Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Ban]

A.C.A.B.
28-09-2008, 13:37
prosze o odbanowanie mnie na serwie ip 195.16.91.6 dostalem bana za to ze zrobilem rasz hahahaha I pytanie mam kto jest taki madry i powiedzial adminom ze jak ludzie beda raszowac to dostna bana ? jak mozna na warcrafcie nie raszowac ? chyba po to sa teleporty itp a jak ktos bedzie mial kreta to co tez ban poleci ? moze niech head admin to wyjasni

add!.
28-09-2008, 13:43
Ooo.... loool no właśnie kto jest taki mądry żeby dawać bany za rash?... Ja często widzę jak ludzie raszuja ale nie banuje za takie coś

Falcon
28-09-2008, 13:51
A ja daje bany... Ustaliłem, że jest to serwer WAR3FT/TP... gramy zespołowo, podkładamy pake, wypełniamy cele misji.
CT ma pilnować BSów a nie raszować.
Jest to napisane w regulaminie serwera, który pojawia się jak tylko wejdziesz na serwer.

Chciałem zrobić strefy antyrushu, ale kret by się na nich blokował.
Grajcie według zasad określonych w regulaminie, to będzie dobrze...

add!.
28-09-2008, 13:58
NO tylko to WAR3FT/TP kiedy zrobiłeś ?? 2 dni temu? to trzeba bedzie pisać na @ żeby nie rashowali... bo inaczej to nie przejdzie będą to olewać...

A za rash ban na ile ban?

Falcon
28-09-2008, 14:00
Ja ciągle piszę, że mają nie raszować. Na każdej mapie ostrzeżenie daje i piszę, że można raszować po upływie minuty...
A ban to zależnie od tego ile kto razy nie przestrzega regulaminu... Zazwyczaj godzinę...

furiO
28-09-2008, 17:28
ja dalem A.C.A.B pisałem zeby nie raszował a ten caly czas raszowal to dalem mu bana tylko na 10 min.

A.C.A.B.
28-09-2008, 18:34
ale ja nie zlozylem skargi na ciebie :) tylko prosilem o odbanowanie i sie zapytalem jak to jest z tym raszem falcon jak już chcesz tp to dodaj do nazwy serwera war3ft/TP i bedzie po krzyku

/zamknąc usunac.