Zobacz pełną wersję : trening
I am what I am
27-12-2006, 18:57
Więc BT mamy mało zgrania a trzeba się osłaniać więc moja propozycja to wchodzić razem na ten deathmatch, i chodzić na nim razem tak żeby się osłaniać. Bo wiecie tam z każdej strony strzelają :-P ost na Aztec stał chłop w samym kącie a mnie za niego przeniosło :mrgreen: Co sądzicie :?:
wiesz to jest dobry pomysał ale nie na deathmatchie bo pujdzieny razem ktoś zginie i już sie nie znajdziemy :-P bo tego rypnie tam drugiego gdzie indziej i po zgraniu :mrgreen: to moim zdaniem deathmatch odpada ;-) a nie mozemy sie ustawić na jakimś serwie BT kontra reszta forum :?: co wy na to....
wiesz to jest dobry pomysał ale nie na deathmatchie bo pujdzieny razem ktoś zginie i już sie nie znajdziemy :-P bo tego rypnie tam drugiego gdzie indziej i po zgraniu :mrgreen: to moim zdaniem deathmatch odpada ;-)
No dokładnie tak chciałem napisać.. podzielam dragona..;)
a nie mozemy sie ustawić na jakimś serwie BT kontra reszta forum co wy na to....
Też o Tym myśle.. Czekam właśnie bo Bam kołuje ekipe.. ale mam lebszy pomysł.. Ale o nim jak skołujemy złotą piątke zawodników BT tak że będą na bank i będzie można na nich liczyć.. :mrgreen:
a my już tej złotej piątki nie mamy :?: z tego co widze to jest :mrgreen:
ja (dr4g0n)
ex0n
tygrys
god a war
ave thc
P.S. czy czekamy na kogoś jeszcze ;-)
I am what I am
28-12-2006, 09:51
mama złotą piątkę :mrgreen: Tygrys nie na forum ale mówił że jest. A wczoraj doszedł do nas kolo :-D :-D Znacie go z ajo #2 Gregor 18 (Sucharaba) Pamiętasz go Kmieciu :?: powiezdiał że będzie grał :-D Mamy piątkę :-D Tylko co z AVE :?: jeśli będzie to mamy 6 :-D jarcyk gadaj ten pomysł bo już jesteśmy na bank :mrgreen: a im szybciej jakieś plany tym lepiej.
jakiegoś suchorabe pamiętam ;-) Ave Thx powiedział ze jka bedzie jakiś sparing to on bedzie tylko jego forum raczej nie interesuje :lol: tylko przydałoby sie mu wcześniej powiedzieć żeby byłw chacie :-) możemy z tym A.S. zagrć ;-) bo tam chyba gra ten Zacheusz a wkurza mnie ten młody :evil:
I am what I am
28-12-2006, 12:20
mam kontakt do Hero_On. Chlopy maja 13 lat. Ten Wilu coś jedynie gra, a tamtych co widziałem to statsy 4-7. Gram teraz na ajo z jednym. Mam do niego gg, a strone swojądopiero robią. Pasi to mogę umówić :?:
Mi pasi umów nas na sparing!! Trzeba zrobić sieć w hamachi specjalną do sparingów.. Umawiaj! Działaj.. a ten dzieciak jest żałosny z tym darciem do mikrofonu.. choć nie powiem nawet kolo wymiata..
włąsnei jak zaczynałem grać to miał ststy 0...5 a teraz kurde coś sie polepszył :-> God of War mówisz ze oni ststy mają 4...7 to tak jak ja :-P
I am what I am
28-12-2006, 12:40
ty masz lepsze :mrgreen: jak na death matchu wymiatałeś :mrgreen: weżmiesz pare piwek na lepszą celność :-D sam widziałeś że oni nie za mocni, ten wilu coś tam gra. A jak ten AVE, bo ja z nim nigdy nie grałem :?: mówiliście coś że wymiata :?: