Zobacz pełną wersję : [Steam] Probelm z połączeniem do konta
Witam dziś kupiłem steama w sklepie zainstalowałem, utworzyłem konto ale mam taki problem, gdyż chcę odpalić cs to jest napis łączenie z kontem steam: nickxxx i w tym czasie komputer sie zawiesza i pomaga tylko reset.
Robiłem formata kompa ale to nic nie pomogło proszę o pomoc
Może twoj anty wirus ci blokuje steam!
Może twoj anty wirus ci blokuje steam!
Właśnie wszystko powyłączałem antywira friewalla i in i dalej to samo. Neta mam multimo 1MB
Wyskakuje taki błąd
Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your internet connection, or with the Steam network.
No tu jest napisane mniej wiecej tak ze nie może połączyć sie z internetem.
Mi to wygląda na to że steam masz zablokowany przez anty wirusa.
Jakiego ty masz anty wirusa?
mam kasperskiego ale ja wyłączam wszystko antywira i friewall i nic dalej to samo
Ale jak masz go zablokowanego to jak wyłączysz aty wirusa to i tak chyba nic nieda.
Wejdz w opcje kasperskiego i zobacz czasem czy nie masz steam zablokowanego.
wini_007
25-06-2008, 15:11
Usuń steama z listy zablokowanych w kasperskim
Usuń steama z listy zablokowanych w kasperskim
wcale odinstalowałem kasperskiego i nic dalej to samo
Sasek666
25-06-2008, 17:19
wyłącz funkcje dep czy jakoś tak ;]
Wyłączenie funkcji DEb nic nie dało
To może format xD
Robiłem formata kompa ale to nic nie pomogło proszę o pomoc
Wydaje mi się, że to przez AV mimo wszystko.
KrK moze zablokowales dostepn steama do neta wes zrub tak upewnij sie ze niemasz zablokowanych portow przez dostawce usługi
odpowiedź jest banalna:
wejdź do panelu administaratora, włacz ikone zapory, przejdź do zakladki wyjątki, naciśnij dodaj port, wproewadź jakas nazwe, podaj nr portu. (zaznacz czy to port tcp czy udp) naciśnij ok
i po krzyku, zrobione i powino dzialac :) jak pomoglem daj plusika :D:D