Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Propozycja

hq :*
16-08-2008, 22:39
Witam, nie wiedziałem gdzie napisać ten temat zdecydowałem się tutaj.
Zaczynając od początku, mam fajny pomysł, tylko nie wiem czy admini by poszukali sponsora jeśli się nie uda ja postaram się go załatwić :P a mianowicie serwer RealMod ( to nie jest żaden mod, tylko dodaje się pluginy żeby serwer przypominał real ) jak byście chcieli mógł bym się tym zająć znam sie na amxx :P ( serwer powinien mieć od 16 do 18 slotów )
PozdRawiam i proszę o wypowiedź head'a i reszty ...

Falcon
16-08-2008, 22:50
Myślę, że narazie powinniśmy się wstrzymać z kolejnym serwerem, zwłaszcza że przybędzie nam teraz serwer 24 slotowy z wgranym modem Warcraft.
Już teraz narzekacie, że nie ma Adminów. A my nie chcemy ryzykować utraty renomy, wpuszczając na dany serwer tylko i wyłącznie nowych, niesprawdzonych Adminów.

16-08-2008, 22:53
Dobra rozumiem to, jak już się to wszystko fajnie rozwinie, to załatwię dobrego sponsora na serwer 18 slotowy i zrobię z niego dobry Real Mod ( ale pod kątem TP a nie FFA jak inni robią )

No koment
17-08-2008, 11:14
Serwer Realmod to normalny serwer nic w nim niema. jest taki sam jak TP. tylko ze sa pluginy (np. brak celownika przy granatach i nozu, duszace smolki) itd

Falcon
17-08-2008, 11:22
Ale tez jest plugin taki, że krwawisz, albo że biegasz wolniej jak w noge dostaniesz..

17-08-2008, 11:33
Waśnie jak lecą pociski koło ciebie jest taki odgłos jak masz mało hp zostawiasz ślady butów od krwi bije Ci serce awp jak przyblizasz jest wgole inaczej jak w realu jak dostaniesz flesha to wszysko czarne jest jeszcze wiele innych pluginów ale nie chce mi się wymieniać :P

No koment
17-08-2008, 20:07
na takich jeszcze niegralem moze być ciekawie :)

17-08-2008, 20:49
Ciekawe ;/ ten serwer jest super <jupi>

Ml0dy
19-08-2008, 10:49
No to hq powodzenia :]

19-08-2008, 11:37
Mam już w garści sponsora :D tylko head musi się zgodzić ^^

neU
19-08-2008, 13:06
hq cioto zmieniaj avatara

add!.
19-08-2008, 13:12
Nom zmien zmien

A co to za sponsor ??..

Falcon
19-08-2008, 13:15
Nie ważne co to za sponsor. I tak nie mamy adminów, żeby nadzorować szóstym już serwerem. Więc będę optował za tym, by nie dodawać go pod skrzydła cs-portal.

xivo
21-08-2008, 16:40
Gralem juz na takich serwerach . Sa bardzo lubiane przez graczy i sa profesionelne .
Ale radzil bym jesli podejmiecie decyzje zrobic test serwer z tym modem =]

p0zdro & p0cwicz :-D

M@$SA
21-08-2008, 17:04
Przecierz tylu tutaj jest typów, którzy mają staż na forum i serwerach cs-portal więc jestem przychylny tej propozycji
hq :*, jak chcesz taki serw to sam poszukaj sponsora

21-08-2008, 18:45
Szukam sponsora i za tydzień już chyba będzie ^^

Mariosz
21-08-2008, 21:00
Czemu załatwiasz coś za plecami administracji ? Wyraziła ona zgodę na załatwianie czegoś w imieniu organizacji cs-portal.net ?

