Zobacz pełną wersję : temat usuniety i post zal baku!!!
Po co usowacie temat!! a baku ten ciul mi posta usunol taka ciota z niego niech wszyscy widza!! co z niego za test moderator buhahahha :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
zal mi tego goscia napinac sie bedzie buahhaha :hah: :hah: :hah: szczyl maly!! :hah: :hah: :what: :what: :what:
Ciul mów sobie tak do osoby nie wychowanej, czyli do siebie samego . Ja osobiscie uważam, iż jesteś szczylem zafajdanym, wiele o tym świadczy. Możilwe, że usunełem twojego(daremnego , wyszystkie są daremne :hah:)posta/y. Nie pamiętam jaki to był posta, ale skoro usunełem był on gorszy niż te wszystkie .. Jeżeli masz coś do mnie to złóż skargę do admina. I tyle . Myślisz że będę płakał jak wszyscy będą wiedzieć jaki to ja jestem ? Jestem jaki jestem . I tak wiem, że większość mnie poprze, bo po co mają popierać takiego(jak ty to nazwałeś ?) ciula jak ty. Mam moderatora jeszcze na 2 forach, chcesz złożyć na mnie skargę ? Jak tak to podam Ci adresy www.
Powiedz rodzicom , iż źle Cię wychowali. Złóż skargę do NSA. Zapewne nie wierz co to jest. No ale google.pl przecież nie boli.
ex0n, prośba do Ciebie daj mu 3 warny albo i 6, jeżeli on ma mnie wyzywać to ja dziękuję, takie dzieci jak on powinno odrazu się banować. Jeszcze raz mnie przezwie sam mu dam 10 warnów i potem mi możesz nawet odebrać test-mod'a. Nie będę takiego czegoś tolerował . I nie usuwaj tego teamtu do póki się wszyscy nie wypowiedzą ! Prosze was o komentarze, czy złe czy dobre napiszcie .;] Jeżeli on tu dalej będzie miał konto to ja rezyzgnuje z moda ...
Więc, jeszcze raz s4il, pozdrowienia dla Ciebie :hah: :hah: (Jak to nazwałeś) ciulu..
Tyle z mojej strony. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś skargę na mnie to porsze pisać w tym temacie .
Pozdrawiam was serdzecznie ..
Ciul mów sobie tak do osoby nie wychowanej, czyli do twojej rodziny(mamy, taty, brata lub do siebie) . Ja osobiscie uważam, iż jesteś szczylem zafajdanym, wiele o tym świadczy. Możilwe, że usunełem twojego(daremnego , wyszystkie są daremne :hah:)posta/y. Nie pamiętam jaki to był posta, ale skoro usunełem był on gorszy niż te wszystkie .. Jeżeli masz coś do mnie to złóż skargę do admina. I tyle . Myślisz że będę płakał jak wszyscy będą wiedzieć jaki to ja jestem ? Jestem jaki jestem . I tak wiem, że większość mnie poprze, bo po co mają popierać takiego(jak ty to nazwałeś ?) ciula jak ty. Mam moderatora jeszcze na 2 forach, chcesz złożyć na mnie skargę ? Jak tak to podam Ci adresy www.
Pozdrów mame, tate, itp. Powiedz, iż źle Cię wychowali. Złóż skargę do NSA. Zapewne nie wierz co to jest. No ale google.pl przecież nie boli.
ex0n, prośba do Ciebie daj mu 3 warny albo i 6, jeżeli on ma mnie wyzywać to ja dziękuję, takie dzieci jak on powinno odrazu się banować. Jeszcze raz mnie przezwie sam mu dam 10 warnów i potem mi możesz nawet odebrać test-mod'a. Nie będę takiego czegoś tolerował . I nie usuwaj tego teamtu do póki się wszyscy nie wypowiedzą ! Prosze was o komentarze, czy złe czy dobre napiszcie .;] Jeżeli on tu dalej będzie miał konto to ja rezyzgnuje z moda ...
Więc, jeszcze raz s4il, pozdrów rodzine ciulów .. :hah: :hah: i sam siebie pozdrów ciulu..
Tyle z mojej strony. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakąś skargę na mnie to porsze pisać w tym temacie .
Pozdrawiam was serdzecznie ..
buhahahhahahh :hah: :hah: :hah: :hah: :what: :what: :what: :what: :what:
i właśnie widać kto tu jest dzieckiem ze rodzine wyzywa jak chcesz to możemy sie umowic na solo wtedy sobie wszystko wyjasniemy a nie ty cwaniaczek przez neta buhahhaha zal mi takich wlasnie dzieci neo jak ty bociku jebany nie ma sie juz czego czepic to do moich rodzicow pewnie sam ich niemasz dlatego cie to tak boli a szczyl to chyba ty jestes no bo nawet 17 lat nie masz a ty mi tu z tekstem ze ja szczyl buhahaha ja sie za dorosłego nie uwarzam ale sie tak nie napinam cioto jak ty.
Prosze o komentarze w tej sprawie!!
Prosił o koment to niech ma/
Mój komentarz:
Nie mam zdania.
buhahahhahahh :hah: :hah: :hah: :hah: :what: :what: :what: :what: :what:
i właśnie widać kto tu jest dzieckiem ze rodzine wyzywa jak chcesz to możemy sie umowic na solo wtedy sobie wszystko wyjasniemy a nie ty cwaniaczek przez neta buhahhaha zal mi takich wlasnie dzieci neo jak ty bociku CENZOR nie ma sie juz czego czepic to do moich rodzicow pewnie sam ich niemasz dlatego cie to tak boli a szczyl to chyba ty jestes no bo nawet 17 lat nie masz a ty mi tu z tekstem ze ja szczyl buhahaha ja sie za dorosłego nie uwarzam ale sie tak nie napinam cioto jak ty.
