Zobacz pełną wersję : Propozycja do forum
Proponował bym zrobić na forum nowe grupy
takie jak
admin TP
admin FFA
admin 4FUN
itp
Dużo roboty, niepotrzebny podział i szkoda czasu.
Dużo roboty chyba żartujesz 5 minut pracy ;) więc czasu nie stracisz :D
Ale może tego nie potrzebujemy... a ty jak narazie tylko nabijasz sobie tematy ; (
Nie nabijam sobie tematów tylko piszę propozycje !!! przydało by się to admin np TP miał bym inny kolor nicku i range swoja było by wiadomo kim jest i o co chodzi, więc zobatrzymy co head na to
zobatrzymy ? Co to za wyraz ? :>
btw. Gdyby ex0n chciał coś takiego to byłoby to już dawno temu. Po co zaśmiecać forum niepotrzebnymi rzeczami ? : > Ranga admin cs1.6 jest czytelna i łatwa w odbiorze :)
Rana admin cs 1.6 wystarcza w zupełności. Poza tym większość z Adminów jest również w innych grupach tak jak ja jestem moderatorem. Dlatego zamiast niebieskiego kolorku mam zielony.
hq :*, widać że się angażujesz.. ;-) Ale pomysł już dawno był przerabiany. Forum ma dość dużo grup stworzenie kolejnych było by tylko narobieniem bajzlu i sobie więcej roboty. Bo ktoś musiał by biernie aktualizować. Obecnie są dwie grupy dla pełnoprawnych adminów i junior adminów. Co w szczególności wystarcza. W działach serwerów można sprawdzić w temacie Lista adminów w razie potrzeby gdyby ktoś chciał wiedzieć który admin gdzie urzęduje.
Pozdrawiam
//zamykam