21-08-2008, 21:17
Ej, po pierwsze na razie sprawdzam czy jest możliwość sponsoringu ^^ jak będzie napisze do @h i się zapytam ^^ proste

Hide In SeeK
21-08-2008, 21:56
a może zrobicie zombie mod albo superhero lub też pokemod

21-08-2008, 23:25
Te mody to jest jedno wielkie gówno za przeproszeniem ;/

Falcon
22-08-2008, 07:29
hq ja Ci powiedziałem, że kolejnego serwera nie jesteśmy w stanie ogarnąć. Jak napiszesz do Exona, to ja będę blokował tą akcję. Napewno się nie zgodzę, by przyjął Cię od razu do grona pełnoprawnych Adminów cs-portal.net. Zwłaszcza, że masz sporą część grona przeciwko sobie.
To nie jest takie łatwe, by dostać Admina, czy Head Admina na serwerze cs-portal. Nie wystarczy nabić postów na forum, troszkę pograć, załatwić serwer, którego i tak narazie nie ogarniemy. Ja Ci już pare razy mówiłem, że doszedł nowy serwer, którego staramy się ogarnąć, a jak dojdzie nowy, to nie damy rady.
Jeśli chcesz skontrować moje argumenty i stwierdzić, że Ty byłbyś Head Adminem i pociągnąłbyś ten serwer, to ja mówię proszę bardzo, ale poza cs-portal. Bo mamy już swoją renomę i nie chcemy jej stracić przez osobę, której wcale nie znamy.

Jeszcze te Twoje próby na siłę zostania adminem technicznym. Może Eragon potrzebuje Twojej pomocy itp, ale nawet jak go dostaniesz, to bez dostępu do serwerów, które ja obsługuję. Może i się znasz na tym wszystkim, ale masz za dużo pomysłów i za duży burdel byś zrobił na serwerze. Poza tym masz ambicje, by wszystko samemu robić, a ja nie chcę współpracować z osobą, która nie przyjmuje żadnych sugestii.

Nie bierz tego co napisałem do siebie. Ale to jest moje zdanie po obserwacji Twoich zachowań.

22-08-2008, 11:18
Spoko Falcon ja gadałem z tobą na gadu i coś powiedziałem, na razie gadałem z ziomkiem czy by chciał sponsorować cs-portal, zgodził się, ale Cię rozumiem powiedziałeś raz i starczy serwer dopiero by ruszył jak byście ogarnęli wszystko i zgodzili się na to :D

Wiem długo mnie nie znacie, przecież ja na @h nie liczył bym jak bym załatwił serwer ^^ może tylko na admina :P wiesz technicznym nie zostanę chociaż ogarniam to, ale cieszę się, że Eragonowi mogę pomóc :P i nic nie zepsuje i bałaganu nie na robie :D ^^ Falcon, a do grona pełnych jak to powiedziałeś, nie zależy mi na tym na razie miną 3-4 miesiące to wtedy powalczę :P

Ej na wiem, że dostępów do aLL serwerów nie dostane, ale na razie pomoc Eragonowi mi wystarcza ^^ Pomysły mam, ale wiec co można, a co nie ^^ o bałagan byś się nie musiał martwić ogarniam to wszysko ^^

PozdRo Falcon.

nvm.
22-08-2008, 12:09
hq ja Ci powiedziałem, że kolejnego serwera nie jesteśmy w stanie ogarnąć. Jak napiszesz do Exona, to ja będę blokował tą akcję. Napewno się nie zgodzę, by przyjął Cię od razu do grona pełnoprawnych Adminów cs-portal.net. Zwłaszcza, że masz sporą część grona przeciwko sobie.
To nie jest takie łatwe, by dostać Admina, czy Head Admina na serwerze cs-portal. Nie wystarczy nabić postów na forum, troszkę pograć, załatwić serwer, którego i tak narazie nie ogarniemy.

I tu sie z toba nie zgodze nie chcesz sie zgodzic zeby byl adminem ? a ty przeciez to samo zrobiles najpierw troche pograles potem napisales kilka postow na forum i dostales admina,a nie chcesz teraz innym dac szanse oni robia to co ty boisz sie ze stracisz swoja posade ? nie rozumiem cie o_0.

