Zobacz pełną wersję : UNBAN 4 at.
Dzisiaj grałem sobie na tym serwerze z kolegą.
Miałem nick at, gramy dusta2, typy mówią, że śmierdze, skan, wh, ab, nr itp.
Chyba miałem z 35/2 i nagle ban, nie wiem od kogo, nie wiem za co.
Jeżeli ktoś uważa, że się wspomagam to bardzo prosze demo, screeny - board i wrzuć mnie na bl, a nie ban za free bez podstaw -,-
nie wiem czy dostałem bana na ip czy na steam'a, ale chyba na ip.
moje ip to ; 83.4.128.122
czekam na odpowiedź, pzdr.
aim i wh same banie i nie gadaj ze czysty byles jak wszyscy co byli na servie na ciebie jechali...
po 2 35:2 czy to nie troche dziwne...?
Słodki jezu, jeżeli strzelam w głowy to gram na ab? Serdecznie Cię pozdrawiam - Ty pewnie w stopy celujesz.
Demo - Screeny , bardzo proszę mi to udowodnić, jeżeli nie masz jak proszę o unbana.
slodki jezu, zostaje jeden kolo odnas z teamu, biegniesz przez pol mapy prosto na niego juz walisz przez skrzynie i jeb bania...
Może go słyszałem ? A może schował się w najbardziej standardowym miejscu?
Nie wyjaśnie Ci tej akcji bo nie pamiętam wszystkich rund z dzisiaj -.-
Najlepszy rozwiązaniem będzie odbanowanie mnie - będę grał na rn = at cały czas tam i nagrywajcie dema etc. Nie banujcie z miejsca odrazu, od rozstrzygania czy ktoś haxi jest chyba dział CHEATERS.
nie mogles go slyszec bo kampa
No to pewnie schował się tam gdzie się chowa pospolity mało myślący gracz, zresztą o czym my tutaj mówimy daj mi demo z tą akcją to Ci wyjaśnie, nie masz dema nie ma o czym mówić.
Koszmarek
17-06-2008, 15:02
At gra w cs-a już ponad 3 lata, bez bicia mogę powiedzieć że jest PRO, nigdy nie używał nigdy haxów a skilla zawdzięcza temu (przykro mi muszę to powiedzieć xD) że w pewne wakacje po 10h na dobę grał. Ban został przyznany niesłusznie, bez dowodów i tylko temu że miał on zbyt dużo fragów i był po prostu za dobry. I steam - na którym cheaterzy to niezwykła rzadkość, wręcz zjawisko nadprzyrodzone.
Pozdrawiam
A skilla zawdzięcza temu (przykro mi muszę to powiedzieć xD) w pewne wakacje po 10h na dobę.
nigdy tyle nie grałem, swój naprawdę słaby skill zawdzięczam 1.5
Regulamin ma na celu ułatwienie administracji wyjaśnienie sprawy.
Wszystkie tematy nieodnoszące się do regulaminu nie będą brane po uwagę, a autorzy nagradzani będą warnami.
Temat nie odnoszący się do regulaminu działu. Zamykam. Odblokuję, jak dostane PW z chęcią poprawy pierwszego postu i nazwy tematu. Do tej pory nie gwarantuję rozwiązania sprawy.