Zobacz pełną wersję : strata expa (elf)
Miałem 8lvl elfa i normalnie grałem (dd2). Kogoś zabiłem i pokazał się napis: "zdobyles level" (do 9 daleko). Później miałem wybranie statystyk, np.:
aura celności -3 (dlaczego minus?). I d tamtego momentu mam expa od początku. Ponowny wybór nie pomaga. Będe musiał od nowa nabijać? :/
EDIT: oczywiście nie zresetowałem expa (zresztą po co miałbym to robić)
[ Dodano: 29-09-08, 19:21 ]
up ;p
proszę o odpowiedź
*Krych@!*
21-10-2008, 17:07
No własnie ja też miałem krwawego maga 6lvl biłem długo zmęczyłem się i offnełem cs'a. Następnego dnia wchodze patrze mam na nim 5expa(powinno byc ponad 4k) i pisze /level a tu -3 feniks -2 odpędzenie... i ultimate miałem,no lol
:/ straciłem tyle czasu w nocy na bicie i dupa:/żal
też prosze o odpowiedź
To jest poprostu bład. Ja tak miałem z humanem. Wchodzę rano a tu 2 xp i - 3 -3 -2 :/. Tak bywa :/
No widać że dużo osób tak miało, ja też tak miałem i musiałem od nowa nabijać XP i lvl.
RuFuS, niech powie co to może być, z jakiej przyczyny.
*Krych@!*
21-10-2008, 18:46
to Rufusie mów:P tak w ogóle to fajny mam podpisik nie?:]
kryst5510, Naruto the best XD
NIestety, musicie wbijać na nowo exp zresetujcie go, ja tez tak miałem i dużo innych osób;/]
PS: Exp zostanie zresetowany tylko dla wybranej postaci, czyli ta ktura w obecnej chwili będziecie mieć np. elf
*Krych@!*
22-10-2008, 14:04
Nom wim że tak trza i nie da się tego odwrócić,powiedziałem że mi też tak się zrobiło by poprzeć kolege:]
P.S: Moim zdaniem temat można zamknąć
punisher PL
22-10-2008, 16:38
mialem tez akcje ale ze na undead nie mialem expa chyba z 700exp mialem ale z tego co wiem ktos mi expa zakosil
Właśnie przed chwilą straciłem 9 orcka :/ :/ A za 200 xp miał być 10 level ;-( ;-(
To jakieś może są błędy w amx jak się wyłączy całkowicie serwer ... tak spekuluję tylko :D
*Krych@!*
24-10-2008, 14:28
NIe wiem czy tak jest ale może to dlatego że:
changerace i zmieniasz klasę
i w tej samej rundzie co zmieniasz wychodzisz z cs'a czy coś,i klasa się jeszcze nie zmieniła bo runda się nie skończyła i może dlaego error taki,chociarz nie sprawdzałem:P nie będę ryzykował:]
kryst5510, jak niewiesz to niepisz, to niema nic wspólnego ze strata expa
patryk 002
31-10-2008, 14:49
to latwa sprwa aby zresetowac nick trzeba w consli wpisac resetskills i to wrzystko wystarczy wbijac od nowa
P.S: pomoglem?
ja tez stracilem expa bywa tak ale dalem se haslo na nick i juz sie nie bede bal ;)
Wszystko jasne .
//Zamykam .