Falcon
22-08-2008, 12:17
Ehh i tu się mylisz. Bo to nie ja starałem się z początku o Admina, tylko inni Admini mi to zaproponowali. To nie ja wystąpiłem o Admina dla mnie, tylko Tombcio napisał temat, a Cava rozmawiał z Exonem. Za to jestem im wdzięczny i nigdy im tego nie zapomnę.
Ale wtedy był tylko jeden serwer. Mogli zaryzykować i dać komuś Admina, bo i tak byłby pod ich czujnym okiem.
Teraz serwerów jest pięć, a my jako stara ekipa jesteśmy rozdzieleni. Znaczy to, że posunięcia nowych adminów nie jest na bieżąco sprawdzane i nie wszystko do nas dociera.
hq nie napisał paru postów, tylko naspamował...
Twierdzisz, że boję się dać innym szansę ? To powiedz mi po co robiłem już kolejną rekrutację i dałem innym powalczyć o Admina ? Zastanów się co piszesz.
hq starał się o Admina w rekrutacji, ale było wiele czynników, przez które go nie przyjąłem.
Teraz mamy inny system przyjmowania Adminów i tak zostanie na najbliższy czas.
hq nie ma poparcia u innych Adminów i to się odbija echem teraz...

22-08-2008, 12:32
Wiem, ze nie mam poparcia na razie, bo ja zagadam z inna wiarą, jak przez niecałe 10 dni już zagadałem z tobą, ex0nem i eragonem, to nie jest źle robię też jego serwer ^^
A ja nie spamowałem na chama, tylko lubię się udzielać i pisac na forum z ludzmi

Mariosz
22-08-2008, 13:06
Robisz serwer ? A to ciekawe... Jakim prawem masz passy do ftp ?

22-08-2008, 13:26
Rufus ex0n jak zrobi reinstal serwera 4FUN, bo tam jak taki bałagan, że żal pisać to robię porządny serwer 4FuN

Falcon
22-08-2008, 13:35
hq.. to czy robisz serwer 4FUN zależało będzie od tego co Eragon zadecyduje. Ty bez zgody Eragona nie będziesz tam nic dodawał. Każda zmiana ma być przez niego zaakceptowana, bo to nie Ty decydujesz o wyglądzie serwera tylko on.
O ile Eragon nie zdecyduje się na pomoc Rufusa zamiast Ciebie.

22-08-2008, 13:37
Przecież wiem każda zmiana będzie konsultowana z Eragonem ;/

M@$SA
22-08-2008, 16:03
Falcon, zrozum żehq :*, chce dobrze a ty mu na to nie pozwalasz

Normalny jesteś?

GrubY!
22-08-2008, 16:07
No wlasnie chlopak chce dobrze po co odrazu tak na niego najezdzac?

M@$SA
22-08-2008, 16:08
Jak wy się nie zgodzicie, to ja mogę poprosić hq :* zeby załatwił serwa dla forum na którym jestem adminem i po sprawie

Mariosz
22-08-2008, 16:09
To go proś, cu :*

Eragon
22-08-2008, 16:40
Zaniedługo będzie reinstal serva, i zmienione hasło do ftp..

I już wiem jak będzie wyglądał serv, i czyjej pomocy będe potrzebował.

Falcon
22-08-2008, 17:25
Massa a czy ty normalny jesteś ?
Już pare razy tłumaczyłem dlaczego pomoc hq jest odrzucana... ale tu widzę jak grochem o ścianę... znaczy w Twoją głowę... chociaż tutaj chyba roznosi się echo...

22-08-2008, 19:08
Kurde, Temat do zamknięcia, @Falcon powiedział, że serwer nowy będzie mógł być jak ogarną wszystko będą admini na serwerach, brakuje zaufanych adminów ;/