PDA

Zobacz pełną wersję : Admin oF.Dziesiona

dziesiona
02-10-2008, 18:15
nick: oF.Dziesiona
gg:6428863
kiedy mozna mnie zlapac?: czesto na serwie zadziej na gg
staz: ok. 2,5 lat
ile gram: ok. 3 - 5 godzin dziennie a jak gram to tylko na cs-portal war3
doswiadczenie w adminowaniu: kiedys bylem adminem nawet dlugo
za co bym kickowal/banowal?:
1.bany
2.rasz
3.przeklenstwa
4.wchodzenie za tekstury
5.strzelanie z respa na mapach awp lub na takich ktorych da sie to zrobic
znajowmosc amx: nawet, nawet

cos o sobie: cierpliwie odpowiadam na zadane mi pytania (chyba ze nie znam odpowiedzi:P:D)nie dodaje sobie i innym doswiadczenia, bo to bez sensu i nie fair.Mam nadzieje ze sie zgodzicie zebym dostal adma.

Pozdro

^Zmora
02-10-2008, 19:40
nie wiedziałem że kogoś do klanu przyjąłem -_-
po 2 nie masz stema wiec o klanie zapomnij zmień nika synu

dziesiona
02-10-2008, 21:07
sory nie wiedzialem ze to twoj klan bo neo powiedzial ze to jego kal i mnie przyjal.

add!.
02-10-2008, 22:27
Osoby z klanu oF. nie mają szans na admina CS-PORATL.NET po za zmorą...

NIE

^Zmora
02-10-2008, 23:31
add wkurzasz mnie po woli odwal się od mojego klanu bo chyba nie chcesz żebyśmy się pokłócili

add!.
03-10-2008, 00:15
Ja się nie dowaliłem do twojego kumpla tylko napisałem swoją opinię co do tego aby on został adminem...

Eragon
03-10-2008, 09:06
Osoby z klanu oF. nie mają szans na admina CS-PORATL.NET po za zmorą...

Od kiedy Ty tu decydujesz..?

[ Dodano: 03-10-08, 09:07 ]

add wkurzasz mnie po woli odwal się od mojego klanu bo chyba nie chcesz żebyśmy się pokłócili

Żebyś widział, że nie tylko Ciebie.. ://

[ Dodano: 03-10-08, 09:07 ]

Ja się nie dowaliłem do twojego kumpla tylko napisałem swoją opinię co do tego aby on został adminem...

Przeczytaj swój post powyżej jeszcze raz..

Co do admina to się nie udzielam, nie znam go. Mam tylko uwagę żebyś poprawił ankietę bo jest nieco źle zrobiona..

add!.
03-10-2008, 11:52
Przeczytaj swój post powyżej jeszcze raz..

A czy w tym poscie na wyżej co jest pisze że sie dowaliłem do jego kumpla lub jego kumpli..? Nie pisze to wiec to zdanie bylo zbędne

P.S: Masz swój serwer? I swoje dzialy na forum jako moderator to się nimi zajmuj bo ja nie widzę żeby Falcon wtrącał się do spraw związanych z twoim serwerem, wiec ty się też nie wtrącaj. Ty też tu masz na temat tego serwera tyle do gadania co ja. Ta sprawa jest pomiędzy mną a ^Zmora ja sobie z nim pogadam i napewno sie dogadamy.

Eragon, ja nie chcę się z Tobą kłócić... Chcę być lubiany na forum. Ale z tego co widzę to tylko ty masz jakies złe wrażenie o mnie...