AgReSiXX
27-08-2008, 20:26
Nick: AgReSiXX
Staż: 1,5 roku
Nick steam: AgReSiXX.
Staż na cs-portal.net: miesiac.
Godziny przebywania na serwerze: 8-10 13-19 21-1
Doświadczenie w aminowaniu: bylem adminem na paru serwerach klanowych.
Znajomość AMX: bd.Dobra
Coś od siebie:
Na servie CS-PORTAL.NET [HnS] bardzo czesto mozna spotkac sie z bindami,gracze przezywaja
sie nawzajem,nie ma gry na kolory tak jak powinno byc!!!!zamiast sie zabijac szukajacy
zostawija tt pon.to jego znajomy,lub tt zagaduje szukajacego aby szybko skonczyl sie czas.
Na servie powinna panowac inna atmosfera uwazam,że nadaje sie na to stanowisko poniewaz
Czesto gram na serverach Hiide n Seek ,bardzo dobrze znam zasady i potrafie
dogadac sie z innymi graczami bardzo duzo graczy moze potwierdzic ze nadaje sie na admina jestem tam lubiany:} i wrazie potrzeby potrafie zadbac o porzadek.
Mam nadzieje ze dostane adma poniewaz jest rzadko mozna tam takiego spotkac!
GG:1733991
Staż: 1,5 roku
Nick steam: AgReSiXX.
Staż na cs-portal.net: miesiac.
Godziny przebywania na serwerze: 8-10 13-19 21-1
Doświadczenie w aminowaniu: bylem adminem na paru serwerach klanowych.
Znajomość AMX: bd.Dobra
Coś od siebie:
Na servie CS-PORTAL.NET [HnS] bardzo czesto mozna spotkac sie z bindami,gracze przezywaja
sie nawzajem,nie ma gry na kolory tak jak powinno byc!!!!zamiast sie zabijac szukajacy
zostawija tt pon.to jego znajomy,lub tt zagaduje szukajacego aby szybko skonczyl sie czas.
Na servie powinna panowac inna atmosfera uwazam,że nadaje sie na to stanowisko poniewaz
Czesto gram na serverach Hiide n Seek ,bardzo dobrze znam zasady i potrafie
dogadac sie z innymi graczami bardzo duzo graczy moze potwierdzic ze nadaje sie na admina jestem tam lubiany:} i wrazie potrzeby potrafie zadbac o porzadek.
Mam nadzieje ze dostane adma poniewaz jest rzadko mozna tam takiego spotkac!
GG:1733991