Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : UNBAN 4 at.

at
17-06-2008, 14:39
Dzisiaj grałem sobie na tym serwerze z kolegą.
Miałem nick at, gramy dusta2, typy mówią, że śmierdze, skan, wh, ab, nr itp.

Chyba miałem z 35/2 i nagle ban, nie wiem od kogo, nie wiem za co.

Jeżeli ktoś uważa, że się wspomagam to bardzo prosze demo, screeny - board i wrzuć mnie na bl, a nie ban za free bez podstaw -,-

nie wiem czy dostałem bana na ip czy na steam'a, ale chyba na ip.

moje ip to ; 83.4.128.122

czekam na odpowiedź, pzdr.

neU
17-06-2008, 14:41
aim i wh same banie i nie gadaj ze czysty byles jak wszyscy co byli na servie na ciebie jechali...
po 2 35:2 czy to nie troche dziwne...?

at
17-06-2008, 14:42
Słodki jezu, jeżeli strzelam w głowy to gram na ab? Serdecznie Cię pozdrawiam - Ty pewnie w stopy celujesz.

Demo - Screeny , bardzo proszę mi to udowodnić, jeżeli nie masz jak proszę o unbana.

neU
17-06-2008, 14:44
slodki jezu, zostaje jeden kolo odnas z teamu, biegniesz przez pol mapy prosto na niego juz walisz przez skrzynie i jeb bania...

at
17-06-2008, 14:46
Może go słyszałem ? A może schował się w najbardziej standardowym miejscu?

Nie wyjaśnie Ci tej akcji bo nie pamiętam wszystkich rund z dzisiaj -.-

Najlepszy rozwiązaniem będzie odbanowanie mnie - będę grał na rn = at cały czas tam i nagrywajcie dema etc. Nie banujcie z miejsca odrazu, od rozstrzygania czy ktoś haxi jest chyba dział CHEATERS.

neU
17-06-2008, 14:50
nie mogles go slyszec bo kampa

at
17-06-2008, 14:53
No to pewnie schował się tam gdzie się chowa pospolity mało myślący gracz, zresztą o czym my tutaj mówimy daj mi demo z tą akcją to Ci wyjaśnie, nie masz dema nie ma o czym mówić.

Koszmarek
17-06-2008, 15:02
At gra w cs-a już ponad 3 lata, bez bicia mogę powiedzieć że jest PRO, nigdy nie używał nigdy haxów a skilla zawdzięcza temu (przykro mi muszę to powiedzieć xD) że w pewne wakacje po 10h na dobę grał. Ban został przyznany niesłusznie, bez dowodów i tylko temu że miał on zbyt dużo fragów i był po prostu za dobry. I steam - na którym cheaterzy to niezwykła rzadkość, wręcz zjawisko nadprzyrodzone.
Pozdrawiam

at
17-06-2008, 15:03
A skilla zawdzięcza temu (przykro mi muszę to powiedzieć xD) w pewne wakacje po 10h na dobę.

nigdy tyle nie grałem, swój naprawdę słaby skill zawdzięczam 1.5

Falcon
17-06-2008, 15:14
Regulamin ma na celu ułatwienie administracji wyjaśnienie sprawy.
Wszystkie tematy nieodnoszące się do regulaminu nie będą brane po uwagę, a autorzy nagradzani będą warnami.
Temat nie odnoszący się do regulaminu działu. Zamykam. Odblokuję, jak dostane PW z chęcią poprawy pierwszego postu i nazwy tematu. Do tej pory nie gwarantuję rozwiązania sprawy.