Zobacz pełną wersję : [ADMIN] TajemniczySzczypior ?
Nick: TajemniczySzczypior
Staż: Około roku z półroczną przerwą.
taż na cs-portal.net: Półtora miesiąca.
Typ gry: - NonSteam
Godziny przebywania na serwerze: 3-8 godzin dziennie, dłużej w weekendy.
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na serverze kolegi.
Znajomość AMX: Średnia.
Coś od siebie: Umiem rozpoznać cheatera, nie lubię gdy ktoś łamie regulamin i używa różnego typu hax`ów, uwielbiam grać w cs`a, ważna jest dla mnie opinia graczy.
Znam cie dość dobrze, choć gram od niedawna na War3Ft. Więc jak najbardziej TAK.
OCZYWISCIE ZE TAK . Szczypior to jeden z niewielu graczy ktory naprawde na to zasluguje siedzi czest i dlugo jest lubiany i ma wiedze na temat cheaterow wie o co chodzi i lubi csa jest lubiany na serwie i bardzo duzo czasu na nim spedze za sluguje na adma bardziej niz ja ;]
jesli bedzie taka potrzeba jestem w stanie oddac adma na zecz szypiora ;]
No to szacunek dla ciebie ;-D
Szczypior... hmm.... Też mi się zdaje że zasługujesz na admina na [War3FT]. Na serwerze jestes często nie da sie ukryć...
Oczywiście ZA!
BomberCp
02-10-2008, 12:37
Jak najbardziej TAK spoko koleś
No jasne ze TAK...
Szczypek jest mój :* :D
Pozdro for all
range[r]
02-10-2008, 14:02
Miałem z nim lekką sprzeczkę ale wszystko się wyjaśniło. Jestem Za to porządny koleś
Jestem na TAK szczypior to fajny koleś
Marchewka
02-10-2008, 14:22
Jestem na tak bo Sczypior to lajtowy ziomek czesto gra na serverze i jest miły xD KOcham go za to ze daje mi bulki w budzie xD Jego stara robi najlepsze xD!!
Za!!!!
Widze cie dosyc często na serverze;]
Wy to mnie wszystcy wkurzacie(
chodzi mi o tych, którzy grają na serwerach moze dość długo, ale mają mało postów i są dośc krótko na forum( ja jestem ponad rok już i mnie wszystcy znają)
więc NIE
sorki ale musiałem
Ja muwie Tak :D nie mam nic do dodania prucz tego ze bez niegi gra nie bedzie taka sam :D
popieram masse w 100procentach
jestem przeciw
Mr.Noob na uwazaj jak mUwisz
Mam prośbę do tych, którzy głosują żeby pisali czemu głosują na Tak lub Nie... tak jak to zrobili "Willy", "massa" i "NeU" i inni...
Nieno szczypiorek ja jestem na TAK spoko kolo fajnie sie z nim gada i fajnie jakby mial adma
POZDRO
Nie dosc ze spoko to jeszcze w biedronce poleca sie na obiad xD Jak bedzie mial adma to malo cziterow bedzie bo czesto i dlugo gra na serwie
No widać że dużo gra, sporo osób cię zna. Jestem na TAK. :-P
Cieszmy się że jest taka osoba jak szczypior na serwie XD .Oczywiście że na TAK!!
Sczypior? No pewnie że tak :) Dajcie mu już tego adma :D
Mroczny_PL
05-10-2008, 11:57
Hmm....
Nadaje sie na adma
ZA
KnifeMan
05-10-2008, 22:17
Szczypior jest: Pro, najlepszy, rox
Szczypior nie ras***e, nie przeklina, nie kampi i jest w porządku. Uważam że powinien być adminem na tym serwie bo zna się na rzeczy i uważam że nie będzie ani banował za głupoty ani też nie będzie odpuszczał za poważniejsze przewinienia. Nawet jeżeli nie wygra w tym głosowaniu uważam że powinno się dać mu szanse i zrobić go adminem na okres próbny bo najlepiej się nadaję według mnie :):):)
To jest jedyny gość z tych wszystkich propozycji który najbardziej zasługuje według mnie na admina. Gram z nim często, nie ma problemów z kultura reaguje na prośby adminów i innych graczy. Wesoły i pełen życia Tak