PDA

Zobacz pełną wersję : Kolejny ban :)

RaDiDaM xDD
04-08-2008, 19:18
Tym razem otrzymalem bana od Hashu. Ten admin ma poprostu skilla nie ma co :) Wiecej takim ludziom nie powinniscie dawac admina, bo on jest takim pro, ze nawet nie umie odroznic skilla od wh. Do tego zaczalem mu tlumaczyc do to wh, i mnie zbanowal powod: wkurwiasz. Do tego wyzywa ludzi przez mikro, pelna kultura widac u niego. I udaje sie za pro ze steama, krzyczal do mnie, cytuje: "Zamknij morde kurwo nonsteamowska" A na steamie niestety przegralem 4x wiecej od niego, a na nonsteam na waszym serwerze gram ze znajomymi, ktorzy nie maja steama :) Prosze o odbanowanie i wyciagniecie konsekwencji do niedojrzalego admina, ktory nie potrafi odroznic dobrego gracza od czitera. Bardzo polubilem wasz serwer, gram na nim po pare godzin dzienne od paru dni i chcialbym grac tam dalej, jednak jest tam nieogarniety admin

moje ip: 82.139.13.231

Pozdrawiam

Haszcz
04-08-2008, 19:21
uhahaa Wyklinac to bylem spokojny a twoj kolezka ma wh... ladny skan
wiec sie uspokoj Ty caly czas kozaczyles do innych .. i wyklinales ludzi ;] mialem Ci wczesniej dac bana ale czekalem az cos zrobisz fajnego;] i sie doczekalem

RaDiDaM xDD
04-08-2008, 19:27
uhahaa Wyklinac to bylem spokojny a twoj kolezka ma wh...

Proponuje zakupic dobre sluchawki to bedziesz wszystko slyszal. A piszac ze on ma wh to sie osmieszasz, wrzucimy ci jakies demka jak bedziesz chcial

ladny skan

:hah: :hah: :hah:

wiec sie uspokoj Ty caly czas kozaczyles do innych .. i wyklinales ludzi ;]

Jasne, gadajac ze swoimi kumplami :D HAHAHA A do tych co nie znam nawet sie nie odzywam i prosze pokaz mi z loga serwera gdzie kogos obrazalem :)

mialem Ci wczesniej dac bana ale czekalem az cos zrobisz fajnego;] i sie doczekalem

A zrobic cos fajnego to wytlumaczyc tobie ze ktos nie ma wh :) Genialny jestes :) W sumie sie tobie nie dziwie ze nie umiesz odroznic czita od skilla jak masz 14 lat, a w CS pewnie grasz z rok :) a w wieku 12 lat na pewno nie wiedziales co to wh, ab, czy interp ;D

Aha skomentuj jeszcze to:
"Zamknij morde k**wo nonsteamowska"
Powiedziales to swoim meskim glosem ;)

Haszcz
04-08-2008, 19:30
Czlowieku ;] mowisz zebym wrzucil ;P Screny czemu ty nie masz swojego demka jak Cie niby Obrazam... a Koles mial wh nie Wieze ze z bazaru nagle uslyszal kolesia na respie i mu zucil He i potem ladny skan na scianie wychylil sie i bania... dema nie chce ;P bo mi ie potrzebne wazne ze ja tams woje wiem a Ty za Bardzo kozaczysz i za to dostales bana powod byl wkurwiasz...

RaDiDaM xDD
04-08-2008, 19:31
Czlowieku ;] mowisz zebym wrzucil ;P Screny czemu ty nie masz swojego demka jak Cie niby Obrazam... a Koles mial wh nie Wieze ze z bazaru nagle uslyszal kolesia na respie i mu zucil He i potem ladny skan na scianie wychylil sie i bania... dema nie chce ;P bo mi ie potrzebne wazne ze ja tams woje wiem a Ty za Bardzo kozaczysz i za to dostales bana powod byl CENZOR...

Moge zawolac tu piec osob ktore potwierdza ze JB nie czituje, a ja dostalem bana za free.

a Koles mial wh nie Wieze

A może zamek jak nie wieze, a moze wieze eiffla :D?

JBarez
04-08-2008, 19:34
No Hashu to mlody porywczy i niedoświadczony admin, u mnie podejrzał wh bo rzuciłem granat w kierunku z którego do mnie strzelano, no cóż wh! Nie twierdze,że radidam nie ma odpalonych czitow, sami go podejrzewamy, ale dobra rada - nagrywaj krotkie demko zanim zbanujesz. Sam moge ci nagrać exclusiv demko z pova żebyś mógł poszukać czity :)

Pozdro :)

EDIT: opisze ci to są sytuacje może z mojego punktu widzenia :D

zeskakuje na bazar i ktos zaczyna we mnie walic, slysze(bodaj famasa)z tylu, jak jestem juz na bazarze wyciagam he i rzucam HE w tamtym kierunku, to był ostatni CT na mapie więc odrazu zeskakuje bazarem i ide w jego kierunku dużymi schodami caly czas uwazajac bo z dużym prawdopodobienstwem pójdzie właśnie na schodki. Troche myślenia nigdy nie zaszkodzi, dalej oferuje nagrania swojego demka

Haszcz
04-08-2008, 19:34
Zawolaj Ale to Sa JEgo koledzy a Mnie pierd.... jego koledzy ja swoje wiem... umiem rozroznic haxa od low- ;]...

RaDiDaM xDD
04-08-2008, 19:35
Zawolaj Ale to Sa JEgo koledzy a Mnie pierd.... jego koledzy ja swoje wiem... umiem rozroznic haxa od low- ;]...

