Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Banditos Team |CAVA vs LOST |Andri99

Cava
02-04-2007, 23:09
Andrii jak masz jakis problem to wyskocz 1/1, a mysle, ze sie problemy rozwiaza bo caly czas jak gramy to kozaczysz, ze nie umiem grac itp. a nie wiem jak dlugo Ci mam tlumaczyc, ze w cs'ie sa dwa podstawowe style gry raszowanie i kampienie (obawiam sie ze nie ma innych, no chyba, ze jeszcze sie miesza oba ) ,a Ty kur.a wyskakujesz to mnie z textami typu, ze w cs'a sie tak nie gra i ze Ja nie umiem grac, a jak zabije kogos z Twojego teama to albo piszesz to Twoje pedalskie "zal", "noob" i pomijam to co piszesz jak juz zabije Ciebie........ i wygrywam.

plansza- cs_assault
czas- 2x10 min
serwer- jakis sie zalatwi :D
rozpoczecie- Ja 1 runda w Terro Ty w Ct, 2 runda wiadomo na odwrot :P

Gohan
03-04-2007, 13:33
Adri99 niewiem czy masz szanse z CAVA :( bo CAVA ta mape lubi i naprawde na tej mapie wymiata :-D
Ostatno z nim grałem to miał bardzo dobre staty :-) jak mi niewierzysz to mozesz sie spytac CAVY on ci powie prawde :-P

Eragon
03-04-2007, 14:35
Andri wygra, daduś nie masz racji.

Andri99
03-04-2007, 15:01
Moge zagrac ale dym to masz ty i sam sie o to prosisz.
Te 2 style to jest racja. Tylko jak jeden z nich uzywa sie w kazdej rundzie przez cala plasze z jedna brania. To jest bardzo nudne. I nie ja mowilem ze grasz jak nooob. TYlko wszyscy co grali mowili ci ze bys zagral normalnie anie kampil.

Wszyscy gracze co grali na serverze moge to potwierdzic. I w dotatku gralem z taba w druzynie:)
A ty na to odpisales niechce mi sie grac i kampie. To nastepnym razem niewchodz na server.

[ Dodano: 2007-04-03, 15:02 ]
Zagramy tylko wygram to sie przekonasz kto bedzie mowil ze byl zal i nooob:)
Tylko server zalatw bo ty wyzawie dales.

[ Dodano: 2007-04-03, 15:04 ]
I po piersze ja wybieram tema i ja gram pierwszy w ter a ty ct bo ty wybrales mape:)

[ Dodano: 2007-04-03, 15:06 ]
I dadus nie wiem po ci sie wpowiadzsz w tej sprawie jak chcesz cos napisac to napisz w pw. Ciebie moze rypal ale mnie nie.

Cava
03-04-2007, 15:11
No masz troche racji, ale to nie ja zaczolem tylko Ty. Nikomu na poczatku to nie przeszkadzalo jak kampilem tylko Tobie, nikt inny nic nie pisal,(a poza tym to co Cie to obchodzi jak ja gram bo wydaje mi sie ze to jest tylko i wylacznie moja sprawa, nie jestem z toba w clanie wiec nie powinno Cie to obchodzic) i zaczoles cos pisac (nie pamietam co dokladnie), ale po tym co napisales to dopiero wtedy inni (nie wiem, jacys Twoi kumple) rowniez zaczeli cos do mnie dymic jak ich zabijalem, pozniej ktos napisal , ze ja rozwalam cala zabawe jaka jest gra w cs'a ....

[ Dodano: 2007-04-03, 15:12 ]
I po piersze ja wybieram tema i ja gram pierwszy w ter a ty ct bo ty wybrales mape:)
nie na to sie nie zgadzam bo to ja ustalam warunki wyzwania, w koncu to ja Cie wyzwalem :D:D

[ Dodano: 2007-04-03, 15:15 ]
Zagramy tylko wygram to sie przekonasz kto bedzie mowil ze byl zal i nooob:)
Kto wygra to sie nie dowiemy dopuki nie zagramy :D zarowno Ja i Ty nie mozemy powiedziec przed gierka kto jest lepszy, tymbardziej ze nie gramy czesto ze soba .

[ Dodano: 2007-04-03, 15:16 ]
zal i nooob---to to Ty pisales o mnie a nie ja o Tobie

Andri99
03-04-2007, 15:19
Tu masz regulamin jak ci cos sie nie podoba. Ja gram pierwszy w terr.

2. punkty regulaminu:

1.Mape wybiera osoba rzucająca wyzwanie.
2. CT/Terro wybiera osoba przyjmująca wyzwanie lub gramy 2 rundy(jedna jako CT, druga jako Terro).

Cava
03-04-2007, 15:21
spoko :D

Gohan
03-04-2007, 18:39
Eragon ale moim zdamiem wygra CAVA bo widziałem jak gra :-)

Andri99
03-04-2007, 19:26
Dadus nie wiem po co sie wypowiadzasz w tej sprawie. WYGRA LEPSZY!!!!!

I tyle. jak chcesz nabic postow to ze zaluz temat.

Cava
03-04-2007, 20:52
Andri, zagramy tak jakos w czwartek lub piatek bo narazie nie ma czasu (chyba sie raczej oboje bardzo nie spieszymy) serwer juz zalatwilem.....

Andri99
03-04-2007, 22:56
ok spoko czekam na dokaldny termin:) mi sie nie spieszy moze byc nawet za rok:P

Gohan
04-04-2007, 19:39
Adrii99 ja nie chce sie nabic postów ;-(