PDA

Zobacz pełną wersję : Cziterzy

Mardog
13-09-2008, 15:23
zamieszczam tu link do demka z cziterami Zmora ktury jest adminem na TP(tak mowil) Pozwolil wszystkim uzywac czity ale chyba tylko 4 mialo Prosze glownych adminow o rozwiazanie tego problemu Zbyt fajnie sie tego nieoglada bo przeskakiwalem z playera na playera prosze popatrzec tez na gorny prawy rog ekranu mozna tam poznac kto mial czity
http://rapidshare.com/files/144936806/wyzwo.dem.html
PZDR

mateq
13-09-2008, 18:03
Pozwolił bo był jakiś cziter a on chcial żeby tamten wyszedł, tak się stało. Później reszta wyłączyła, i było dobrze. Ja nie widzę problemu.

hq :*
13-09-2008, 18:23
Kurde ja wtedy też miałem aima i speed hacka, bo zmora mi pozwolił i kazał włączyć, a chodziło tu o to żebym zabijał non stop tego czitera i żeby sobie poszedł, włączyłem czita na 10 minut, po chwili cziter poszedł i powiedział, że niedługo wróci :P
PozdRo

Mardog
13-09-2008, 18:33
to nie powod zeby miec czity inni gracze niemieli czitow wiesz jak to wkurza koles jak cie na wejsciu rozwala zobaczymy co na to falcon, eragon itd
zawsze jakos byli cziterzy chociaz 1 ale i tak gralismy bo dalo sie go zabic wtedy tez byl 1 a puzniej wiecej a zmora jako admin(serwa TP) niepwinien tak robic

x_x_x
13-09-2008, 18:43
Mardog ma racje to że jedna osoba miała czity nie znaczy żeby reszta zniżała się do jego poziomu.

13-09-2008, 21:33
Wiem macie racje ... kit ja się przyznałem, reszta pewnie się nie przyzna, będzie kara to będzie ;/

^Zmora
13-09-2008, 21:51
Potwierdzam ja poprosiłem hq żeby przepędził czita z serwera ( co w końcu nastąpiło )
Nie dysponuje haxami żeby moc to zrobić samemu . Po 1 ziomek powinieneś się cieszyć ze czitera wypędziliśmy chyba ze ci pasowało 2 sec po rozpoczęciu rundy oglodac celownik swojego m4 w innej perspektywie . Albo byleś z nim w drożynie i podobało cie sie to jak zdobywał exp dla ciebie... Ale nic jesteś dla mnie 0 najpierw sam płakałeś a teraz niepie ..... z dupska Aż milo ogarnij sie !

ZA SPRZEDAWANIE HU. W DU.E !!

13-09-2008, 22:54
Dobrze powiedziane zmora

Ronnie
14-09-2008, 11:57
Ja mam pytanie w takim razie gdzie są admini War3ft(jak w ogóle są). Zobaczymy co z tym zrobi Falcon jak przyjedzie z wakacji. Ale to raczej źle, że haxy zwalczane są haxami

Mariosz
14-09-2008, 12:04
Może ja to wyjaśnię.
Po 1: Zmora albo się opanujesz ze słownictwem albo dostaniesz odpowiedniego warna :)
Po 2: hq, użyj jeszcze raz czita a dostaniesz perma ; ] I nie obchodzi mnie to w jakim celu to używałeś...
Po 3: Jeżeli na war3 był cziter, to wchodzicie w steam friends i piszecie do któregoś z adminów :)

Proste i bezbolesne : )

Mardog
14-09-2008, 13:44
Dokladnie rufus ja sie z toba zgadzam
A ty zmora naucz sie odpoiwedniego slownictwa na forum!
I zobaczymy co na to falcon i inni
A jak ty to powiedziales "plakalem" bylem wkurzony bo inni zaczeli wlanczac haxy i to wkurzala na maxa
PS niebylem z nim w drozynie

add!.
14-09-2008, 13:53
Potwierdzam ja poprosiłem hq żeby przepędził czita z serwera ( co w końcu nastąpiło )

na co prosić nie ma proszenia ban za takie cos i nie ma gadania potem o żadnym unban'ie naucza się! A nie będziecie się prosić żeby ktoś wyłączył czity zal :/ Ja to za czity banuje nie negocjuje sie z dzieciakami.

