Zobacz pełną wersję : Pomoc w konkursie w zamian Serwer do gry CS & POMÓGŁ!
ArturSAS
09-08-2008, 23:28
Mam wielką prośbę do wszystkich forumowiczów. Startuje w konkursie organizowanym przez fotka.pl i potrzebuje waszych głosów. W zamian za każdy głos kliknę POMÓGŁ http://cs-portal.net/forum/templates/bLock/images/lang_polish/pomogl.gif .
Polega to na tym ze każdy kto ma konto na fotce może pomóc będę wdzięczny za wysokie noty czyli powyżej 3 :) (skala do 6 takie zielone kółeczka) a ja w zamian kliknę ze pomogliście. tylko musicie się wpisać pod tematem że głosowaliście.
Oto link Z góry dziękuję
Cała akcja trwa do 15 września można glosować pare razy na 1 osobe ale co 24 godziny
z tego co sie zorietowałem
Link do głosowania:
http://www.fotka.pl/click.php?id=1227&url=7468329#
Akcja Serwer na październik. Pomagając mi, czyli klikając raz dziennie na mnie i oddając glos (min 4) zdobywacie dla mnie punkty NIE GŁOSUJEMY NA INNYCH
Jeżeli wygram zobowiązuje się wykupić kolejny serwer na miesiąc dla forum, czyli październik lub listopad zależy od was, na kiedy będziecie chcieli mieć kolejny serwer dla najaktywniejszych osób czeka dodatkowo slot rezerwowany a może i jak się wykażą admin, choć admin i tak będzie potrzebny Wiec glosujcie codziennie to nie zajmie wam dużo czasu.
A ci, którzy nie maja konta na fotce mogą go założyć
Pozdrawiam
ArturSAS, witam starego wyjadacza w cs.. ;-)
Panowie zachęcam do pomocy i oddawania głosów w szczególności o wartości 6... :cool: :-)
[you:769d01c4c2] masz konto na fotce? Nie czekaj.. Głosuj!
aaaa zagłosuje, niech stracę ^^
Odalem 6;) wymienie komarka na GSA :P
A.C.A.B.
10-08-2008, 11:22
oddałem tez głos ;] nie musisz mi dawac tego pomogł to jest zbedne...
Już dostałeś ode mnie 6
Jeśli pomogłem kliknij pomógł
max_rezydent
10-08-2008, 13:00
"Pomożecie?!! -- POMOŻEMY OBYWATELU - NO TO POMAGAJCIE"
Akcja Serwer na październik. Pomagając mi, czyli klikając raz dziennie na mnie i oddając glos (min 4) zdobywacie dla mnie punkty możecie oddać 10 głosów dziennie po 1 na jednego wiec można faworyzować jednego a resztę dołować wstawiając po 1 J
Jeżeli wygram zobowiązuje się wykupić kolejny serwer na miesiąc dla forum, czyli październik lub listopad zależy od was, na kiedy będziecie chcieli mieć kolejny serwer dla najaktywniejszych osób czeka dodatkowo slot rezerwowany a może i jak się wykażą admin, choć admin i tak będzie potrzebny Wiec glosujcie codziennie to nie zajmie wam dużo czasu.
A ci, którzy nie maja konta na fotce mogą go założyć na miesiąc potem pod koniec września go skasować bez zdjęć tez da się głosować
Pozdrawiam
Panowie to świetna okazja jaką nam zaoferował ArturSASaby zrealizować długo oczekiwany pomysł.. ;-) Możemy zorganizować EURO 2008 by CS-PORTAL.NET wykorzystując moda Soccerjam. Turniej piłkarski w cs tego jeszcze nie było.. ;-) :-D Dlatego mam ogromną prośbę aby potraktować poważnie i przyczynić się do wygranej. W tym układzie zyskujemy wszyscy.. :-) Najaktywniejsi mogą sprawować rolę moda będą też rozdawane sloty rezerwowane dla mniej aktywnych. Rozpoczynamy akcje Klikamy i wygrywamy! :-) ;-) Powiadomcie o tym temacie wszystkich csmaniaków którzy mogą nas wspomóc.. Liczbę kliknięć możecie pisać co 1-2 dni żeby można było oceniać rezultaty i sprawdzać aktywnych. Ja też klikam z konta tymczasowego.
Panowie jak to mówi mój kierownik w pracy "PANOWIE DZIAŁAMY" :-) :-P
odalem glos :D:D pozdro ;)
Ja zakladam profil, zeby pomoc :P Lubie serwery cs-portal.net :)
Pozdro.
P.S Artur, jest tam naliczane kto najwiecej oddal glosow?
ArturSAS
11-08-2008, 05:34
P.S Artur, jest tam naliczane kto najwiecej oddal glosow?
Nie ma dlatego co jakiś czas edytuj i wpisuj w swoim poście ile głosów oddałeś ja poprostu bedę sprawdzał stan rzeczywisty konta
Pozdrawiam
6 dalem i chyba 4 dalem 1 :)
Pozdro.
Oczywiście 6/6
Wymieniłem Radio lampowe Diorra // Sharp XL-UH2440H
y0 dałem 6 już 2 razy i dam jeszcze z 2 :D
ale pomógł nie otrzymałem
Razem - 3 razy ;] chyba 13 osob 1 z najwyzszymi srednimi. Jutro znow ;]
PzDr
Dalem 6 teraz ty kliknij pomugl :P:P:D:D :what:
Dałem jeszcze 6, 2 razy ;)
Sasek666
18-08-2008, 14:02
I masz ode mnie ;]
Glos oddany :P 6 dla ciebie ;d obys wygral
patryk 002
26-08-2008, 12:22
gdzie sie oddaje golsy bo chce oddac glos ???? :?
[ Dodano: 26-08-08, 12:24 ]
i jeszcze jedno w cesie nie mam serwów
:(
[ Dodano: 26-08-08, 12:38 ]
dalem 6 xD
patryk 002
13-09-2008, 11:54
dalem 6
niestety nie moge Ci pomóc bo nie posiadam konta...:]
range[r]
23-09-2008, 20:39
6 dałem 4you :] Z konta kumpla
6 dałem 4you :] Z konta kumpla Pewno z mojego ;]
6 dałem 4you :] Z konta kumpla
A tak naprawdę nawet nie klikłeś.. Bo dwa dni przed tym! jak napisałeś tą wiadomość turniej dobiegł końca i zablokowali możliwość głosowania.. 8/ Tak że w zupełności nie rozumiem Twojej wiadomości.. fałsz / nabijanie postów = ....
//zamykam