Zobacz pełną wersję : Mikrofon w cs 1.6
Alckapone
21-08-2008, 11:44
Witam mam zainstalowanego cs'a 1.6 i patcha v23 non steam i mam viste ultimate. Mikrofon mi działa jak nagrywam przez audacity ładnie wszystko słychać a już w cs'ie nie (słychać ale mocno żęży czy jakoś tak). Mam słuchawki z mikrofonem i mam je dobrze ustawione bo we wszystkich programach typu audacity, gg, skype, program do nagrywania glosy z windowsa to mi wszystko ładnie działa a w cs'ie nie :( Proszę o szybką pomoc.
Może przez viste, ale w cs masz ustawienia mikro :D weź tam 100knij :D
Alckapone
21-08-2008, 11:56
Co mam usatawić?
Tu masz screena
http://iv.pl/images/vqljio73r3txwdhj518g.jpg
Jak naciśniesz guzik ten test mikrofonu i mówisz to normalnie sie słyszysz czy jakoś inaczej?? to musisz ustawić tak żeby Ci działało według swoich upodobań ^^
Alckapone
21-08-2008, 12:45
No ale prubowałęm tam wszystkiego i nic tak samo. A jak naciskam guzik to mi żęży, że kumple tylko słyszą urywek głosu i nie szum tylko jak by to nazwać Hmmm. A ustawiałem tam na wszystkie poziomy i nic
Może przez vistę, bo na viscie nie działa wszysko poprawnie
Alckapone
21-08-2008, 17:02
No może, ale czemu w innych programach działa a w tym jednym nie? Tego sie chyba niedowiem
Ne przez viste bo ja mam viste i wszystko dobrze chodzi
Alckapone
22-08-2008, 09:34
To niewiesz moze czemu? W różnych programach działa a w cs'ie nie
Heh ja nie pomogę serio nie wiem, popytam znajomych
Alckapone
22-08-2008, 11:28
Ok jak sie czegoś dowiesz to napisz :)
przemkoz2
24-08-2008, 22:35
Może masz go zdublowanego czyli ustawione w programie Windowsa jako urządzenie nagrywające i odtwarzające zarazem. Wiem, wiem mikrofon nie może służyć do dotwarzania, ale program tego nie wie. Może w programie do sterowania twoją kartą muzycznej tak jest ustawione, albo tylko w panelu sterowania.
Alckapone
25-08-2008, 07:17
Chyba nie bo mam ustawione do nagrywania"Miks stereo" a do odtwarzania "Głośniki" ale jak podłącze słuchawki to mi sie automatycznie zmienia z "Głośniki" na "Słuchawki" a w cs'ie niema takiej opcji by wybrać co sie chce.