Zobacz pełną wersję : [Admin]DRiFfTeR
DRiFfTeR
25-08-2008, 19:01
Ankieta u gory nie moja !
Nick: DRiFfTeR
Staż: 1,5 roku
Nick steam: xaronxd STEAM_0:0:19389335
Staż na cs-portal.net: od niedawna.
Godziny przebywania na serwerze: 9-11 22-2
Doświadczenie w aminowaniu: Bylem admem na paru servach.
Znajomość AMX: Dobra
Coś od siebie: na servie jest krytycznie ... Czesty brak adminow powoduje ze gracze robia co chca obrazaja i przeszkadzaja w grze.Czesto spotykam sie z graczami ktorzy binduja i zabijaja bez kolorow albo juz po czasie .Chce aby na servie byla mila atmosfera i zeby sie fajnie ogolnie gralo .
Mysle ze rozwarzycie ta prosbe powaznie xD Licze na poparcie
PS gg 4787099
Grifter chyba dziś Cię widzialem jak z innymi na bindach jechales. Albo to nie byles Ty... Na pewno na serwie byles, ale nie pamietam juz kto na bindach jezdzil, chyba z 5 osob...
Tak chce zeby zeby Mlody dostał admina;] Wez zrób poprawnie ankiete
DRiFfTeR
25-08-2008, 19:19
nie to nie moglem byc ja
[ Dodano: 25-08-08, 19:23 ]
ty mlody sory za ta moja ankiete ale skopiowalem to co u ciebie bylo i zapomnialem zmienic wiem ze lol ale serio sory
patrykk273
25-08-2008, 19:25
Hmm....mysle ze on sie nadaje na admina, w sumie jak bedzie sie zle sprawowal zawsze mozna mu zabrac
ni33miec
25-08-2008, 19:28
jestem za widziałem go w akcji jako admina na paru serwach i wogole jest spoko dogadac sie mozna itp. pozdro.
Drifter nie sprowadzaj koelgow na serwa !!
DRiFfTeR
25-08-2008, 19:40
Czy ja sprowadzam na servie powiedzialem kto chce zebym zostal admem to przyszli i zaglosowali lol
A co ty sie tak tym przejmujesZ?
A pozatym to zle ze na server sprowadzam kumpli ?
nie robić tu off topic bo warny polecą.
z@biJ@k@
25-08-2008, 19:59
DRiFfTeR jest to niezly koles z ktorym da sie pogadac na servie ...
polecam go, fajny zziomek bylby dobrym adminem z pewnoćnią kultura i wogule umi zażądzi a przede wszystki sie go sluchaja :] :] :] :] :] :] :] :]
Jestem na NIE!!! Sprowadzasz kumpli żeby na ciebie zagłosowali zal chlopie.Teraz napewno nie dostaniesz admina chyba ze bedziesz miał Farta.
DRiFfTeR
25-08-2008, 20:07
Skupen a co ty sie zalisz czy co ?
Bo ja cie nie rozumiem to sa kumple z serva lolz
Ja nie chce tutaj pisac bo to nie jest gg ...
I nie chcem spamowac
Narazie Skupen
Heh, ja też jestem na nie, dzisiaj się zarejestrował nabił posty 3 razy na serwerze pograł i już che admina, a poza tym znajomych sprowadza...
Heh, ja też jestem na nie, dzisiaj się zarejestrował nabił posty 3 razy na serwerze pograł i już che admina, a poza tym znajomych sprowadza...
haha, ty nie lepszy wiec zamilcz
Zamilcz to mów do ... ale ja grałem na serwie 1.5 miesiąca i wtedy napisałem ; )
DRiFfTeR
25-08-2008, 21:49
ja gram na servie od dawna tylko ze na forum nie bylem zarejestrowany jakbys chcial wiedziec
ja gram na servie od dawna tylko ze na forum nie bylem zarejestrowany jakbys chcial wiedziec
tak tak kazdy tam tu mowi poczytaj troche i zobaczysz...
tu sie liczy zebys mial du staz na forum a nie na serwerze.... bo na forum to widac ile jestes a na serwerze nic...
DRiFfTeR
25-08-2008, 23:00
Nom wiem ale predzej nie myslalem zeby miec adma na servie hns dopiero teraz chcem , jak zobaczylem ze tam grac nie mozna
troszke porzdku mozna zrobic
]Jestem na NIE!!! Sprowadzasz kumpli żeby na ciebie zagłosowali zal chlopie.Teraz napewno nie dostaniesz admina chyba ze bedziesz miał Farta.
Grałem z Drifterem i wiem jak gra sam mi mówił kto binduje , dzis chyba z 15 osob za to bana dostało , a tak poza tym jestem ZA! chłopak ma humorek da sie z nim pogadać i pośmiać
Ps: Jesli chodzi o zabijake to nie jest kumpel sprowadzany tylko ktoś z serwera wiem bo z nim Grałem .
Za!
//
Drifter nie sprowadzaj koelgow na serwa !!
Nie rozumiem tej wypowiedzi chyba dobrze ze więcej osob na serwerze gra...
tak tak kazdy tam tu mowi poczytaj troche i zobaczysz...
tu sie liczy zebys mial du staz na forum a nie na serwerze.... bo na forum to widac ile jestes a na serwerze nic...
Wcale nie ,liczy sie Doświadczenie w Adminowaniu , i dobre chęci .
DRiFfTeR
27-08-2008, 14:12
Czekam na decyzje z niecierpliwoscia xD :x
range[r]
27-08-2008, 16:14
Jestem ZA tym aby młody dostał adma
Też jestem za x] gralem przed chwila z nim na serwerze spoko ziomek :-D
Czemu w temacie Młody na admina jest ankieta na Młodego i czemu w tym temacie jest ankieta na Młodego ??
wyjaśni mi to ktoś ?
Bam, Drifter skopiowal moja ankiete i nie zmienil.
DRiFfTeR
27-08-2008, 22:38
poprostu skopiowalem jego ankiete i zaczelem pisac podanie potem zapomnialem zmienic w ankiecie na moj nick i wzielem enter i to wszystko
[ Dodano: 31-08-08, 21:22 ]
nie dostalem adma wciagu jednego tygonia czyli ze juz nie dostane
NIe ma co sie niecierpliwic codziennie