Zobacz pełną wersję : [Ban] oF.InVeR$e
Nick:oF.InVeR$e
Data: - 27 wrzesnia 2008
Opis: - Gralem sobie spokojnie na waszym serwie i nagle pojawilo mi sie (you are banned from this serwer) .Zbanowal mnie prawdopodobnie furio za to ze go zabilem. A zadnych czitow oczywiscie nie mam. Prosze o unbana.
IP: - 89.79.40.187
Ja bym sie klucil ze niemiales czitow;/;/ nieraz widzialem kogos z waszego klanu jak czituja moze kazdy z was ma czity;/;/ Watpie tez w to ze bez powodu ci dal bana :/
PS admina jak daje to tylko za sluszna sprawa
Hmm to ze goscie z mojego klanu czituja (chociaz nie wiem kto) to nie oznacza ze ja tez to robie i dostaje bana tylko za to, ze jestem w tym klanie :/ . A po za tym to byl chyba ban na 15 lub 30 minut, poniewaz juz nie mam bana.
Cały klan oF. to dzieci grające na czitach... Jeśli dostałeś bana za czity to ja się zgodzę z tom osoba co Ci go dała.. Nie lubie waszego klanu bo tylko na WH umiecie grać...
Banowanie całego teamu daje efekty. Bo wtedy załatwiacie sprawę z cziterami sami. Jesteście zbanowani i jesteście wkurzeni na danego gracza.
Ale były już takie klany, w których KAŻDA osoba czitowała... Pamiętam graczy Bad Boys... wszyscy na neo... wszyscy to dzieci... bezczelne dzieci, które po zbanowaniu wchodziły i się pytały czemu znowu im daje bany skoro już nie czitują...
Ok mozecie banowac nas ale jak juz to nagrywajcie demko a nie banujecie tylko za to ze jestesmy w tym klanie :/
Dostaniesz unbana, ale z graczy z waszego klanu na serwerach cs-portal mogą grać tylko: Inverse, x---> i Zmora...
A jak u was znajdę również czity, to polecą bany od ręki...
Nie wiem :P Zastanowię się :P
oF.Neo grał już kiedyś na Wh i dostał za to bana... Sam pamiętam tą sytuacje bo spamował na gg zeby go odbanować.
W takim razie dziękujemy Neo za współpracę. Niech sobie znajdzie inny serwer.
Nom... nawet skarge na forum pisał
Nom neo pisal na forum i do mnie caly czas na gg.
kamilko321
28-09-2008, 19:11
Prosze o unbana, nie czitowalem nawet add!. sam mnie odbanowal... Nie czitowalem, a jezeli tak muslicie to podajcie demko bo jestem bardzo ciekawy.. Falcon czesto z tobą gram na serwie i sam wiesz ze nie czituje prosze odbanuj mnie..., przekonasz sie ze nie czituje a jezeli tak add tak mowi to niech da demko ;] To oczywiscie ja oF.Neo, a jezeli ktos mnie nielubi to co musze dostac bana ?? moje Ip to 89.79.45.126
Prosze o unbana, nie czitowalem nawet add!. sam mnie odbanowal... Nie czitowalem, a jezeli tak muslicie to podajcie demko bo jestem bardzo ciekawy.. Falcon czesto z tobą gram na serwie i sam wiesz ze nie czituje prosze odbanuj mnie..., przekonasz sie ze nie czituje a jezeli tak add tak mowi to niech da demko ;]
Dostaniesz unbana, ale z graczy z waszego klanu na serwerach cs-portal mogą grać tylko: Inverse, x---> i Zmora...
A jak u was znajdę również czity, to polecą bany od ręki...
Jak widzisz nie możesz grać na CS-PORTAL.NET [War3FT]
kamilko321
28-09-2008, 19:17
Wiesz co add to jest przedewszystkim decyzja falcona... podaj demko cwaniaku.
sz co add to jest przedewszystkim decyzja falcona... podaj demko cwaniaku.
Przecież Falcon napisał że na [War3FT] ludzie z klanu oF. mogą grac tylko... Inverse, x---> i Zmora...
Nie widzę żebyś ty był tam wymieniony
kamilko321
28-09-2008, 19:22
Niech rozpatrzy tą sprawe jeszcze raz <prosze> :?
Dobra Neo... gadałem z Falconem... Powiedział zebym Ci dał tego unbana daj IP..
Tylko jak zostaniesz jeszcze raz zbanowany to nie pisz juz skarg ani prośb o unbana bo beda odrzucane
punisher PL
28-09-2008, 19:29
ja powiem ze admini powinni robic ss tak zwane screen shoty i dawac bana poczym osoby ktore dostaly bana powinni wrzucic ss na forum do rozpatrzenia cheaty zawsze na ss wyjada po za jedna rzecza ... a jaka nie bede mowil bo sie zboca i wycwania botki. moja propozycja niech admini robia ss i banuja :D
ja powiem ze admini powinni robic ss tak zwane screen shoty i dawac bana poczym osoby ktore dostaly bana powinni wrzucic ss na forum do rozpatrzenia cheaty zawsze na ss wyjada po za jedna rzecza ... a jaka nie bede mowil bo sie zboca i wycwania botki. moja propozycja niech admini robia ss i banuja :D
Banować cały ten ich śmieszny przydomek oF. Jawne czity. oF.Neo za mojej kadencji dostał bana za wh.. Kiedyś wszedł na serwa ale juz bez czitów i miał mega staty ok. 8:12... To samo tyczy się Zmory... :] Zmora to lama i kamper :P I nie może mieć pro statsów :D:D:D
Zmora to lama i kamper :P I nie może mieć pro statsów :D:D:D Sam jesteś lama jeszcze 1 taki text a poleci na ciebie skarga
3k. napisał/a:
Zmora to lama i kamper :P I nie może mieć pro statsów :D:D:D
Sam jesteś lama jeszcze 1 taki text a poleci na ciebie skarga
W tym momencie muszę się zgodzić z Zmorą...
A ja z wami;/ nie kazdy gra tak wspaniale jak ty 3k To ze ty masz takie staty jak masz nie czyni cie bohaterem