Zobacz pełn± wersję : cs off
dawid411
10-08-2008, 20:03
Siema tak jak w temacie napisałem : wbijam sie fajnie na server to mi wyłancza cs, i jak gram na jakim¶ servie to mi sie zacina cs i mi sie sam wyłancza co jest?? wylanczam friends i to nic nie daje robilem reinstal steam i też nic nie pomoglo, usunołem plig ClientRegisty.blob i nadal tam :sad: mam pomocy!!
max_rezydent
10-08-2008, 21:49
Ogólnie to raczej nie jest wina gry lecz opcji i ustawię w panelu sterowania w pleyu, a jeżeli nie to wstaw openGL w opcjach csa i zobacz co sie stanie jak to ni pomoże to format a albo reinstal całkowity( uniistal potem instal0
[ Dodano: 10-08-08, 21:50 ]
Ogólnie to raczej nie jest wina gry lecz opcji i ustawię w panelu sterowania w pleyu, a jeżeli nie to wstaw openGL w opcjach csa i zobacz co sie stanie jak to ni pomoże to format a albo reinstal całkowity( uniistal potem instal) albo jeżeli jestes non steam to może czego¶ ci brakuje przy grze na nonie :P
tag że radze w ustawieniach pogrzebać typu jeżeli masz opengl ustawione to daj na inna opcje ;) to powinno pomóż