Zobacz pełną wersję : Nowe działy!
Gry
Dyskusje, porady związane z grami
Filmy
Wrażenia związane z filmami, Recenzje, Co warto oglądnąć..
Muzyka
Rozmowy na temat muzyki.. Artystów..
Programy
Rozmowy na temat progamów..
Off-Topic
Tematy które nie pasują do innych działów.. Czyli luźne rozmowu na każdy temat..
Na forum jak widać powstały nowe działy.. Zobaczymy może to pomoże forum aby bardziej staneło na nogi.. ;-)
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie.. Propozycje dotyczące np nowych działów porosze je z zgłaszać w temacie - Propozyce
ja też jestem za nowym działami :-) jeszcze mugłbyś dorobić dział Sport ;-)
I am what I am
28-12-2006, 10:04
Bardzo dobrze że te działy zrobiłeś :-) Forum się rozrasta widze :-) Aletakże sugeruje dział Sport
ok dział w zrobiony.. Zobaczymy czy sie rozkręci.. :roll:
Panowie rozkrecmy te dzialy ja zaczolem sport:P
jak dla mnie i dla aniM przydałby sie dział Bajka albo manga :mrgreen:
jak dla mnie i dla aniM przydałby sie dział Bajka albo manga :mrgreen:
Dział Filmy też się nadaje do tego typu rozmów.. ;-)
Na forum powstał nowy dział.. HUMOR ;-)
Jestem ZA im więcej działuw tym dokladniej można się wypowiedzieć co do danego tematu :roll: :-|
Jestem ZA im więcej działuw tym dokladniej można się wypowiedzieć co do danego tematu :roll: :-|
Masz racje ;-) Ale z umiarem! Byle by nie przesadzić.. :-P
Na forum powstał nowy dział.. POMOC Mam nadzieje że w pewien sposób pomoże on wielu użytkownikom.. ;-)
Jeśli macie jakieś propozycje dotyczące działów.. Macie jakieś pomysły.. Prosze zakładać Nowet tamaty w dziale "Propozycje".
Kolejny nowy dział zawitał na forum :-P
Ciekawostki ze świata dział myślę bardzo przydatny.. Jak i Ciekawy zarazem.. ;-)
Kolejny nowy dział.. Czarna Lista :-P
miazga12
27-01-2007, 18:22
exon morzna załóżyć nowy dział biała lista:D będziemy tam wpisywać serwery na których nam się gra super kolesi jakis fajnych itp.
No nie wiem czy to dobry pomysł..
miazga12, Mi też się wydaje że pomysł jest niezbyt dobry.. Bo wkońcu do tego służy dział serwery.. tam podajemy właśnie takie.. ;-) I każde inne.. Ale możesz zrobić ankiete w dziale propozycje jak Ci bardzo zalezy.. zobaczymy co inni na ten temat sądzą.. ;-)
pozdrawiam :-P
Mamy nowy dział na forum E-Books z propozycji Eragona'a.. :-P Zobaczymy czy pomysł się udał.. :-P
Mr.Blyskawica
22-02-2007, 20:34
No fajnie a moze mozna zrobic dział niewiem na przykład o kawałach??
No fajnie a moze mozna zrobic dział niewiem na przykład o kawałach??
Nie potrzeba takiego działu.. Gdyż jeśli ktoś by chciał wrzucić kawały.. to jest do tego dział.. Humor :-)
1) Zostaje zlikwidowany dział Hamachi, 2 tematy znajdujące się wnim zostaną przeniesione do działu Poradnik
2) Likwidacja działu e-boks szczeguły tutaj (http://ex0n.cal.pl/forum/viewtopic.php?t=307)
3) Na forum powstał dział Strefa Webmastera.. Zapraszam serdecznie do aktywnego udziału w dyskusjach.. :-)
Grafika
-FAQ (New)
-Sygnaturki (New)
-Userbary (New)
-Ogólne (New)
-Poszukuję (New)
-Poszukuję, Proszę.. (New)
Kolejne subfora.. Zobaczymy czy pomysł się sprwdzi.. ;-)
Ja bym jeszcze doradził dodać popularną zabawe w skojarzenia, w której
oczywiście pisane posty nie dodawały by sie do listy użytkowinika.
Np. 1 osoba pisze Słowo ; Kraków i 2 osoba pisze co sie znim kojarzy
2 osoba napisała Wawel
3 Smok
4 ogień
Itd:) fajnie czasem tak popisać.
a moze Zrobić dział Galeria ? :> Bo nigdzie nie widze ? :) I tam można by np zrobić temat, pokażsowje zwierze czy cośtakiego ;) można by się pochwalić swoimi pociechami xD
Sasek666
26-07-2007, 11:03
Rufus albo prackami nie koniecznie ktore zostaly zrobione photoshopem :D
Jack Sparrow
26-07-2007, 11:44
Niee mam Zdania :sad:
No dobrze że są nowe działy ;]
działy są jak najlepsze BRAWO! :)
można by było stworzyc dział Screeny :)
działy są jak najlepsze BRAWO! :)
można by było stworzyc dział Screeny :)
Taki dział raczej nie potrzebny, bo co może być ciekwego w sreenach w cs..
Pozatym to nie jest dzial od propozycji. Wdg. mnie działów już jest w sam raz, i nie potrzeba nowych.
Ja sie przyczepie do działu z AmxModx tam jest w ogóle jeden wielki śmietnik Baku pisze tam pluginy a zaraz sie ktoś wcina szukam plugina pisałem już trzy razy załóżcie dział "Szukam Pluginów" Czy wam tak ciężko dodać ten dział ??
ex0n big_lou, ma racje dodaj taką podkategorie ;]