Zobacz pełną wersję : [BAN] Dev.
Nick: - Dev
Data: - 30 sierpnia 2008 roku.
Opis: - TT Podłożyli pake na B. Było to na dd2. Wszedłem tam tą dziurą w scianie(chyba wiecie o ktora chodzi) Zabilem EEEEe, poszedłem rozbroic pake, ale wybuchła. A nagle add napisal na admin say'u Dev narq.
IP: - 82.177.29.101
Demo: - Nie nagrywalem.
To musial byc tylko koszmar to nie moglo sie wydarzyc. :-D Usiadz sobie teraz spokojnie i pomysl...ale teraz taka moja rada nie ogladaj wiecej horrorycznych demek :hah:
Opis: - TT Podłożyli pake na B. Było to na dd2. Wszedłem tam tą dziurą w scianie(chyba wiecie o ktora chodzi) Zabilem EEEEe, poszedłem rozbroic pake, ale wybuchła. A nagle add napisal na admin say'u Dev narq.
haha czlowieku grales na wh i jeszcze piszesz skargi ?? :-/ koles EEEEe potwiedzi...
Shocik! tez moze potwierdzic bo to nawet on juz mi mowiel zebym cie lepiej sprawdził... poszedlem na speca i zobaczylem... i poszedl ban !!
PROSZE zeby nikt nie dawal mu unbana
Ktos chyba mu dal unbana bo byl na serwie(moze ktos sie podszywal niewiem) ale ja mam jeszcze demko z tamtej sytuacji a takze byl tam gracz Zzzzzz? czy jakos tak i dev oraz paczek ale go nienagrywalem tylko bylo widac z kamerki deva jak strzela z awp przez skrzynie demko moge wstawic
pisac na pw