Zobacz pełną wersję : [WAR3FT] Admin rsL
Czy zgadzacie się, by rsL dołączył do grupy pełnoprawnych Adminów ?
Proszę brać udział w ankiecie i wpisywać poniżej swoje decyzje wraz z uzasadnieniem.
Przypominam, że ankieta jest tylko graficznym odpowiednikiem głosów, więc brane będą pod uwagę tylko posty z głosami.
Ja jestem na TAK.
Uzasadnienie:
- był już kiedyś pełnoprawnym Adminem, stracił go, ale teraz wykorzystał daną mu drugą szansę,
- jest moją prawą ręką na [WAR3FT] i zastępował mnie przez tydzień mojej nieobecności.
Jestem za nie bo tak jak sam napisałeś
- był już kiedyś pełnoprawnym Adminem, stracił go, ale teraz wykorzystał daną mu drugą szansę, , nie stracił go tylko sam nie chciał...
No ale bez przypału (to wyżej taki mały żarcik) oczywiście że tak ,czemu :
-Zawsze kiedy jest jakiś cziter wchodzi i banuje go.
-Zawsze na pierwszym miejscu jest ład na Warze 3.
Jestem za nie bo tak jak sam napisałeś
- był już kiedyś pełnoprawnym Adminem, stracił go, ale teraz wykorzystał daną mu drugą szansę, , nie stracił go tylko sam nie chciał...
No ale bez przypału (to wyżej taki mały żarcik) oczywiście że tak ,czemu :
-Zawsze kiedy jest jakiś cziter wchodzi i banuje go.
-Zawsze na pierwszym miejscu jest ład na Warze 3.
Tombcio jak zwykle musze Cie poprawiać, kiedys stracil admina z mojego powodu, to bylo w styczen-marzec. Pamiętam to, wiec nie poprawiaj Falcona jak wie lepiej.. :/
Co do Kluska jestem na tak.
Nom Klusek powinien zostac adminem to dobry kolega i pomaga na sewie. Mi pare razy pomógł jestem na TAK ale nie wiem czy moge glosoawać
Jestem na Tak!!!!! To fajny koleś w rl.
Chodż troche zakręcony.
Jestem ZA!
Tylko trochę częściej by mógł grać na War3FT bo go żadko widuje
range[r]
22-09-2008, 19:57
Zgadzam się z tobą muszę trochę więcej grać bo do tej pory tylko wbijałem jak mi ktoś pisał na steam i co chwile wchodziłem ale na krótko
No witamy witamy.... Dziendobry!
range[r]
28-09-2008, 20:21
Heloo :****
ZA !
Edit //
Hahah . Nie umiem czytać . Witaj ;d
baku troszecze za pózno przyszedłeś :] heheh