Zobacz pełną wersję : Oceńcie filmik. Czit czy pro ?
Pewnie już każdy gracz CS'a widział ten filmik...
http://pl.youtube.com/watch?v=oKC9SAF4JAc
Ale zastanawia mnie jedno czy ten koleś na prawdę jest taki PRO czy to sa jakiś może czity co ich nie widać... OCENIAJCIE dawajcie glosy do ankiety i piszcie posty!...
On wali niesamowite HeadShoty... a z awp to juz w ogole
edit by ex0n: Zakładając temat piszcie dokładny temat a takrze opis tematu w miare możliwości. Inaczej na forum zrobi się totalny syf a opcja szukaj niczego nie da! Nie możecie zakładać tematów pisząc tylko jedno słowo tak jak w tym przypadku..
ehe hax ;) jak nic ;) ciekawe ze strzelal z dgl zanim mu sie koles wychylil ;P i ze all z m4 bylo na full aucie ;)
range[r]
30-08-2008, 17:42
2:22 udowadnia że hax tak ludzie piszą ;]
Ale zastanawia mnie jedno czy ten koleś na prawdę jest taki PRO czy to sa jakiś może czity co ich nie widać... OCENIAJCIE dawajcie glosy do ankiety i piszcie posty!...
eee add. jestes w bledzie,to jest zbiorka akcji paru graczy:D
0:34-Archi
0:46-Kuben
1:09-SpawN
1:14-KaZzaH
1:49-ParadoX
2:28-Roman
Polecam filmy sick at bombsight 1,2,sunman,ignition forsaken polish titans te pare akcji jest na tych fragmovie
range[r]
30-08-2008, 20:18
O lool :D. Pomyliłem się
ale to tak wygladalo walil full auto i banie lecialy jechane louki ;D
ostatnio takiego zbanowałem ... recoil i mam 0 pytań chyba ze to wszystko było 1 wielka prowizorka .... zmontowane na pokaz
range[r]
30-08-2008, 21:29
HAHA Zmora dobiłeś mnie wiesz kto to jest SpawN , Kuben ? .. NIE. Oni poprostu sa pro ;]
Pro to Pro a to ewidentnie BOT. Blisko-Daleko zawsze full auto i w 99% kończyło się to hedem wiec nie ma o czym tu dyskutować :-P
Boze Jak Wy Mozecie niewiedziec kto to kuben SpawN Paradox ... lul
Pro to Pro a to ewidentnie BOT. Blisko-Daleko zawsze full auto i w 99% kończyło się to hedem wiec nie ma o czym tu dyskutować
Ej a ty myslisz ze jak sa jakies WCG ESWC to co oni tez wala konkretne FULLAUTO maja opanowany rozrzut... i jak ogladasz na HLTV to tylko u Ciebie tak widać ze oni pojedynczymi strzalami wala :-/
Wiesz, o tym nie pomyślałem ^^
to już nie wieże w takich r0 u nasz same czity biegają xD
range[r]
01-09-2008, 17:51
Zmora oni naprawdę nic nie maja ;p
jak nie maja to ja tez chce tak grac :-D takie banki z DGL to mistrzostwo swiata
Perfidny czit zawsze wiedzial gdzie kto jest ...
omg kolejny hajt mowie Ci ze To jest Elita swiatowa... nie widziales nigdy pr0 skillu ... ESWC czy WCG ? na Htlv ? to pozdro ;]
Min. z 5 lat gry z małymi przerwami i może będzie ktoś grał jak oni. Ja sobie sciągłem mapy wh(tj. wh_nuke czy wh_de_dust2) i patrze gdzie najlepiej skanować :-P
5 lat hahah czlowieku oni graja po 6-7 lat :]
5 lat, ale z przerwami 1 dzień co miesiąc i grając 5 godzin dziennie ;-)
range[r]
04-10-2008, 14:46
6-7 lat po 5 h z przerwami :].. To już są pro ludzie :>. Nexilis naprawde nic nie mają
Hehe kiedy na de_inferno zaczoł strzelać z deagle to chyba więcej strzałów oddał niż 7...
cFaniak?
02-12-2008, 21:33
Mozliwe ze no hax, choc jest kilka akcji na ktore warto podyskutowac: )
o jesus!
to jest pro.. to sie nazywa gra:D
To nie sa czity, oj niee! ;D
pozdro dla calego G-Shock (teraz mYm)
Tak, to jest PRO.
Gra z jakieś 7 lat i umie już tak dobrze grac ;).
Pr0 widać to że gra na słych (dobre słuchawki)
No ja nie wiem :|
Koleś oślepiony flashbankiem i zabił 4.... to jak mieć wydłubane oczy i zabić kogoś ze snajpery :| na 200 m =| Powodzenia...
Po drugie mody jakieś to są widać to w 2:18-2:23 i zobaczcie, że w bodajże 2:22 przy HS jest czaszka a powinna być broń, czyli mod jak przypuszczam z m4 oddał więcej niż 30 strzałów z deagle też zresztą więc jak dla mnie to skill, a nie czity z wyjątkiem flashbankiem, bo tego to nie mam pojęcia jak zrobił =| Może na słuch kto wie ;)
No no te się nazywa pro player ;)
Marcelinios
10-12-2008, 12:00
To jest Pro jak nic.
Cziter... ewidentnie, proje fullauto i zabija po 3,4 gosciu ze az sie heady sypia.. :/
Action, phiii cziter ja wale fullauto i nieraz 4 banie wejdą z M4A1 z tłumikiem.
Kolo jest pro gra z 6 lat w to i tyle widziałem kolesi co po roku wymiatali jak nie jeden co gra od 3 lat :]
ludzie czytajcie komenty
eee add. jestes w bledzie,to jest zbiorka akcji paru graczy:D
0:34-Archi
0:46-Kuben
1:09-SpawN
1:14-KaZzaH
1:49-ParadoX
2:28-Roman
Polecam filmy sick at bombsight 1,2,sunman,ignition forsaken polish titans te pare akcji jest na tych fragmovie
to nie cziterzy tylko profesjonalni znani gracze:)
mattihau
22-12-2008, 18:18
Zobaczcie jak gra walle, tylko nie mowcie ze czit bo to na lanie bylo.
http://www.youtube.com/watch?v=TCv3ev_z-7k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=APU5C_Lj1nw&feature=related
on rozwalil pentagram 1vs5
Pro, ale w 0:57 przesadzili :/
[ Dodano: 23-12-08, 19:48 ]
Klick (http://pl.youtube.com/watch?v=APU5C_Lj1nw&feature=related) Dlaczego on ma celownik przy awp? :/ W ligach jest zabronione slyszałem..
Pro, ale w 0:57 przesadzili :/
[ Dodano: 23-12-08, 19:48 ]
Klick (http://pl.youtube.com/watch?v=APU5C_Lj1nw&feature=related) Dlaczego on ma celownik przy awp? :/ W ligach jest zabronione slyszałem..
jezu... to jest hltv...tam sa opoznienia+celownik
100% skill tylko niech mi jedno ktoś wytłumaczy w 2.22 minutcie są czaszki, a nie broń z jakiej zabił! czemu?
mozliwe ze cziter ;d niektore akcje to moge pokazywac ;p
Fajnie ciupią.
Z takimi to bym spara grać nie nie chciał. :D
Przy okazji luX banki z DGl.