Eragon
14-09-2008, 15:06
Dokladnie rufus ja sie z toba zgadzam
A ty zmora naucz sie odpoiwedniego slownictwa na forum!
I zobaczymy co na to falcon i inni
A jak ty to powiedziales "plakalem" bylem wkurzony bo inni zaczeli wlanczac haxy i to wkurzala na maxa
PS niebylem z nim w drozynie

Na Twoim miejscu olałbym taka gre, i wyszedlbym z servera..
zmore nawet rozumiem, bo chciał dobrze.. ale to byla zła metoda, przynajmniej wdg. mnie. Ale hq:* to juz mnie rozwalił.. konkretnie...
Moje zdanie jest podobne do rfs'a, następnym razem będzie ban dla Ciebie hq.

p.s. Zmorciu, wyluzuj troszke.. rejestrując się, zaakceptowales regulamin. A on nie jest bynajmniej bez potrzeby.

[ Dodano: 14-09-08, 15:07 ]

na co prosić nie ma proszenia ban za takie cos i nie ma gadania potem o żadnym unban'ie naucza się! A nie będziecie się prosić żeby ktoś wyłączył czity zal :/ Ja to za czity banuje nie negocjuje sie z dzieciakami.

omg, umiesz czytać? Zmora nie ma admina na war3, kolejny bezsensowny post to wlepie Ci odrazu 2 warny.. ://

p.s. kogo nazywasz dzieciakiem?;>

Mardog
14-09-2008, 16:07
Eragon tak wlasnie zrobilem olałem to i nie tylko ja bo wyszedl moj kumpel i kuzyn i jeszcze kilka osob

add!.
14-09-2008, 16:25
p.s. kogo nazywasz dzieciakiem?;>

duzo jest dzieci na serwerze... nie pamietam nick'ow ale wejdz pograj z 20 minut i sam zobaczysz ile dzieci jak zaczna przez mikro gadać to masaka

Mardog
14-09-2008, 16:50
No to akurat prawda szumon ma 12 lat wyzwoliciel(maniek,mustang) ma 12 lat i jeszcze kilka dzieciakow tam gra i zeczywiscie jak zaczna gadac przez mikro to jest poprostu masakra

loreN
15-09-2008, 22:40
Czyli mam rozumiec że na serwerze nie mogą grac 12 latki bo mają piskliwy głos...
add., nie nabijaj tak postów, piszesz bez sensu i tyle...
Co do Ciebie hq to się zawiodłem i zastanowie się nad twoim pobytem w klanie...

Haszcz
16-09-2008, 07:09
Mordrag mowisz 12 lat ;) a sam sie zachowujesz jak 10 letni gowniarz ;) rozpieszczony przez Mamusie...

a Hq na sparze Em vs. cs-portal cisnal na haxach ;) zesmy z Rufusem mieli polew z Ciebie lou ze sciany maja oczy ;)

3k.
16-09-2008, 10:24
Pięknie.... Pfff... I jak tu grać... Jak nasi maja czity... A pamietam jak hq pierwszy raz co pojawiłeś sie na serwie...

Powiedziałem Ci jako admin na TP "... Wyłacz te czity..."
A Ty: "...Ja naprawde nie gram na czitach, nawet nie wiem co to jest..."

Ja proponuje dać mu perma.... I zakazać mu gry na serwerach CS-PORTAL.NET

GRACZ KTÓRY RAZ GRAŁ NA HAXACH BĘDZIE GRAŁ WIECZNIE... SA WYJĄTKI ALE hq sie do niech nie zalicza...

^Zmora - zel.pl, brak mi słów... Rozmawiałem z Falconem, delikatnie mówiąc, rozczarował sie z deczka.....

Eragon
16-09-2008, 14:02
^Zmora - zel.pl, brak mi słów... Rozmawiałem z Falconem, delikatnie mówiąc, rozczarował sie z deczka.....

