Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : BT vs <<BadBoy's>> 12;0 Mecz PRZERWANY! Mega LO

ex0n
07-04-2007, 20:51
[center:dda850aeb5]BT (5)
Gregor
God
ex0n
Fester
Cava

VS

<<BadBoy's>> (6)
<<BadBoy's>>Virus
<<BadBoy's>>MordaPsie
<<Bad Boy's>>Sopel
<<BadBoy's>>CINEK
<<Bad-Boy's>>xxxxxxx laska
<<Bad Boy's>>Gogu

BT 12:0 <<Bad Boy's>>
[/center:dda850aeb5]
Od początku grali z przewagą jednego zawodnika! 6:5! Nie pomagał kick nawet ban.. bo koleś wszedł na inny nick.. tak że 3x reset mapy był z tego powodu ale przymkliśmy na to oko i graliśmy dalej.. w trakcie zaczeli dymić że gramy na czitach poczym pierwszym który opuścił ger był Virus.. w rozmowie z nim dowiedziałem się że Gregor zabił kogoś na samym początku rundy przez ściane na starcie.. :hah: Z tym że problem polega na tym że ich koleś zabił swojego z drużyny (team kill) i stopowal jedna runde za kare.. Potem się okazało że to jednak nie gregor tylko ktoś inny ale nie wiadomo kto.. :what:

Nawet screana niezdążyliśmy zrobić.. Ich nicki wyciągłem z konsoli..

I am what I am
07-04-2007, 21:18
a pamiętasz jak chcieli grać - twierdzili, że ich serv ma 9MB tylk, że nie mogą powiedzieć jaka mapa, bo niewieadomo na jakich będziemy grali, będą lsoowo wybrane. Chcieli żebymśmy wybrali kiedy jesteśmy Ct a kiedy T,Pwoeidziałm T -CT -T jednak ioni chciali na odworót - może wiedziali jednak jakie mapy będą? Zal, nie kontaktujcie się nawet z nimi bo skzoda czasu. Jeszce zaczeli podczas meczu reconnect dawać heh.

miazga12
08-04-2007, 10:34
nie żal gdzie wy taki klan znaleźliście jak ja bym grał(mój klan) to był nie grał 5vs6:/ bo to troche nie uczciwe ale jak dostawali 12:0 i mówili ze macie czity to żal acha i wiem że badboy to taki program to czitów :] :what: uznajcie mecz 48:0 dla was i będzie dobrze

Gohan
08-04-2007, 16:26
Miazga napisał/a:

nie żal gdzie wy taki klan znaleźliście jak ja bym grał(mój klan) to był nie grał 5vs6:/ bo to troche nie uczciwe ale jak dostawali 12:0 i mówili ze macie czity to żal acha i wiem że badboy to taki program to czitów uznajcie mecz 48:0 dla was i będzie dobrzeNo Miazga dobże piszesz zal i tyle

I am what I am
09-04-2007, 21:40
Nie odść, że grają jak grają to jeszce oszuści. Dziś w konoli znalazłem DeAtHs aNgeL's l xxxxx laska. Czyli ściągali ludzi z innych klanów.

wojo24
13-04-2007, 18:55
Nie odść, że grają jak grają to jeszce oszuści. Dziś w konoli znalazłem DeAtHs aNgeL's l xxxxx laska. Czyli ściągali ludzi z innych klanów.
Albo przeszla do innego klanu