Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [BAN] Bajarow

range[r]
05-09-2008, 17:20
Nick: - bojarow
~~
Data : 04.09 , 17 : 00
~~
Opis: - Gdy grałem sobie dużo osób mi zaczęło pisać ze Bajarow ma wh ... więc wbiłem na spekta.. i zaczelem nagrywać demko... Bajarowa już wczesniej podejrzewałem o coś.. No i dostał bana ode mnie. Opis nie jest dokładny bo się źle czuje... i chce mi się myśleć. Z reszta Bajarow mnie tylko prosił zebym wstawił demko na forum
~~
IP: - Jak cos to poda
~~
Demo: - Demko (http://odsiebie.com/pokaz/491659---f9f1.html)

add!
05-09-2008, 17:33
Po obejrzeniu demka stwierdzam ze tutaj nie ma wh tylko sluch =]

Bojarow
05-09-2008, 17:34
Po obejrzeniu demka stwierdzam ze tutaj nie ma wh tylko sluch =]

srry to nie ten name ;P

niech jakis admin to obejrzy i powie czy to jest gra pro gracza czy wh =]

Po stwierdzeniu ze nie mam czitow tutaj jest moje i.p i prosze o unbana =]

osiem osiem .156.132.dwa piec

SIMI
05-09-2008, 17:45
jak dla mnie to wh fajnie od czasu do czasu patrzy sie w sciane... i sprawdza gdzie kto jest

wcisly
05-09-2008, 18:06
Nie od czasu do czasu tylko cały czas..ma wh widać dokładnie...więc ban jest uzasadniony

Bojarow
05-09-2008, 19:06
Was sie nikt o zdanie nie pytal -.- jak admin głowny lub forum musi sie wypowiedziec ;p

Up wcisly

LoL kto tu ma wh to wiadomo ... Ty =] ja nie ja chociaz mam klan i gram 5 lat w csa =]

Falcon
05-09-2008, 19:32
Obejrzałem demo.
Po pierwszym zabiciu przeciwnika nic nie można stwierdzić.
Po drugim, gdy zabił Simiego, już bym się zastanawiał nad WH, bo tu gra na słuch nie wchodziła w rachubę.
Trzecia akcja, gdy Wcisły wyskakuje wysoko w powietrze, utwierdza mnie w przekonaniu co do WH. Wcisły wyskakuje w taki sposób, że niemożliwe było do przewidzenia tego posunięcia, a celownik bojarowa był już ustawiony wysoko.

Gra na słuch w tym zgiełku nie była możliwa bo za dużo się działo. Ciągłe strzały, tupot stóp kolegów z teamu. Sam mam wyśmienite słuchawki i slyszę sporo, ale tutaj to nie było możliwe.

Bana podtrzymuję. A bojarow jak dalej będzie pisał antyreklamy dla serwisu dostanie również bana na forum.