Zobacz pełną wersję : please unban?
no chodzi mi o to ze gram w cs juz 7 lat moze 7 i pol ale mniejsza ;] gralem na waszym serwie War3FT no i dostalem bana od admina niby za wh alee... prosze o unban... moje ip
-moje ip: 217.153.253.149
-nick w grze: qwEr?!
PoZdRo qwEr
Ban zdjęty warunkowo.
To, że grasz 7lat w CSa, nie ratuje Cię w żaden sposób.
Dostosuj się do wzoru!
Ban zdjęty warunkowo.
troche nie rozumie ;] ale w CS gram 7lat wiec mam skilla a dostalem bana niby za wh :( no to nie rozumie :roll:
add. napisał/a:
Dostosuj się do wzoru!
Falcon napisał/a:
Ban zdjęty warunkowo.
troche nie rozumie ;] ale w CS gram 7lat wiec mam skilla a dostalem bana niby za wh :( no to nie rozumie :roll:
Czego tu można nie rozumieć??...
dobra juz nic ale ten Falcon cos jest troche dziwny :/ znowu mi dal bana za to ze w jednej rundzie mialem kreta i 18 hp na orku i martwilem sie o granata ze nikogo nie zabije :cool: :-D no i on napisal "paka" i w 2 rundzie dostalem bana ale za co? trudno powiedziec :x
ban na ciebie czekał... akurat zobaczyłem, że to ty... nie pograsz już sobie na cs-portal...
a dlaczego? pokaz mi demko ze gralem na wh ;] masza dowod ze to robilem? JA znam 1 gre... gre FAIRPLAY!!!!!
Demko (http://www.pszs_dzierzoniow.republika.pl/Falcon/qwer3.rar)
Poza tym ciekawe, że tu wpisałeś rok swojego urodzenia jako 1989.
Na innym forum podałeś rok urodzenia 1990.
Napisałeś, że jesteś z Chorzowa.
Podałeś swój numer gg: 9998480. Sprawdzając go na naszej-klasie doszedłem do tego profilu:
Nasza-klasa (http://nasza-klasa.pl/profile/8145655)
I oto wyciąg:
Miejscowość: Siemianowice Śląskie [Michałkowice] // Dla objaśnienia niedaleko Chorzowa
Pseudonim szkolny: Siwy
Telefon: ukryty
Gadu-Gadu: 9998480
Sasek666
29-09-2008, 17:19
Falcon, czyli nic innego tylko hack i ban
Siema dostalem bana za ping nie wiem dlaczego
prosze o unbana
ip:192.168.1.37
nick: Mnich_z_Awp_SpakK
Siema dostalem bana za ping nie wiem dlaczego
prosze o unbana
ip:192.168.1.37
nick: Mnich_z_Awp_SpakK
Jak dostałeś bana za ping to na 30/60 minut...
wiec tak
moj nick:Moris
ip:192.168.10.100(sieciowe) lub 80.54.10.88 (pryw)
jakies 2 tyg temu dostalem bana za wh
przyznaje ze go mialem co bylo z mojej strony glupota lecz uwazam ze 2 tyg bez waszego serva to chyba wystarczajaca kara
prosze o unban
z powazaniem Moris
Jak piszecie skarge to zakładajcie swoje nowe tematy a nie piszecie w kogoś temacie... ;/
add., Popieram
Moris załóż nowy temat To wtedy rozpatrzą twoją prośbę
[ Dodano: 04-10-08, 16:32 ]
Sparkk, Ty tak samo!!
Nie. Miałeś WH i ban nie zostanie zdjęty.