Zobacz pełną wersję : [Admin]Bojarow
Nick: - Bojarow
Staż: - 4.6
Staż na cs-portal.net: - Gram około 7 tyg.
Godziny przebywania na serwerze: - 3-6 godz. dziennie
Doświadczenie w adminowaniu: - Tak, byłem adminem na serverze HST , MORDOWNIA , Pszczółki =]
Znajomość AMX: - Dobra
Coś od siebie: - Gram czasami dobrze a czasami sie bawie =]xD i nic więcej :P
Hmm... widze cie ciagle na tym serwie :P i jestes nawet dobry xD . Myślę ze zasluzyles na admina :P
_/You Clan
Jestem wiadomo na Nie.
PoZdrO ty se nie sprowadzaj kumpli zeby na ciebie głosowali.
lol ... zal tego komentować =]
Wez chłopcze pomyśl zanim cos napiszesz.
A moze sam se zrobiels konto?:D
nie... nawet nie wiesz jak zarejestrowac nick na war3 a chcesz miec adma pffff
A wiecie co ja wam powiem jestem na TAK !!!!!!
czesto go widzę na serwerze mozna sie z nim dobrze dogadać poprostu takich adminów trzeba !!!
heheh ten chlopak ma wh...juz dostał bana cziter :what: :what: wiec to chyba nie aktualne ;pp
zal serwa jak ktos jest pro to wiadomo stayu 30:5 zrozumcie a bana za free dostalem bo niby aima mialem haha ... Gralem na tym serwie juz chyba 1 mies =] i zal ..
Wogole nie polecam grana na tym serwie Tym którzy zawsze maja duze staty =] Pzdr cwiczcie ;p
Gdybyś był taki pro byś nie wyzywał od czitów każdego który Cię zabije i ma staty jak dopiero napisałeś ;pp A wh to ty masz na moje ;P Tylko nie broń się tym że masz steama tak jak zawsze bo to bez sensu.. :hihi:
Bojarow niemasz szans ty jestes pospolity cziter nieraz gralem (na innym nicku) jak byles i widzialem miales wh a bana dostales prawidlowo admin najlepiej rozpoznaje czy masz czity czy nie mozna powiedziec ze admin na servie jest jak "Bog" moze wszystko