Zobacz pełną wersję : Ankieta! Powtórka meczu / Walkower
Powtórka meczu / Walkower
Kilku użytkowników chciało i prosiło o wyjaśnienie tej sytuacji, moim zdaniem najlepiej będzie jak zdecyduje większość, Proszę o oddanie głosów i udzielenie swojej opinii na ten temat. Czy Killzonowi i Miazga12'e należy się Walkower czy może wystarczy powtórzyć mecz, Wszelkie informacje/Oskarżenia znajdują się w tym temacie: Klik (http://ex0n.cal.pl/forum/viewtopic.php?t=357)
;-) Ja zagłosowałem na powtórkę meczu :roll: daj my im jeszcze szanse :o
miazga12
11-03-2007, 19:59
niewiem czemu głosoują przeciw ;-(
exon do kiedy ankieta?
[ Dodano: 2007-03-11, 20:44 ]
ej exon ale czytałem teraz regulamin i nic nie pisało o czymś takim :cool: czyli skąd ja miałem wiedzieć co zrobic w takiej sytułacji:]
dajecie na walkower co jak jesteście tacy dobrzi to i tak wygracie boicie sie nas ??
miazga12
12-03-2007, 14:08
my raczj z killzonem przegramy bo ile osob z na unreal i kamilosa a ile ja i killzon wsyzscy na unreala będą głosowac
Wkońcu oszukiwaliście. :hah:
miazga12
12-03-2007, 14:56
ej eragon ale powiedz mi z kim i JAK miałem grac dałem mateusza łavha który stylowo nie ma szans z killzonem :)
Skoro go nie było mogłeś NIE GRAĆ WCALE! I popraw lepiej te swoje wszystkie 380 postów bo sie zdziwisz ze pewnego dnia ich nie będziesz miał. :hah:
Licze na zasluzony WALKOWER.
Szkoda ze eXon nie dasz surowszej kary.
Ja bym tu zastosowal odjecie 3pkt. Albo usuniecie z turnieju.
hehehe dawać walkower! :-P
Ankieta trwa jeszcze 24 h! Tak ze wynik wszysko wyjaśni.. Podejrzana jest sprawa przyrostu uzytkowników na forum od momentu wystawienia tematu.. Mam wrażenie że jest tutaj niezcysta gra w postaci rejestracji kont do nabijania głosów w Ankiecie.. Sprawdziłem w logach:
[center:98734e6097]Logi:[/center:98734e6097]
Walkower Andri99
Walkower God
Walkower Co_Co
Powtórka meczu Batman
Powtórka meczu miazga12
Powtórka meczu pawel
Powtórka meczu łacher
Walkower Bam
Powtórka meczu GanGster
Powtórka meczu Kry
Powtórka meczu Batman_1987
Walkower Mucha
Walkower Czaja
Walkower Endriu
Walkower Sebek
Powtórka meczu .:Killzon:.
Walkower WB
Powtórka meczu ziomex
Walkower Syndicate
Powtórka meczu lamka :)
Powtórka meczu D@vId
Walkower Jasiek
Walkower Tomek
Walkower Eragon
Walkower Apollyon
Powtórka meczu caliber
Walkower MRS
Powtórka meczu ziomek
Powtórka meczu dadus
Powtórka meczu delux15
Walkower MANIAK KRK
Walkower ogi
Głosy udostępniam tylko w tym momencie bo wydaje mi się podejrzana sprawa! Kilku nowo zarejestrowanych odrazu głosowało i poczym kończy się ich historia na forum.. np:
Wszystkie konta zarejestrowane dzisiaj w tych samych odstępach czasowycowch nie większch niż 2h!
[center:98734e6097]Dowody:[/center:98734e6097]
ziomek - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 6 | 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
ziomex - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 1 | 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
lamka :) - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 3 | 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
caliber - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 6 | 83.29.133.60 | bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
delux15 - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 3 | 83.29.133.60 | bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
----------------------------> :shock: :shock: :shock: ;-( :sad: :? 8/ :shock: :shock:
miazga12 - 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
+ mini dowodzik z SB:
x e [Dzisiaj 15:38] ziomek: dobra exon skąbinowałem na forum eragona :P
x e [Dzisiaj 15:47] Bam: ziomek to miazga
Ludzie wy się nigdy nie nauczycie że każde Oszustwo/ Kłamstwo zawsze wyjdzie na jaw ? ;(
Miazga12 to był cios naprawdę poniżej pasa! Dostajesz za to WARNA I Ankietę kończę już w tym momencie bo niezależnie od jej wyniku macie WALKOWERA!