Wlasnie to dzisiaj udowodnoiles :hah: :hah:

Jakos onqu eragon andri nie stwierdzili u mnie i u jb wh a po glosie to widac ze sa starsi od Ciebie i bardziej doswiadczeni i pojecie o CS maja pieciokrotnie wieksze od Ciebie

JBarez
04-08-2008, 19:38
Hashu, przeczytaj mojego edita i odpowiedz czemu zbanowales radidama a nie mnie? :D

Haszcz
04-08-2008, 19:40
Radidama zbanowalem
... za caloksztalt...

Wlasnie ze Ja gram wiecej od NIch w Cs !! ;] wiec sie uspokoj ;]

loreN
04-08-2008, 20:28
HaShU, widziałem na mapie de_rats co napisał Eragon napisał ze tobie i tam były lekkie klniecia ale już to pomine żę dac góniażowi admina, i ja się nie dziwie jak zbanowałes All na Steam ^^
Grasz takiego cfela, Pro gamera, wyjeżdzasz tekstami obrażliwymi typu "sczylu zafajdany" i myślisz ze tym coś komuś udowodnisz...
A tak nawiasem mówiąc to skąd masz Admina czyżby twój przyjaciel Eragon ci dał ?
Może sie myle jak się myle to mnie popraw

Haszcz
04-08-2008, 20:32
uhaha Ja Zbanowalem Steam tak ;] tak ;P mam Talent NIe ;] wez sie czlowieku ;] uspokoj gowniaz ;] tak ;P ty sie miotasz jak idiota;] ;P w temacie prosba admin;]
Eragon pisal wtedy cos nie przyjemnego dla mnie juz nie bd mowil co...

P.S Ty NIgdy nie dostaniesz Admina Czemu Bo Zachowujesz Sie Jak MIszcz ;] ^^ i WIele Osob to mowi ;)

Ja Sie Proboje zmieniac;] na Lepsze;P i Robi Male postepy ;D w czym potwierdzi Sam imperator Falcon ;)

loreN
04-08-2008, 20:37
Ja się zachwouje jak Miscz podaj przykład kiedy ?
Prosze bardzo
O i nie mów do mnie gówniarz bo jestem w twoim wieku.

Haszcz
04-08-2008, 20:39
po 1 sam napisalem wpierw do mnie gowniaz;] a masz 150 cm w kapeluszu ;]
po 2 na serverze kozacysz do kazdego ;] tak samo jak MyStyle potwierdzi Eragon ;]

kN
04-08-2008, 20:41
zbanowałes All na Steam ^^

Nie pisz skoro nie znasz prawdy... steam_id_lan banuje atack badz anty spinhack.... blad w pluginach wiec sie nie udzielaj jak masz klamac...

loreN
04-08-2008, 20:45
Synu ja napisałem jak napisał eragon to gówniaz to napisał on o tobie zacznijmy od tego.
Czytaj troszeczke dokłądnie albo sobie kup okulary...
Ja kozacze ? bo co bo eragon tak ci powiedział ? ja sie go pytam na temat mojego teamu o Adminie a ten nic, i potem lekko pokłucilismy się on mi dał Banana i malinka...
PzD

Haszcz
04-08-2008, 20:47
Malinka;] jakos z Nim dzisiaj rozmawialem i Mi powiedzial to ;] Co Cie nie Ucieszy ;)

Eragon se ubzdural ze ja dalem bana na steam bo zbanowalem Mt/Derusa/Skorpiona ;P dalem mu zwyklego perma po czym nagle wyskoczyl nie wiadomo skad ban na steam ;P wiec sie nie udzielaj jak sry : " w Du**pie bbyłes i Gow**no widziałes..."

loreN
04-08-2008, 20:54
j) Nie używaj wulgaryzmów! Maskowane też będą traktowane jako wykroczenie. np: *****

HaShU, powinieneś dostac teraz Warna ale wątpie że twoi "kumple" ci go dadza...

Haszcz
04-08-2008, 20:55
napisalem sry ;] za ten tekst ale nie moglem sie powstrzymac ;] ;) napisalbym Cos ale dostal bym warna ;]

kN
04-08-2008, 20:56
ja sie go pytam na temat mojego teamu o Adminie a ten nic

Bo sie dowiesz w swoim czasie a nie kazdemu trujesz czemu przeciw czy dostaniesz etc i nie rob off topicku
Bo to nie jest temat zale rapmena...

Haszcz
04-08-2008, 20:59
Rapmen ...
Nie będę z Tobą konwersował, ponieważ jesteś w dołku intelektualnym co aktualnie kooliduje z moimi imperatywami.
Cu :*

Eragon
04-08-2008, 21:28
HaShU, widziałem na mapie de_rats co napisał Eragon napisał ze tobie i tam były lekkie klniecia ale już to pomine żę dac góniażowi admina, i ja się nie dziwie jak zbanowałes All na Steam ^^
Grasz takiego cfela, Pro gamera, wyjeżdzasz tekstami obrażliwymi typu "sczylu zafajdany" i myślisz ze tym coś komuś udowodnisz...
A tak nawiasem mówiąc to skąd masz Admina czyżby twój przyjaciel Eragon ci dał ?
Może sie myle jak się myle to mnie popraw

Rapmen, wole dać adma jemu niż Tobie, pozatym ja na mapie de_rats jescze NIGDY nie grałem na servie 4fun, więc nie ściemniaj do cholery cięzkiej.
W przeciwieństwie do Ciebie on ma we mnie przyjaciela, nie wroga. Może w tej sytuacji w temacie sie myli, ale nikt nie jest nie omylny, każdemu może się wpadka zdarzyć, w sumie prawda jest taka - bez dema nic sie nie wskóra, a wszelke zarzuty pod adresem RadiDam i JB są bezpodstawne.

Prosze o IP, odbanuje was panowie prosze mi podać IP na PW.. Pozdro.