nie bo nie można być na 2 serwach
Oczywiście ZA!
Da się z nim pogadać itp. :]
Jestem na NIE grozil mi ze pujdzie po adma i dostane bana za rasza chodz nie jest admem :D
P.S rasz w TT (bylo to dawano :D)
Mroczny_PL
05-10-2008, 11:53
Hmm.....
Za
Raczej ZA ale na jednym serverze !
Jestem na Tak ;] Chociaz ma czasami zle dni ;]
Przeciw jesteś wulgarny w stosunku do innych graczy wyzywasz przez mikrofon nie reagujesz na moje prośby. Oczywiście że Nie Najpierw bądź ok w stosunku do siebie żeby móc tego samego wymagać od innych.
Popieram ^zmore jestem takiego samego zdania
Jestem na NIE grozil mi ze pujdzie po adma i dostane bana za rasza chodz nie jest admem :D
P.S rasz w TT (bylo to dawano :D)
Chyba coś ci sie pomylilo synku jak na war3fcie gram do paru dni ^^
Zastanów się co piszesz...
Zmora to ty nie reagujesz jak rash.ują i nawalasz cały czas na Biało ^^(nie wiem po co ci to ale ok) pzt. nie przeklinalem do ciebie...
Pzd
nie ważne że do mnie nie przeklinałeś ... ważne że to robiłeś
^Zmora, jaki ty święty jestes omg :D
masz do mnie jakiś problem ....
Czekam na skargę ja sobie nie mam nic do zarzucenia -_-
range[r]
06-10-2008, 20:10
ostatnio mi podpadłeś swoim zachowaniem jestem za NIE może zmiienie zdanie
ta od paru dni i to walsnie bylo pare dni temu ja nie muwie ze to bylo 2 michy temu czy 1 ale dawno to nie wczoraj czy przedwczoraj tylko kilka dni temu synki ty masz 14 lat ja uz prawie 18 szczylu ;/
ostatnio mi podpadłeś swoim zachowaniem jestem za NIE może zmiienie zdanie
Podpadlem hmm... czym ? podziel się z nami i na serwie zachowujesz się jak kumpel a tu Nie ^^ Pewnie chcesz dac NIE bo zmora dal...
Dobrze no-coment...
Pzd
ta od paru dni i to walsnie bylo pare dni temu ja nie muwie ze to bylo 2 michy temu czy 1 ale dawno to nie wczoraj czy przedwczoraj tylko kilka dni temu synki ty masz 14 lat ja uz prawie 18 szczylu ;/
Po pierwsze masz screena ? Ja sobie takiego czegoś nie przypominam znam zasady więc nie wmawiaj mi że mówiłem że TT ras***e...
Chociaż w pewnym sęsie TT może rashowac, poprzez np. szybkie bięgniecie All na maly ;s
Dobra pzd&pcw
Serwer sie rozbrykał już prawie każdy chce admina...Jak nie było adminów to teraz będzie nadmiar;pp ale to dobrze... RapMen Spoko koleś trzeba dać mu szanse...ZA
chcesz dac NIE bo zmora dal...
Dobrze no-coment...
nie wiedziałem że jestem tak wielkim autorytetem pochlebiasz mi
range[r]
07-10-2008, 15:18
Eh dałem dlatego nie bo mnie trochę wkurwiłeś chociaż sam dokładnie nie wiem czym .. może zmienię zdanie .. Daj mi to przemyśleć. To jest poważna sprawa xD
Oj Rosołek niewiesz czym ;/
To jak niewiesz to po co głosujesz ?? ;s
^Zmora, No jestes jestes z tego co widze :D xD
pomuc
hihihi
pzt. nie przeklinalem do ciebie...
co za różnica? admin ma mieć kulture
Pewnie chcesz dac NIE bo zmora dal...
ciekawe wnioski, zupełnie jak dzieci w piaskownicy
w ogóle z ciebie jakiś nie lat jest..... 14 latek....już widzę te przedszkole w twoim wykonaniu na serwerze, za pomocą admina. Poza tym coś mi podpowiada, że nie odróżniasz czita od skilla.
Całe podanie, to jedna wielka kpina.
na NIE :)
Mr.Noob trzymaj ręce i nogi, bo jak Seele ^ zapie[r]doli.. xD
Seele^ o co chodzi xD
ej nie zmieniaj !!! Pisze Kali chyba nie? xD
A czemu ja :what: :what:
range[r]
08-10-2008, 19:20
PFF co za botqi nie piszcie OF. Każdy u siebie widzi swój nick on po prostu wpisał taką komende.
Seele ^, mam Admina na 4funie i zbanowałem chyba z 50 cheaterów i nie było ani jednej skarki żę zbanowałem za haxy wiec sry, ale umiem wykrywac cheaty...
Pzd
PS : 3k., ja głosowałem na Tak u ciebie pozatym nie graliśmy razem...
Więc niewiem z kad ten przeciw ale ok
a ile dodałeś cziterów do starej lub nowej bl kiedykolwiek? bo ja ze 40 jak nie lepiej, a takiego co biega na sh to trudno się pomylić....
co do tego ze 3k przeciw....to co z tego ze ty dałeś ZA, on uważa ze się nie nadajesz i już ;o
Seele ^, mi to lata i powiewa ile ty cheaterów zbanowałeś...
przecie ja się pytam o ciebie nupku i o twoje wyniki na bl(mam nadzieje ze wiesz co to).
PS> masz błąd w nazwie tematu