PDA

Zobacz pełną wersję : POMOCY !!! PROBLEM Z SRVERAMI!!!!

Marcelinios
12-09-2008, 18:56
Jka wchodze na jakis server 30 sec grania i mnie wywala pisze ze mam za duzy ping czy cos takiego PROSZE O POMOC TO sie dzieje caly czas !!! Mam non-steam ;/

neU
12-09-2008, 19:20
zmien neta, masz fest slabego neta, duzy ping laggujesz serwa dlatego Cie wyrzuca, jak tak masz ciagle to se na tym necie nie pograsz

^Zmora
12-09-2008, 20:58
zmien neta, masz fest slabego neta, duzy ping laggujesz serwa dlatego Cie wyzuca, jak tak masz ciagle to se na tym necie nie pograsz

Btw. Neu ściągnij sobie jakiś słownik ( bez urazy )

neU
12-09-2008, 21:34
zmien neta, masz fest slabego neta, duzy ping laggujesz serwa dlatego Cie wyzuca, jak tak masz ciagle to se na tym necie nie pograsz

Btw. Neu ściągnij sobie jakiś słownik ( bez urazy )

xD jeden blad a tak pozatym to nie chce mi sie pisac ąśżźół

add!.
13-09-2008, 09:04
na pewno to wina twoje infernetu lub masz jakies programy internetowe wlonczone lub cos sciagasz, ja zawsze jak ide grac to wylanczam gg itp. i jest gites :-D pozdRo

loreN
13-09-2008, 09:35
na pewno to wina twoje nfernetu lub masz jakies programy internetowe wlonczone lub cos sciagasz, ja zawsze jak ide grac to wylanczam gg itp. i jest gites :-D pozdRo
Synku wklej do Worda i zobacz czy niema błędów, bo to jakie Ty posty piszesz to daje wiele do myślenia...

Co do ciebie Marcelinios, to może coś ścigasz ?
Moja rada wyłącz all w tym GG.
A jak ci się strony włączaja ?
I jakie masz pingi ?

Marcelinios
13-09-2008, 10:18
Nic nie ciongam wszystko mam wylonczone a internet mam 512 :) nie zawsze dzieje sie ze o ping mnie wyzucajo ale o lagi dlaczego ?

Ping mam 100 iles nie wiem dobrze ale ciongle sie zmiena do gory i potem na dol :D

loreN
13-09-2008, 11:15
Może złe sterowniki do kart graficznej...
A ile masz fps ??

Marcelinios
13-09-2008, 13:10
jusz wszystko dziala penknie sciongnelem patch v19 i wszystko smika bardzo dziekuje za pomoc mozna zamknonc :)