x e [Dzisiaj 15:38] ziomek: dobra exon skąbinowałem na forum eragona :P
jak już to zobaczyłem to wiedziałem że coś jest nie tak :-P bravo ex0n ;-)
miazga12
12-03-2007, 20:36
ale ***** skąd miałem wiedziec co miałem zrobic jak nie ma killzona napisałem na SB ale to juz nie moja wina że wy nie czytacie .A poaz tym mecz i tak wogule sie nie odbył skąd wy macie dowody że ja grałem z Mateuszem łachem albo z Jasikiem Włodzrzem z KĄD? ej i wogule sprawdziłeś tych co głosowali na powtoroke sprawdz innych np.Maniak jego sprawdzić z innymi bo ja sie go pytałem i mi mówił że się NIE zarejestrował na forum!
Bo mam demko na którym pisałes ze grałes z łachem, i rozmowe na gg. Widać Frajer z ciebie(tak pisze z małej litery bo do ciebie nie mam szacunku:)).
miazga12
12-03-2007, 20:39
ej to daj mi te demko bo jakoś go nie widziałem !
To jutro ci dam po szkole.
miazga12 ty cieniasie i pionku jeden coś ty myslał że admin jest tylko czerwony na forum :what: :what: on wszystko moze sprawdzić bez kitu takiego dziecka to jeszcze nie widziałem.... :sad:
[center:79bb692f78]Dowody:[/center:79bb692f78]
ziomek - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 6 | 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
ziomex - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 1 | 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
lamka :) - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 3 | 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
caliber - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 6 | 83.29.133.60 | bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
delux15 - Wizyt: 1 Łączny czas wizyt Minut: 3 | 83.29.133.60 | bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
----------------------------> :shock: :shock: :shock: ;-( :sad: :? 8/ :shock: :shock:
miazga12 - 83.29.133.60 | Host: bsn60.neoplus.adsl.tpnet.pl
[center:79bb692f78]MIAZGA!!
To co zrobiłeś było niegodne bycia członkiem klanu LOST!!
Postanawiam dać ci OSTRZEŻENIE w postaci BRAKU możliwości przejścia z ak.LOST do GŁÓWNEGO KLANU.
Następny wyskok = KICK z klanu.[/center:79bb692f78]
Mam nadzieję że dotarło do ciebie i że inni członkowie tego klanu nie będą musieli się wstydzić za ciebie!!
Pozdro Bam
Uuuu.. to sie porobiło :)
miazga12
13-03-2007, 12:33
a taaki to po zbuju nastepny spar to zagrać jak będe miał osiemnastke
i BAm ty się mnie bojisz i dlatego :]
"Bojisz" pisze sie boisz, a "zbuju" pisze sie zbóju. A idź sobie do innego klanu pograć dziecko, ale najbardziej mnie rozwalalo że wszystkie konta rejetrowales na jednego maila, szczyt idiotyzmu. I wątpie żebyś kiedykolwiek miał 18, nie myjesz sie więc mogą cie zarazki wykończyć :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
i BAm ty się mnie bojisz i dlatego :]
Zapamiętaj ja sie nikogo nie boje :evil:
Nawet możesz sobie grać ode mnie lepiej w cs'a, "mi to zwisa i powiewa".
Ja nie mam tyle czasu co ty na gre, ja mam teraz naukę i muszę pomyśleć do jakiej szkoły pójść.
Ja w przeciwieństwie do ciebie mam większe ambicje niż ZAWODÓWKA profil Rzeźnik/Masażysta (Niepołomice) :hihi:
miazga12
13-03-2007, 15:16
eragon jak taki dobry jesteś z polskiego to się ucz a nie graj w cs-a. :hah: Na maila :hah: i znalazł się wielki znawca jak coś pisze się e-mila i dla twojej informacji z jedengo e-maila nie można zakładać kilku kont.Bo bez Piotrka pewnie nie wiesz co to dokładnie jest IP
Bam jak zakładasz klan to pusisz mu cos poswięcić albo nauka albo klan
A skoro ty masz tyle czasu to załóż klan z Killzonem i Mandaryną i zobaczymy co zdziałasz :hah:
I am what I am
13-03-2007, 15:39
boże jaki ty żałosny jesteś-poświęcenia dla gry komputerowej haha....dziecko zrozum, że gramy w cs dla przyjemności, a nie jest o rzecz, która ci tam kiedyś w czymś może pomóc.
Tyle z mojej strony w tym temacie. Nie zawsze jest czas na granie, bo są inne rzeczy-no ale ty takich nie masz jak nawet z domu nie wychodzisz(co było powiedziane wyżej).
