Zobacz pełną wersję : [Prośba] Zmiana wersji moda.
Mam prośbę do H@ serwera WAR3. Mógłbyś wgrać nowszą wersję tego moda na serwer, jest ona zdecydowanie lepsza.
// Zły dział. Przenoszę. Falcon
// Następnym razem staraj się konkretniej nazywać temat.
Tym zajmuje się nasz Admin Techniczny. Jego więc zapytajmy o zdanie.
A kiedy można spodziewać się tej zmiany?
Najpierw poczekajmy na odpowiedź Rufusa. Jego powierzam sprawy związane z działaniem serwera.
Rozpatrzyć można wszystko lecz moim zdaniem obecna wersja wydaję się być odpowiednia ze względu na prostotę i przejrzystość. Na pewno żaden laik nie zagubi się, gdy wejdzie na serwer z obecnym War3FT.
Ale nowsza wersja jest bardzie przejrzysta i pełniejsza.
Gruby dla Ciebie, bo grasz only na tym modzie, ale jak jakis noob wejdzie nie będzie wiedział o co chodzi :^^
RuFuS, tu masz tego linka http://wc3mods.net/main/
Zamiast war3ft przydał by sie nowy mod diablo napewno zachęci nowych graczy ten mod
Mod War3ft jest pod moją komendą i nie będzie jego zmiany w najbliższym czasie...
Nie zmieniajcie na innego moda na tym sie bardzo fajnie gra i wszyscy sa zadowoleni
mODA NIE TRZEBA ZMIENIAC FAJNY JEST WAR3ft ALE PRZYDAŁA BY SIE JEGO Nowasz wersja
Tak jak powiedział Pan Falcon, tego otóż moda nie można zmienic bo jest zawalisty ;p Duzo osób tam gra all zadowolona i bedzie ten...
pzD
Wersja jak i sam mod działa bardzo dobrze i nie widzę potrzeby jego aktualizacji... Z własnego doświadczenia wiem, że im człowiek chce lepiej tym gorzej mu to wychodzi tak więc cieszmy się tym co mamy.
btw. Jak narazie potrzebujemy nowych, odpowiedzialnych adminów, którzy może i nie są znani przez nas, ale chcieliby pewnie być przez nas rozpoznawalni. :)
Ja bym zostawil tak jak jest bo war3ft to w tej chwili mój najlepszy serwer chociarz mam go zablokowanego ;]