Zobacz pełną wersję : POMOCY !!! PROBLEM Z SRVERAMI!!!!
Marcelinios
12-09-2008, 18:56
Jka wchodze na jakis server 30 sec grania i mnie wywala pisze ze mam za duzy ping czy cos takiego PROSZE O POMOC TO sie dzieje caly czas !!! Mam non-steam ;/
zmien neta, masz fest slabego neta, duzy ping laggujesz serwa dlatego Cie wyrzuca, jak tak masz ciagle to se na tym necie nie pograsz
zmien neta, masz fest slabego neta, duzy ping laggujesz serwa dlatego Cie wyzuca, jak tak masz ciagle to se na tym necie nie pograsz
Btw. Neu ściągnij sobie jakiś słownik ( bez urazy )
zmien neta, masz fest slabego neta, duzy ping laggujesz serwa dlatego Cie wyzuca, jak tak masz ciagle to se na tym necie nie pograsz
Btw. Neu ściągnij sobie jakiś słownik ( bez urazy )
xD jeden blad a tak pozatym to nie chce mi sie pisac ąśżźół
na pewno to wina twoje infernetu lub masz jakies programy internetowe wlonczone lub cos sciagasz, ja zawsze jak ide grac to wylanczam gg itp. i jest gites :-D pozdRo
na pewno to wina twoje nfernetu lub masz jakies programy internetowe wlonczone lub cos sciagasz, ja zawsze jak ide grac to wylanczam gg itp. i jest gites :-D pozdRo
Synku wklej do Worda i zobacz czy niema błędów, bo to jakie Ty posty piszesz to daje wiele do myślenia...
Co do ciebie Marcelinios, to może coś ścigasz ?
Moja rada wyłącz all w tym GG.
A jak ci się strony włączaja ?
I jakie masz pingi ?
Marcelinios
13-09-2008, 10:18
Nic nie ciongam wszystko mam wylonczone a internet mam 512 :) nie zawsze dzieje sie ze o ping mnie wyzucajo ale o lagi dlaczego ?
Ping mam 100 iles nie wiem dobrze ale ciongle sie zmiena do gory i potem na dol :D
Może złe sterowniki do kart graficznej...
A ile masz fps ??
Marcelinios
13-09-2008, 13:10
jusz wszystko dziala penknie sciongnelem patch v19 i wszystko smika bardzo dziekuje za pomoc mozna zamknonc :)