PDST :papa:
BAM ja na twoim miejscu wyżuciłbym go nawet z akademi LOSTU :x bo jak on jest taki cwaniak to niech sobie założy klan i forum ;-D to w tedy zobaczymy ile bedzie miał użytkowników i kto mu będzie grałw klanie :what: GoW nie denerwuj sie co taki pięciolatek moze robic poza siedzieniem na kompie.... :] to że ma czas na wszytko to myśli że jest najlepszy... 8/
eragon jak taki dobry jesteś z polskiego to się ucz a nie graj w cs-a. :hah: Na maila :hah: i znalazł się wielki znawca jak coś pisze się [shadow=brown]e-mila [/shadow:f338c356d8]i dla twojej informacji z jedengo e-maila nie można zakładać kilku kont.Bo bez Piotrka pewnie nie wiesz co to dokładnie jest IP
Skoro taki kozak to co to jest IP?? (Pewnie w google sprawdzisz i po zabawie)
To jest banalne pytanie na które nawet mój młodszy brat odpowie, w SB nie pisze poprawnie bo czasu szkoda, ale jak pisze posta to przynajmniej porządnie, nie robie byków jak ty analfabeto, np. zbój przez u otwarte... jezus... A po napisaniu posta poprawiam błędy jeśli takie są. Znawcą Polskiego nie jestem ale przynajamniej czytam książki. A Ty to nawet lektur nie czytasz. :) Więc sądze że czytasz średnio 50 słow na minute podczas gdy ja ponad 200. :what:
P.S. w Twoim poście jest więcej niż 10 błędów. Znajdź je i popraw to uznam że jesteś pół analfabetą.
P.S2 Idź sie przejdź bo siedzenie na kompie cały dzień szkodzi zdrowiu, możesz zostać ślepcem, a co gorsza garbaczem.
P.S3 Skoro Bam ma wybór, to Ty też go masz, poświeć swoją starą albo gre. Bam To potrafi pogodzić. I Żałóż klan skoro tak i Ciebie wielki przywódca i znawca CS. :hah:
P.S4 Sam żle napisałeś. to Nie jest "E-mil" tylko E-Mail
P.S5 O ile pamiętam nie potrafisz nagrywarki obsłużyć, moje wyrazy współczucia.
P.S6 Pusisz(tak napisałes) to odmiana od puścisz?
:hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
BAM ja na twoim miejscu wyżuciłbym go nawet z akademi LOSTU :x bo jak on jest taki cwaniak to niech sobie założy klan i forum ;-D to w tedy zobaczymy ile bedzie miał użytkowników i kto mu będzie grałw klanie :what:
ku radości sam odszedł :-P niech go Inos prowadzi i ciekawe gdzie zajdzie? :hah:
BAM ja na twoim miejscu wyżuciłbym go nawet z akademi LOSTU :x bo jak on jest taki cwaniak to niech sobie założy klan i forum ;-D to w tedy zobaczymy ile bedzie miał użytkowników i kto mu będzie grałw klanie :what:
ku radości sam odszedł :-P niech go Inos prowadzi i ciekawe gdzie zajdzie? :hah:
W sumie o to chodziło żeby odszedł. ;-)
miazga12
13-03-2007, 16:34
w tym senk że ja nie chce zakładać klanu bo nie mam czasu na jedno i drugie
P.S. Eragon ja mam trudności z pisaniem a ty z czytaiem ja napisałem "e-mail" a ty mi mówisz że ja napisałem "e-mil"
God poświcnie(w tym znaczeniu) znaczyło zeby na cos poświęcić więcej czasu
w tym senk że ja nie chce zakładać klanu bo nie mam czasu na jedno i drugie
P.S. Eragon ja mam trudności z pisaniem a ty z czytaiem ja napisałem "e-mail" a ty mi mówisz że ja napisałem "e-mil"
God poświcnie(w tym znaczeniu) znaczyło zeby na cos poświęcić więcej czasu
Zobacz na mój post, cytuje w nim ciebie, i zobacz to co jest na brązowo w twoim poscie podkrećlone, Naprawdę jesteś nie dorozwinięty.
P.S co to znaczy "czytaiem"? naucz sie pisać i czytać, przeczytaj mój post 20 razy to może zrozumiesz o co mi biega. Bo narazie to ty masz problemy z czytaniem a nie ja. :)
To kwestia inteligencji, a u ciebie z każdym postem spada o 1.
Mi@zga umów sie z Eragonem 1v1 na pięści a nie cwaniakuj na forum jaki ty niejesteś... :-P
no kurde boją sie nas że wygramy i dają walkowery