Zobacz pełną wersję : sluchawki do csa
witam
chcialem sobie kupic jakies sluchawki w cenie ~ 70 zl
chcialbym zeby byly wygodne
bede je wykorzystywal glownie do grania w csa, ale czasem tez do cluchania muzy
moje propozycje to:
speed link sl 8781
creative hs 600
steel dound 3h
ktore mi polecacie?
jesli macie jakies inne propozycje to piszcie
jak byś miała jeszcze 30 zł to bym polecił fatal1ty
jak byś miała jeszcze 30 zł to bym polecił fatal1ty
dokladnie, chociaż mam teraz z nimi mały problem
Tombcio jak jestes pr0 to odezwij sie jutro do mnie na gg
Tombcio jak jestes pr0 to odezwij sie jutro do mnie na gg O co ci chodzi ??
creative hs 600
j
Te bym polecil :)
PS NEU i Tombcio to nie jest temat "Klotnia NEU i Tombcio"
Pozdrawiam
www.agresiv.pl AgresiV.pl^Mati$
creative hs 600
j
Te bym polecil :)
PS NEU i Tombcio to nie jest temat "Klotnia NEU i Tombcio"
omg, ty synek jestes o lekkim uposledzeniu, ty debilu czy my sie klocimy?? Boze, mam problem ze sluchawami wiec chce zeby tombcio mi zaklikal moze on bedzie cos wiedzial,
WIELKIE POZDRO!!!!!!
zrobimy tak, jak bedziesz widzial ze ja sie wypowiadam w jakims temacie to wez nie odzywaj bo sie nie chce sie wkurwiac
Ehh Tombcio nie polecaj każdemu tych Fatality, jak się nie znasz.
Ja jestem Audiofilem i korzystam z dużo lepszego sprzętu (oczywiście w odpowiednio wyższej cenie).
Ale jeśli miałbym wybierać z tego co kolega wyżej napisał:
Speed Link SL 8781
Creative HS-600
Ta para słuchawek jest bardzo porównywalna, ale nie mniej jednak wybrałbym w tym standardzie Creative HS-450.
Steel Sound 3h - Jak masz pieniądze na te słuchawki, to się nie zastanawiaj. Znacznie odbiegają jakością od w/w. Nawet wymieniane przez Tombcia nieszczęsne Fatality są słabsze w parametrach.
Jedyny (pewnie dla Ciebie) minus to to, że nie mają mikrofonu. Ale ja Ci polecam dokupić mikrofon stojący za 20zł i będziesz miał dobre słuchawki, plus dobrej jakości mikrofon.
Zazwyczaj kupując zestaw słuchawek z mikrofonem, jedno z nich jest słabej jakości.
Nie dostałem za to pomógł że poleciłem mu słuchawki fatal1ty !!!! Napisał do mnie na gg i spytał sie których używałem i które polecam . .. Napisałem mu że polecam
steel dound 3h I za to dał mi pomógł jak niewieżysz przyjedź pokaże ci historie
mam jeszcze jedno pytanie
znalazlem na allegro steel sound 3h razem z mikrofonem
http://allegro.pl/item381129624_sluchawki_steel_sound_3h_dla_graczy_ ideal_od_ss.html
tylko ze jedne kosztuja ok 100 zl a te 73
jak myslicie czy to jakies podroby?
tu masz tabelkę gdzie pokazane są wszystkie wersje Steel Sound http://www.monsterpc.pl/allegro/3h/3.jpg
Czyli wychodzi na to że te słuchawki mają mikrofon ale możesz go schować.
Na pewno to nie jest podróba
mam jeszcze jedno pytanie
znalazlem na allegro steel sound 3h razem z mikrofonem
http://allegro.pl/item381129624_sluchawki_steel_sound_3h_dla_graczy_ ideal_od_ss.html
tylko ze jedne kosztuja ok 100 zl a te 73
jak myslicie czy to jakies podroby?
Śmiało kupuj. Lepszych słuchawek nie masz co kupować bez dobrej karty dźwiękowej. Te w zupełności Ci wystarczą.
Na często są niższe ceny, bo sprzedawcy nie narzucają takiej marży jak sklepy.
Poza tym sprzedawanie podróbek, które posługują się logiem innej firmy jest zabronione na allegro i super sprzedawca raczej by tego nie robił.