Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Admin]W W

W W
03-09-2008, 20:50
Nick: - W_W
Staż: - 1-1,5 rok'u
Staż na cs-portal.net: - Kiedyś grałem jakiś czas potem miałem przerwę (zaczeły się poprawki ocen i wakacje). Teraz powracam po wakacjach i mam nadzieje tutaj zostać (gram od 1-2 września spowrotem na swoim nicku a do cs powróciłem 29 jak i na cs-portal.net tylko że grałem z kuzynem na innym nicku).
Typ gry: - Steam
Godziny przebywania na serwerze: - Zależy, staram się przeznaczać jak najwięcej wolnego czasu ale to jest około kilku godzin, w weekendy cały dzień.
Doświadczenie w adminowaniu: - Byłem adminem na jednym serwerze jeszcze przed kupieniem steam'a potem server upadł bo właściciel nie miał pieniążków na utrzymanie go.
Znajomość AMX: - Dobra
Coś od siebie: - Nie jestem only Pr0 graczem raz jestem lepszy raz gorszy. Raz jestem zabawny a raz zachowuje się jak 30 latek (aż sam się siebie boję) xD Zanim kogoś ocenie staram się go bliżej poznać jak mówi przysłowie "Nie oceniaj książki po okładce". Wysyłam tą prośbę o Admina z powodu nadmiernej ilości Botków którzy sobie nic z tego nie robią wprost śmieją ci się w twarz i mówią że dostaną bana na tyle i na tyle i dalej będą grać. Po prostu śmiech na sali i trzeba się tym zająć a gram już 2 dzień i za często admina na servie nie widzę (bez urazy.). Co tam jeszcze... Jak się w coś zaangażuje czy wyznaczę sobie jakiś cel brnę w niego aż do skutku (są takie rzeczy na których nie mam wpływu ale co zrobić.). Lubie poznawać nowych ludzi. Nie myślcie sobie że dopiero co przyszedł i już chcę adma (zerknijcie na staż na forum). Co prawda nie piszę postów za dużo bo nie widzę potrzeby jak ktoś już wyjaśnił czy mam powtarzać setny raz to samo. Nie piście od razu nie jeśli nie kojarzycie mnie po prostu wstrzymajcie temat na tydzień czy ile tam potrzebujecie czasu by mnie poznać.

Mam nadzieję że wynik będzie pozytywny :)

Mardog
05-09-2008, 20:36
Wedlug mnie powinien miec adma ale nie ode mnie to zalezy W_W jest spoko ziomkiem spoko sie z nim gra i gada;]

Falcon
05-09-2008, 21:47
Dalej nam brakuje Adminów, więc skory jestem dawać szansę ludziom, których zupełnie nie znam. Przekonałeś mnie swoim postem. Co prawda ma błędy stylistycznie, ale wyróżnia się spośród tysięcy innych na tym forum.
Mam pod swoją opieką w pełni dwa serwery i sporo spraw z reszty serwerów, więc nie będę mógł sprawdzać Twoich poczynań. Pieczę zatem nad Twoim zachowaniem jako Junior Admin, będzie miał Klusek, który przekaże mi cenne informacje z serwera, kiedy będzie to konieczne.
Witamy w gronie Junior Adminów. Wyślij mi na PW hasło i nick na admina.

rolci^^
06-09-2008, 08:15
Oczywiście że tak, spoko koleś, często gra zwraca uwage na innych ;).