Zobacz pełną wersję : CS-PORTAL.NET Frag Movie!
Pisze w imieniu uzytkownika NeU
Wraz z Eragonem (;]) wpadlismy na pomysl stworzenia filmiku reklamujacego nasz serwer! Filmik zostanie wrzucony na youtube.
Od dzis prosimy o wrzucanie tu linkow ze swoimi akcjami, ktore mogłyby zostać wklejone do filmiku. Prosimy o zgłoszenie się osoby, (pw do NeU albo Eragona), ktora mogła by to wszystko ładnie posklejać.
p.s. wiem, że to co chcemy zrobić, to ciężka sprawa..
No ciekawy pomysł, tylko nie wiem czy przejdzie
range[r]
19-09-2008, 15:13
xD ja mam tylko ss ;] ale jak bd gral zaczne demka krecic
AHA, ZAPOMNIALEM NAPISAC
DEMKA TYLKO Z NASZEGO SERWERA!!
czyli co druga akcja moja?:>
powiedzicoe ile maxymalnie user moze dac akcji
mysle ze maxymalnie mozesz dac akcje, ktore beda trwac ok 30-45s
No chyba ze otrzymamy mala ilosc demek, to sie zwolni miejsce
Tyle ile masz.. ale warunkiem muszą być konkretne akcje.. ;-) I tak jak pisał przedmówca żeby to nie były dema po kilkanaście minut tylko już wyselekcjonowane sytuacje.
Świetny pomysł Panowie.. :-)
To ja coś skręce tylko nie wiem jak sie wslanie zmijsza ze beda tylko te fajne akcjie... pomozecie? może jakis poradnik dajcie :]
A.C.A.B.
20-09-2008, 19:53
Od niego bym demka nie wizoł po co sie głupio chwalisz na forum nie rozumiesz myslisz ze jestes az taki dobry ?
PS: Eragon Neu proponuje zeby z kazdego serwera wziasc po kilka demek i niezły film z tego można by zrobić ;] pozdro 950
Nie wiem czy uda mi się coś fajnego nagrać ciężko wyczuć kiedy akurat będzie TEN moment ...ale zabraknąć mnie nie może na tym filmiku :)
Postaram sie coś nagrać...może akurat;) jak coś to sie odezwe;) Pozdro:D
a można dawac któtkie filmiki w postaci .avi bo chyba nie da rady powycinac z pliku .dem dobrych akcji
A.C.A.B.
20-09-2008, 20:39
Dwa damskie demka od Acab'a ;] + 2 screeny te 2 demka są robione na serwerze Warcraft3 :) i tak sa troche slabe ;p Oto Link (http://www.speedyshare.com/157892560.html)
a można dawac któtkie filmiki w postaci .avi bo chyba nie da rady powycinac z pliku .dem dobrych akcji
dlaczego nie da rady? przeciez odrazu wycinam frapsem albo hypercam
jak chcesz mozesz od razu dac w .avi
ulatwi to nam prace
Ta ciekawy pomysł ale narazie nikt nie daje swoich akcji. :(
range[r]
20-09-2008, 22:38
Ja zaraz dam .. TYlko muszę w frapsie nagrać bo mogą być .avi no nie ?
tak
PRZYPOMINAM ZE DALEJ POSZUKUJEMY OSOBY, KTORA BY MOGLA WSZYSTKO LADNIE POSKLEJAC, I DODAC PARE EFEKTOW
Może ja pomyślę nad tym, żeby Wam pomóc, jeśli znajdę na to czas...
dajcie mi jakis poradnik gdzie bedzie jak wybrac np. z demka co trwa 20 miunut te same najlepsze akcjie!.
sciagasz sobie gamecam, hypercam czy fraps(ale nie polecam frapsa) i jak odtwarzasz demko to otwierasz programik i jak juz bedzie ta akcja to zaczynasz nagrywac
o lol to troche z tym zabawy bedzie...
Albo masz taki poradnik
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/tuning-cs/robienie-filmikow-w-cs,962.html
range[r]
21-09-2008, 17:48
KLIK (http://rapidshare.com/files/147170719/CS_portal.neta.avi.html)
pozniej dam lepsze
ja moge zrobic film w sony vegas 7.0 c nie bedzie on zajebisty,typu anihilation itp ale moge sprobowac.
bedzie mi potrzebna pomoc userow ktorzy z zrobia playerbary jezeli chcecie i pomoga jezeli bede czegos potrzebowal.Reszta zajme sie ja
To kiedy będziecie robić te demo?
jakby byly materialy to by sie zrobilo
Sasek666
02-10-2008, 20:33
ja już nagrywam demka ;d
Możemy zrobić tak, Nagrać z każdego Serwa CS-portal 40 sek filmik, razem będzie trwał 2 min, (FFA, TP i War3FT/TP) można ustawić akcje. Dać na serwer Hasło przez jakieś 10 min i zrobić ustawione akcje, fajnie by to wyglądało i oczywiście jedna osoba to musiałby być admin;] Np Falcon i Eragon, mowie o kimś dobrym;] + jeden mniej "doświadczony" xD Są rożne triki które można podczas filmiku nagrać, np. Podłożyć cichą bombę albo wykonać trik Co wygląda jak skok trinity z matrixa, rożne są te triczki xD
Pozdro
no nie wiem
niech sie lepiej admini wypowiedza na ten temat, jezeli wam sie pomysl spodoba to czemu nie
ale muj glos jest za nie
Może zrobić mecz admini kontra gracze który kiedyś nie wypalił ;]
5 najlepszym graczy z gametracker'a wzięło by udział w meczu czy turnieju. To by nawet zachęcało trochę do gry na poszczególnych serwerach. I jakiś filmik zrobić z tych meczy czy turnieju.
A co do ustawionego filmiku to mi się nie za bardzo podoba. Lepsze akcje wychodzą nieustawione :]
range[r]
04-10-2008, 14:34
"5 najlepszym graczy z gametracker'a wzięło by udział w meczu czy turnieju."
Czemu bo ty tam jestes ? ... zal ja jestem przeciw. Z resztą czemu z gametrackera ?. Bo co oni mają najwięcej fragow to są najlepsi ?
Ah chodzi mi o graczy, którzy nie mają admina na serwerach(ja mam na TP). Po za tym nie muszę brać udziału w takim meczu. :-)
range[r]
04-10-2008, 18:25
No dobra ale ja sie i tak nie zgadzam
hhaha bo jestem pierwszy :P
Nie ma się z czego cieszyć 3k, bo Twoje statystyki nie powalają. Sporo grasz, to masz dużo fragów, ale średnia mizerna... ;)
Name: [Kompania Braci] 3k
Score: 6639
Time played: 192.25 hr
Score/min: 0.58
Dla porównania moje statystyki:
SERWER TP
Name: [Kompania Braci] Falcon_PL
Score: 1770
Time played: 40.13 hr
Score/min: 0.74
SERWER WAR3
Name: [Kompania Braci] Falcon_PL
Score: 2392
Time played: 37.3 hr
Score/min: 1.07
Tak naprawdę to liczy się tylko ostatnia pozycja :*
Szczerze mówiąc żadna statystyka nie jest dobra z gametrackera. Ponieważ siedząc na specie też czas płynie. Więc najlepszą opcją jest /top15 czy /rank na serwie gdzie liczona jest różnica kill'i do dead'ów
Widzę, że nie ma żadnych sensownych postów apropo FragMovie cs-portal.net
Toteż dlatego zamykam ten temat. Jeżeli będzie więcej chętnych zostanie on ponownie otworzony