Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [BAN]oF.Neo

kamilko321
19-09-2008, 20:31
Nick-oF.Neo
Dzisiaj po poludniu na retsie
Gralem na waszym serwie orckiem i dzieki granatom mialem niezle staty bo rzucalem go do bazy ct i szlo po 6 albo 4 fragi, i pod koniec mapy mialem okolo 26 killsow, byl wtedy add, wszedl na speca i po chwili dostalem bana, napisalem do Furia zeby mnie odbanowal, okolo 20 wszedlem na serwerniezdozylem dojsc do druzyny a juz od nowa ban... Co ja zrobilem ze jak mam dobra staty to zaraz ze cziter, moze mialem aima co ??!! Przeciez 8/10 killsow to mialem z granatow add wytlmasz mi za co dostalem bana i jak cos to mnie odbanuj <prosze> :razz: :medit:
Ip=89.79.45.126

Eror
19-09-2008, 20:44
Grałem wtedy na ratsie i widzialem ze Neo mial wiekszosc killsow z granatow, i walil na pale nie licze na umiejetnosci tego gracza, ale napewno tez niemial czitow, moim zdaniem admin powinien go odbanowac... :/ Neo mial prawie najwiecej killsow na mapie i pewnie admin niepatrzyl tylko odrazu myslal ze ma czita i podjol moim zdaniem pochopną decyzje... ;-)

neU
19-09-2008, 20:44
moim zdanie h@ powinien troche surowsze zasady wprowadzic adminom,

kazdy ban = Demko/Screen !!

bo ostatnio coraz wiecej osob dostaje nieslusznie bany

Ronnie
19-09-2008, 20:46
moim zdanie h@ powinien troche surowsze zasady wprowadzic adminom,

kazdy ban = Demko/Screen !!

bo ostatnio coraz wiecej osob dostaje nieslusznie bany

To może wprowadzić plugin admin screen?

Bilon
19-09-2008, 20:48
Tak Neu masz racje, tez gralem wtedy i widzialem tą sytuacje Neo mial poprostu farta , znacie przyslowie Glupi ma szczescie ?? :hihi: On gral orkiem a wiadomo ze orc jak rzuci granata to leci nawet caly team i pewnie ilosc fraggow zdecydowala o banie, moim zdaniem powinniscie odbanowac tego gracza i nauczyc adminow przed dawaniem banow robienie demek czy czegos... :]

tombcio
19-09-2008, 20:49
To może wprowadzić plugin admin screen? Bardzo dobry pomysł ;]

add!.
19-09-2008, 20:51
Wytłumaczyć ci ok.

Po połódniu na de_rast grałeś na WH! Wątpie żebyś dwa razy ze skana przypadkiem strzelił 2 banie (i to jeszcze tak perfidnie) ;/ Oglądałem Cię około 5 round bo mi sie nie podbało jak grasz. I dostałeś bana. Nie bede sie z wami bawił. Bo myślisz ze jak dasz na forum skarge to juz momentanie dostaniesz unban'a :/?? :hah: do tego jeszcze spamował jak dziecko na gg do FuriO. To jest dla mnie zal!! A i jeszcze myślisz ze dałes sobie nick Neo to jesteś pro?? HAHAHA grając z takim nickiem każdy uważa Cie za "BOTA" bo się podszywasz pod najlepszego gracza. I sam sobie nie umiesz nicku wymysleć?

A o 20 dałem Ci bana bo ktoś Cie odbanował i ja nie bede z tobą grał. Bo mi Cie jest po prostu ZAL! Grałeś na WH i jeszcze skargi piszesz.

Proszę o nie dawanie temu graczowi unban'a!

To może wprowadzić plugin admin screen?

To by był dobry pomysł!

a i jeszcze :] ok teraz bede nakrecał demka kazdego bana!

Didier
19-09-2008, 23:07
add., dlaczeog dostalem bana na warcrafcie a nie mialem zadnych cheatow staty tez nie byly super ?

add!.
20-09-2008, 08:26
Didier, wiem ze nie grales na czitach ale ja ci tego bana nie dalem daj mi IP to Cie odbanuje. :]

kamilko321
20-09-2008, 10:58
Ja mialem wh ??? add sam widziales ze wiekszosc killsow mialem z granatow, a te dwie banie strzelilem bo mialem kreta i wycelowalem i niemialem wh, moze nieumiem wymyslac sobie nicku to trudno, nikt nie jest idealny wiec prosze odbanuj mnie co <prosi> i pewnie dales mi bana bo mialem prawie najwiecej killsow a te banie co moze byly przez sciane ?? :what: 8/ Pliska odbanuj mnie a przekonasz sie ze niamialem i niemam i niebede mial czitow bo co to za przyjemnosc wygrywac za pomocą jakiegos programu.... :roll: :]

furiO
20-09-2008, 14:44
Wprowadzenie plugin admin screen? to dobry pomysł i ja odbanowałen Neo pierwszy raz. Mnie nie bylo jak grał na czitach to go odbanowałem ale add! napisał ze grał na WH i dlatego dostaje bany.

kamilko321
20-09-2008, 15:51
No ale zauwaz ze tylko add mi bana dal.. nikt inny inni gracze tez sie nigdy na mnie nie zalili ze mam czity tylko add... :sad: prosze odbanujcie mnie :mad:

add!.
20-09-2008, 17:52
Odbanuje Cie alo wieczorem... Teraz nastepnym razem nakrece demko... co do tego pluginu to moim zdaniem by był bardzo dobry!