Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mam CS 1.6 Non Steam i Kupiłem STEAMA!! HELP

Marins
01-06-2008, 09:59
Siema

Mam pewną wątpliwość ponieważ kupiłem STEAMA i mam nadal NON STEAM bo jeszcze niewpisalem cdkeya do steama i niewiem czy odinstalowywac CS NON STEAM czy go zostawic i bendzie dzialal jak steam...hmm...

mam od groma tych amxow na servy różne i jak odnstaluje i bende instalowal tego ze steama to mi sie znowu wysztsko bendzie musialo sciagac PLZ POMOZCIE!

tombcio
01-06-2008, 10:13
Ściągnij steama ale zostaw sobie jeszcze non-steama a z ns skopiuj najważniejsze pliki (mapy,modele,dzwieki) i większość nie będzie ci sie musiała ściągać na steamie

JeT
01-06-2008, 13:14
Ja mam na kompie i Steama i NS,i mam wszystkie mapy skipiowane z NS do Steama i nie muszę wszystkiego od nowa sciągać.
A co do problemu,to mi działa steam nawet jeśli nie reinstalowałem ns.:)

Mati$
01-06-2008, 13:38
ja usunalem Non-Steama, bo tez niedawno kupilem Steam a doklanie Counter-strike 1 Anthology , zawiera to Counter-strike 1.6 STEAM , Counter-Strike CZ Steam i inne :]
P.S Jak masz STEAM to mozesz wchodzic na serwery non-steam, chyba ze chcesz czitow uzywac :o ja osobicie tego nigdy nie robilem, nie robie, i nie bede robil :) tylko lamy graja na czitach

Pozdrawiam
GT.gaming_Mati$

tombcio
01-06-2008, 14:15
.S Jak masz STEAM to mozesz wchodzic na serwery non-steam, chyba ze chcesz czitow uzywac :o ja osobicie tego nigdy nie robilem, nie robie, i nie bede robil :) tylko lamy graja na czitach Na steamie możesz wchodzić na serwery ns i czitów używać bo nie mają vaca

Marins
01-06-2008, 15:56
Ok Dzięki Za Pomoc :)

Mati$
01-06-2008, 17:45
No problem :] Temat do zamkniecia :]