Zobacz pełną wersję : [Admin] FooBar
Nick : FooBar
Staż : w Cs 1.6 gram od ponad roku
Staż na Cs-portal : tez około roku grałem już kiedy był 1 serwer był to jeden z pierwszych serwerów na jakim grałem
Czas na grę : rożnie ale 2h to minimum (jak mam czas)
Coś od siebie : Chcę zostać adminem zęby był spokój na serwerze i żeby ludzie grali według zasad a nie robią co chcą , jak nie ma żadnego admina
PS. : Jak czegoś brakuje to napisać to ja dopisze :)
Sasek666
01-10-2008, 15:57
jestem na nie gdyż
- ortografia
- nie licz cs:cz do stażu bo inna fizyka gry
jestem na nie gdyż
- ortografia
- nie licz cs:cz do stażu bo inna fizyka gry
Zgadzam się z tobą i dodaje jeszcze
- Kiedy ostatnio grałeś na serwer...? na serwerze jestem dzien w dzien i Ciebie tam jeszcze nie widzialem.... ;]
1. Wiek : czmu 14 to mało
2. ankieta: JEST
3. to dobze popatrz(add.) siedze cadziennie(jak mkoge) po pare godzin
Sam mało na serwie gram i go widziałem parę razy jak dla mnie zasługuje nie admina tylko ta ortografia ;/
Ja jestem na NIE fooBar mało ciebie widze na tym serwie.
jak coś ortografia poprawiona :)
Ja mówi nie bo prawie nigdy nie widze ci na servie a ja czały czas prawie jestem :D
jestem za pod warunkiem ze bedziesz przestrzegal regulaminu tak jak falcon
Dokładnie, jak będziesz dobrym adminem to napewno. Np. Willy był popularny i lubiany i też dlatego go dostał. ;-D
no dokladnie ;] a do tego ja bedziesz przestrzegal regulaminu jak falcon to bedziesz spoks adminem a wiem ze bedziesz polecam go
Wiadomo ,ze będę przestrzegał regulaminu :) Codziennie jak jestem a nie ma admina to non stoper gadam ze tp , itp.