Zobacz pełną wersję : Reaktywacja klanu cs-portal.net
Ogłaszam, iż dzisiaj, tj 24.08.08r, klan cs-portal.net wznawia swoją działalnośc, obecnie poszukujemy nowych graczy do team, więcej znajdziesz w tym temacie : Kliknij Tutaj! (http://cs-portal.net/forum/viewtopic.php?p=27123#27123)
W związki iż tag klanowy ma prawo teraz mieć każdy admin sieci serverów cs-portal.net, wznoszę prośbę o zmiane tagu dla adminów. moja propozycja to tag, CsP-admins^nick.
Proszę o podawanie własnych propozycji, bo my gracze klanu nie chcemy żeby klanowicze byli myleni z zwykłymi adminami, a do tagu już sie przywiązaliśmy..
Pozdro.
Ja bym proponował by tag klanu wyglądał tak Cs-Portal ||
a dla adminów Cs-Portal || nick^admin Cs-Portal || Eragon^Admin
A może dla klanu cs-porta;.net || Nick a dla adminow Admin.CS-portal || Nick ? : >
Dla klanu: cs-portal.net || nick :-)
Admini: @cs-portal.net || nick :-)
?;> ;-)
Dla klanu: cs-portal.net || nick :-)
Admini: @cs-portal.net || nick :-)
?;> ;-)
Ten tag się zbyt mało różni, a my chcemy być odróznianiani na pierwszy rzut oka.. :(
Admini: cs-portal.net || Nick
Klan: cs-portal.net # Klan || Nick
Czemu aż tak chcecie się różnić od reszty Adminów ? Gorsi jesteśmy ?;>
W końcu reprezentujemy ten sam portal.
Zwykli Admini są jak straż, która dba o renomę portalu i pilnują porządku na miejscu, czyli na serwerach.
A klanowicze są jak wojsko, które walczy i zdobywa nowe terytoria.
Ale wszyscy walczą dla chwały cs-portal. Dlaczego mamy się różnić w taki sposób ?
Najlepiej zostać przy Starym "cs-portal.net || nick " Najlepszy był ten ;]
Admini: cs-portal.net || Nick
Klan: cs-portal.net # Klan || Nick
Czemu aż tak chcecie się różnić od reszty Adminów ? Gorsi jesteśmy ?;>
W końcu reprezentujemy ten sam portal.
Zwykli Admini są jak straż, która dba o renomę portalu i pilnują porządku na miejscu, czyli na serwerach.
A klanowicze są jak wojsko, które walczy i zdobywa nowe terytoria.
Ale wszyscy walczą dla chwały cs-portal. Dlaczego mamy się różnić w taki sposób ?
My podtym nickiem mamy zapisane 3 miejsce w lanparty w niepolomicach, i nie mamy zamiaru zmieniac tagu bo się do niego przywiązaliśmy
W takim razie przyjmijcie propozycję Exona i będzie po sprawie.
W takim razie przyjmijcie propozycję Exona i będzie po sprawie.
Mówię ze chcemy być odrózniani.. my tu jesteśmy od samego początku, i mamy prawo coś wymagać, dla mnie najlepiej by było jakby admini wogule tagu nie mieli. Zresztą Falcon o co Ty walczysz teraz? mało ktory z adminów sobie daje ten tag, tylko shot go ma, i bodajze kN u mnie.. Więc jakie to ma znaczenie.. :)
Ja walcze dla zasady. Nigdy nie dawałem tego tagu, bo właśnie uważałem, że jest dla klanu. Sam za to chętnie bym go przybrał jako Admin. Wy jako klan chyba nie powinniście być postrzegani jako tag, tylko jako dywizja cs-portal.net.
Takie jest moje zdanie. Ja jako Admin nie chciałbym nosić tagu CsPcośtam, bo to CsP nijak mi się kojarzy z cs-portal.
Ja walcze dla zasady. Nigdy nie dawałem tego tagu, bo właśnie uważałem, że jest dla klanu. Sam za to chętnie bym go przybrał jako Admin. Wy jako klan chyba nie powinniście być postrzegani jako tag, tylko jako dywizja cs-portal.net.
Takie jest moje zdanie. Ja jako Admin nie chciałbym nosić tagu CsPcośtam, bo to CsP nijak mi się kojarzy z cs-portal.
My tagu nie zmienimy, i basta.. ;]
Ja osobiście uważam że admini powinni być zauważani na serwerze i to nie po wpisaniu /admins.... Rozumiem Eragon, do czego dążysz.. I popieram w końcu długo na to pracowaliście. Ale skrut który podał Falcon,
nie chciałbym nosić tagu CsPcośtam, bo to CsP nijak mi się kojarzy z cs-portal.
Też nie jest dobrym rozwiązaniem. Różnica pomiędzy :
cs-portal.net || nick a @cs-portal.net^nick
fakt dużo się nie różni napewno nie diametralnie.. Ale na serwerze odrazu będzie to widać.. :-) Co o tym sądzicie Panowie..? Chyba że macie jakieś inne propozycje godne uwagi..?
Ja bym ostatecznie proponował dla klanu
Cs-Potral.net # nick
a dla admina
Admin-Cs-Portal ||
Żeby się to różniło :D
A moja propozycjia by byla taka...
dla klanu:
cs-portal.net || tak jak jest teraz
a dla adminow:
typ rozgrywak na serwerze np.
FFA^nick, War3FT^nick, 4FUN^nick, H'n'S^nick, TP^nick...
lub
cs-portal.net@admins||
Co wy myslicie o mojej propozycji ??... :cool:
ale np, falcon ma admina na FFA na TP na 4FUN i na reszcie ;/ więc musiał by sobie dać na jeden lub na wszystkie <lol>
To jak bedzie przechodzil z FFA na 4FUN to bedzie zminial nick :D
range[r]
25-08-2008, 19:27
Jak dla mnie dla klanu : cs-portal.net || nick a dla adminow cs-portal.net ADMINS # nick
Co do reaktywacji to dobry pomysl bo nasz portal upada duchowo,jezeli chodzi o sparingi,zgranie... Na serwach wzmaga sie wszechobecny chaos...
Admini z jajami po3ebni... Reaktywacja musi byc
Zanim cos powiesz... Umyj zeby :-D