Zobacz pełną wersję : [AnKieta][Admin]ErrOr
Nick: - ErrOr
Staż: - 2.5 roku
Staż na cs-portal.net: - Staż na cs-portal.net to około 2
tygodni. Na serwerach wiecej niż 2 miseące
Typ gry: - NonSteam
Godziny przebywania na serwerze: - 4-5 godz dziennie
Doświadczenie w adminowaniu: - Byłem adminem na jednym servie
Znajomość AMX: - Dobra
Coś od siebie: - Umiem odróżnić czitera od normalnego nice gracza. Dobrze szczelam z Dgla. Na serwerze War3FT gram od jakiegos czasu znam duzo ludzi którzy grają raczej nie ma zemna problemów. Chce zostać adminem na War3FT ponieważ gdy przychodzi taki typ jak ping pong to zadnego adma nie ma trzeba tępic takich.
range[r]
26-09-2008, 16:17
ehheheh w temacie napisał ankieta
Na samym dole jak edytujesz temat jest ankieta ;]
Dobrze szczelam z Dgla.
To taki dobry jesteś ze już szczelasz a nie strzelasz?
Rzadko gram na War3FT, ale jest mało adminów a przydaliby się
Rzadko gram na War3FT, ale jest mało adminów a przydaliby się
No przydało by się. Bo jak jak jest jakiś admin to tylko ja, a czasami teraz widze W_W. Tak to nie ma nikogo po za mną. A ja sam nie ogarne serwera.
te szcelam to napisalem zeby bylo smiesznie juz dodaje to nakiete
add. co ty tylko jesteś na serwie haha. A może mnie nigdy nie ma co???
Error by sie przydał na admina ale on ma glupiego brata czitera ma nick mustang chyba
Error by sie przydał na admina ale on ma glupiego brata czitera ma nick mustang chybakiedy widze ze on gra na czitach to go odrazu z kompa wywalam ale ostatnio prze jakis tydzien nie widzalem zeby gral na czitach a w domu jestem prawie ciągle tylko w weekendy mnie nie ma xD a czity juz dawno usunolem z kompa wiec jest bez problemu
za szczelam masz nie pocwicz ortografie ;]
jestem dyslektykem i dysgrafikiem wiec wiesz
Wyzwoliciel
26-09-2008, 19:25
Niegralem czesto na tym serwerze i mysle ze ErrOr zasluguje na adma potrafi wypatrzec czitera dobrze gra.
range[r]
26-09-2008, 19:28
Wyzwoliciel wyjdź ***** .... zal mi Ciebie cziterze ..a co do errora jestem za nie
nie rozmieszaj mnie ;]
Ej chłopak napisał że chce admina! To piszcie posty zwiazane z nim. Napisałeś już ze jestes ZA lub PRZECIW to już nic nie pisz a nie bajzer robicie.
Wyzwoliciel, masz czity nie wypowiadaj sie!
masz racje add! a ja to ankiete na 10 dni ustawilem to jak z tym admem ty mozesz go przydielic.
Coś takiego jak dysgrafia i dyslekcja nie istnieje. Ludzie to wymyślili by wytłumaczyć głupotę ludzką.. :)
Co do podania jestem na nie.
NIE!!... Jest z klanu oF i jak pamiętam bana miał na tym serwerze za cziterstwo... Error a dysgrafia wiesz co to jest?? Jak możesz na komputerze brzydko pisać ??
Ej ***** czemu muj nick masz a tak wogule wiem co to znaczy dysgrafia i pierrdoli mnie opinia lamusów i frajerów wiesz o tym
Ej CENZOR czemu muj nick masz a tak wogule wiem co to znaczy dysgrafia i pierrdoli mnie opinia lamusów i frajerów wiesz o tym
twoja przygoda w adminowaniu serwera sie juz skaczyla...
Nom errorek prawda miałeś bana już na tym srewerze za cziterstwo...Wyzwoliciel zmień wiek na 12 dzieciaku :hah:
Ej CENZOR czemu muj nick masz a tak wogule wiem co to znaczy dysgrafia i pierrdoli mnie opinia lamusów i frajerów wiesz o tym
Przeklinanie... hmmm.... już raczej admina za takie coś nie dostaniesz!
mÓj - bo [ó] odmienia się na [o] moje!
Coś takiego jak dysgrafia i dyslekcja nie istnieje.
Jak byś chciał wiedzieć to istnieje coś takiego jak dyslekcja i dysgrafia.
Przybliżyć Ci to?
Dyslekcja - jest to coś takiego że ktoś nie umie czytać szybko ani nie umie czytać ze zrozumieniem.
Dysgrafia - dysgrafie najczęściej posiadają lekarze. Jest to pisanie po którym jest się ciężko doczytać.
A ja sie zgodzę z eragonem niema czegoś takiego
wiesz z kąd to sie bierze, z tego że ludzie nie czytają w ogóle książek i później niewiedza nic o pisowni. To jest poprostu lenistwo i tyle;/
Jest coś takiego jak dysgrafia i dyslekcja! Nie ma co się kłócić. Ale jak uważacie, ja wiem ze jest jak wy myślicie ze nie no to nie :] nie będę się kłócił o coś takiego.
No luzik ziom ale każdy dobry polonista ci to powie :]
PS ciekawe czemu eragon jest tak wyczulony na ort. xD
No ja wlasnie nie wiem wszyscy moderatorzy tacu tutaj sa :] wszyskie litery polskie pisza ą,ę,ć itd. i przecinki :]