Kim Ty jesteś żeby go oceniać? popatrza na swoje błedy które popełniłeś, wdg mnie nie powinieneś się teraz w ten sposób udzielać.. ;pp

Mardog
16-09-2008, 14:27
HaShU, Weź sie odczep to Ty sie zachowujesz w tym momencie jak 10 latek do twojej wiadomości mam 16lat tak w ogóle to oceniłeś to po moim poście?? muhahahaha
PoZdRo&PoĆwIcZ

Haszcz
16-09-2008, 14:31
tekst Typu PoZdRo PoćWicz swiadczy o twoim maly intelekcie ;) i o tym ze jestes
nol- lajfem ;) i hmm 16 latek a placzesz jakbys mial 10 ;) majac 16 lat napewno nie balbys sie podac swojego wieku :*

^Zmora
16-09-2008, 16:22
Dałem ciała na mojej friend liście nie było żadnego admina który by mógł go zbanować. To była moja prośba wiec winę za to ponoszę ja. Jeżeli uważacie że należy mnie ukarać to niech tak będzie. P0zdR

3k.
16-09-2008, 18:34
Eragon napisał:

Kim Ty jesteś żeby go oceniać? popatrza na swoje błedy które popełniłeś, wdg mnie nie powinieneś się teraz w ten sposób udzielać.. ;pp

Po to jest te forum zeby własnie wytykać palcami takie błedy.... Tak samo jak mi wytykano i zwracano uwage....

Z reszta zmora dobrze wie o co cho !!!

loreN
16-09-2008, 19:04
a Hq na sparze Em vs. cs-portal cisnal na haxach ;) zesmy z Rufusem mieli polew z Ciebie lou ze sciany maja oczy ;)

Serio ? Fajnie wiedziec bo ja nie wiedziałem że on na haxach gra...
Cos mi deczko nie grało bo jakkiedys grałem na TP pod innym nickiem to deczko lamil...
Steam pewnie zbanowany a nie ukradziony...
hq niestety ale lecisz z klanu..
Narazie i pZD

Eragon
16-09-2008, 21:21
HaShU, Weź sie odczep to Ty sie zachowujesz w tym momencie jak 10 latek do twojej wiadomości mam 16lat tak w ogóle to oceniłeś to po moim poście?? muhahahaha
PoZdRo&PoĆwIcZ

Bez problemu, można ocenić ile kto ma lat po stylu pisania.. Po Twoim stylu dałbym Ci góra 14(intelektualnie), ale cóz, fizycznie masz 16 i to się liczy.

[ Dodano: 16-09-08, 21:22 ]

hq niestety ale lecisz z klanu..
Narazie i pZD

Raczej tego nie przeczyta chłopak już.. :P

Eragon napisał:

Po to jest te forum zeby własnie wytykać palcami takie błedy.... Tak samo jak mi wytykano i zwracano uwage....

Ale jak ktoś, kto popełnił masę błędów, może wytykać te błędy innemu?
Dobra nie kłoćmy się 3k. Rozumiem, że chcesz aby Zmora uniknął błędów jakie Ty popełniłeś..

Haszcz
16-09-2008, 21:23
znaczy Rapmen nie wiem Czy gral na haxach czy nie :D ale Rufus Byl w 200% przekonany ;)

3k.
16-09-2008, 22:17
Eragon napisał:
[quote]Kim Ty jesteś żeby go oceniać? popatrza na swoje błedy które popełniłeś, wdg mnie nie powinieneś się teraz w ten sposób udzielać.. ;pp

Ale jak ktoś, kto popełnił masę błędów, może wytykać te błędy innemu?
Dobra nie kłoćmy się 3k. Rozumiem, że chcesz aby Zmora uniknął błędów jakie Ty popełniłeś..

hehe... :D:D:D taaa...

Falcon
17-09-2008, 12:05
Jestem na moment w kafejce internetowej, to wpadłem, żeby sprawdzić co się dzieje.
Zmora popełnił bład, ale zrobił to w słusznej wierze. Nie ma co dalej ciągnąć tego tematu.
Temat zamykam.