Zobacz pełną wersję : Prośba o ADMINA
Nick: >>>ShIfT<<< [R]
Staż: 6 miesięcy
Steam: Posiadam
Dziennie gram od 3 do 5 godzin.
AMX: dobrze znam.
Adminem byłem: Byłem dwukrotnie.
Mam nadzieje ze znajdę Poparcie Adminów Na serwerze cs-portal gram od początku jak tylko rozpocząłem przygodę z CS często miałem nowy nick ale od 5 miesięcy sie nie zmienia :) miałem trochę przerw z powodu połamania palca u prawe reki i nie moglem grac;/ ale liczę na Poparcie :)
Pozdrawiam :)
Tematy: 1
o.O ?
Odpada..? ;]
o.O ? Po co dajesz znak zapytania ?
Tematy: 1
o.O ?
Odpada..? ;]
o.O ? Po co dajesz znak zapytania ?
Domyśl się, i nie pouczaj mnie tu.. :)
Chodzi mi o to, że wdg mnie odpada, ale to moja opinia, pytajnik dałem ponieważ liczy się też zdanie innych.. xP
Logitech91
24-06-2008, 12:33
Nick: LUQ
Staż : 4 Lata
Dziennie gram 1-3 godzin (zalezy jak mam mniej do roboty to nawet do 5 godzin )
AMX : znam bardzo dobrze i tworze własne packi ( zajmuje sie pluginami)
Admin: Byłem adminem na stronie www.wiaderko.com
Gram ponad 4 lata , znam angielski , rosyjski , niemiecki i polski jezyk ^^ Mieszkam w Białymstoku , dobrze gram , lubie grać interesuje sie amx , cs , footballem i jeszcze innymi rzeczami ale co was to obchodzi,. Jako jeden z nielicznych moge pochwalic sie że miałem admina na serwisie [shadow=yellow:360dbee3f5]wiaderko.com[/shadow:360dbee3f5].Mój wujek jest współwłaścicielem firmy pukawka (stawianie serv na różne gry) Nielubie? Hmm Tibijczyków , jarzynowej i paru tam jeszcze rzeczy. To czekam na odpowiedz, jbc pisać , jak nie to niebęde płakać. To czekam, nara .
Jestem za ale nie widziałem cię na serwerze
Temat się zakłada osobno !
Jestem za ale nie widziałem cię na serwerze
OMG, Tombcio Ty sie juz lepiej nie udzielaj, skoro go nie wiedziałes na servie i go popierasz..
[ Dodano: 25-06-08, 10:30 ]
Nick: LUQ
Staż : 4 Lata
Dziennie gram 1-3 godzin (zalezy jak mam mniej do roboty to nawet do 5 godzin )
AMX : znam bardzo dobrze i tworze własne packi ( zajmuje sie pluginami)
Admin: Byłem adminem na stronie www.wiaderko.com
Gram ponad 4 lata , znam angielski , rosyjski , niemiecki i polski jezyk ^^ Mieszkam w Białymstoku , dobrze gram , lubie grać interesuje sie amx , cs , footballem i jeszcze innymi rzeczami ale co was to obchodzi,. Jako jeden z nielicznych moge pochwalic sie że miałem admina na serwisie [shadow=yellow:9a3114da74]wiaderko.com[/shadow:9a3114da74].Mój wujek jest współwłaścicielem firmy pukawka (stawianie serv na różne gry) Nielubie? Hmm Tibijczyków , jarzynowej i paru tam jeszcze rzeczy. To czekam na odpowiedz, jbc pisać , jak nie to niebęde płakać. To czekam, nara .
Nie łaska wlasnego tematu zalozyc?