Zobacz pełną wersję : [Ban]
A.C.A.B.
28-09-2008, 13:37
prosze o odbanowanie mnie na serwie ip 195.16.91.6 dostalem bana za to ze zrobilem rasz hahahaha I pytanie mam kto jest taki madry i powiedzial adminom ze jak ludzie beda raszowac to dostna bana ? jak mozna na warcrafcie nie raszowac ? chyba po to sa teleporty itp a jak ktos bedzie mial kreta to co tez ban poleci ? moze niech head admin to wyjasni
Ooo.... loool no właśnie kto jest taki mądry żeby dawać bany za rash?... Ja często widzę jak ludzie raszuja ale nie banuje za takie coś
A ja daje bany... Ustaliłem, że jest to serwer WAR3FT/TP... gramy zespołowo, podkładamy pake, wypełniamy cele misji.
CT ma pilnować BSów a nie raszować.
Jest to napisane w regulaminie serwera, który pojawia się jak tylko wejdziesz na serwer.
Chciałem zrobić strefy antyrushu, ale kret by się na nich blokował.
Grajcie według zasad określonych w regulaminie, to będzie dobrze...
NO tylko to WAR3FT/TP kiedy zrobiłeś ?? 2 dni temu? to trzeba bedzie pisać na @ żeby nie rashowali... bo inaczej to nie przejdzie będą to olewać...
A za rash ban na ile ban?
Ja ciągle piszę, że mają nie raszować. Na każdej mapie ostrzeżenie daje i piszę, że można raszować po upływie minuty...
A ban to zależnie od tego ile kto razy nie przestrzega regulaminu... Zazwyczaj godzinę...
ja dalem A.C.A.B pisałem zeby nie raszował a ten caly czas raszowal to dalem mu bana tylko na 10 min.
A.C.A.B.
28-09-2008, 18:34
ale ja nie zlozylem skargi na ciebie :) tylko prosilem o odbanowanie i sie zapytalem jak to jest z tym raszem falcon jak już chcesz tp to dodaj do nazwy serwera war3ft/TP i bedzie po krzyku
/zamknąc usunac.