Prosze o komentarze w tej sprawie!!
Czas i pora nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Rodzine mam i to w przeciwieństwie do Twojej bardzo miłą. Jest 1 róznica miedzy mną a Tobą. Moi rodzice mnie wychowali a Ciebie już nie, a to oznacza katastrofe. I nie bądz taki kozak, bo jestem młodszy. Jak chcesz mozesz zrobić ustawke z moim bratem, chcesz ? Nie ma sprawy. I jak już mówiłem pozdrów wszystkich. A i czekam na wypowiedź innych .
Popracuj nad ortografią i interpunkcją .. Cieszko widze twoją przyszłość.
Ja tak samo jak Freq "Niemam Zdania"
Czas i pora nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Rodzine mam i to w przeciwieństwie do Twojej bardzo miłą. Jest 1 róznica miedzy mną a Tobą. Moi rodzice mnie wychowali a Ciebie już nie, a to oznacza katastrofe. I nie bądz taki kozak, bo jestem młodszy. Jak chcesz mozesz zrobić ustawke z moim bratem, chcesz ? Nie ma sprawy. I jak już mówiłem pozdrów wszystkich. A i czekam na wypowiedź innych .
Popracuj nad ortografią i interpunkcją .. Cieszko widze twoją przyszłość.
buhahhaha no kurw...... typowe dziecko zalll :hah: :hah: :what: :what:
No ja chce solowke i ja niejestem zaden kozak tylko ty sie caly czas pniesz domnie i mi rodzine obrazasz zachwianie typowego gowniarza tak jak juz napisałem wcześniej jak niechcesz solowki to sie nie napinaj tak bo i tak bys w czape dostał.
A nie zachowujesz sie jak szczeniak i mi rodzine jedziesz!! możemy sie na soloweczke ustawic i zobaczymy czy wtedy też bedziesz taki mocny!!
P.S Przeproś mnie i siciagnij warny to bedzie ok bo ja tu nie chce jakieś wojny z toba.
No to mu juz napisałem ale najpierw musi mnie przeprosić!! To wtedy może być zgoda!
Hahah Ty jesteś kolo zabawny ! Czytać ze zrozumieniem nie umiesz !! Obraziłeś mnie wielokrotnie i myślisz że Cię przeproszę ? Teraz wojny mu się nie chce ze mną prowadzić załosne . Jeżeli myślisz że obraziłem twoją rodzine to jesteś w błędzie . Robisz afere a teraz chcesz abym Cię przeprosił n/c ..
Szyczylem zafajdanym i tak uważam, że jesteś :]
Hahah Ty jesteś kolo zabawny ! Czytać ze zrozumieniem nie umiesz !! Obraziłeś mnie wielokrotnie i myślisz że Cię przeproszę ? Teraz wojny mu się nie chce ze mną prowadzić załosne . Jeżeli myślisz że obraziłem twoją rodzine to jesteś w błędzie . Robisz afera a teraz chcesz abym Cię przeprosił n/c ..
Szyczylem zafajdanym i tak uważam, że jesteś :]
:what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what: :what:
ja ci tylko propozycje dałem jezlei niechcesz z niej skorzystac twoja sprawa to zostaje nam tylko solowka i zobaczymy wtedy.
A ty jakis ******** jestes najpierw piszesz ze kozaka zgrywam bo jestem starszy, a teraz piszesz ze jestem szczylem zafajdanym. buhahahhah to sie wkoncu zdecydu
dzieciaczku :what: :what: :what: :hah: :hah: jak sie boisz na solo to mi powiedz a nie...
:what: :what: :hah: :hah: :hah:
SPOKÓJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym w tym temacie dał dwóm osobom po warnie. Komu ? Sami się domyślcie.
s4il z takim zachowaniem nie masz co liczyć na moderatora. Temat powinien być zamknięty, a każdy kolejny post tych dwóch z aluzjami do siebie powinien być nagradzony warnem. KONIEC TEMATU
Hmm.... Jesteś małym dzieciaczkiem jak już mówiłem że dużo o tym świadczy .
Owszem solówki z Tobą nie chce, bo logiczne że wygrasz skoro jesteś starszym dzieciaczkiem. A i ja się przyznam że jestem dzieckiem, nie wiem jak ty może inne pokolenie . W tym temacie się nie wypowiadam do póki czegoś ex0n nie napisze .
CU !
dobra baku dawaj to co Ci napisalem na gg
A prosze bardzo banujcie mnie hahha co myslisz ze ja sie poplacze? tak jak ty
Mi na tym nie zalerzy tylko mowie ci nieobrazaj mojej rodziny a po zatym sam zaczołes z tymi warnami zachowales sie jak dziecko a tak jak juz wczesniej pisalem ty sie zastanow najpierw co ty piszesz bo raz piszesz zebym kozaka nie zgrywał bo starszy jestem a puzniej mowisz ze dzieciaczek. Ja sie za dorosłego nie uważam ale ty głupot nie pisz!!
co za lou, gdzie on ci na rodzicow pojechal
pozdro ciulu
NeU, Nie podlizuj sie do Baku :D
pozdro ciulu
Powiedz co to miało byc to jest dyskusja między Baku a S4Il'em a ty nie wtrącaj w nia swoich 4 liter dobrze ?
A co do tekstu "starzy" to mogłeś ich obrazic bo Nie każdy rodzic jest stary...
I NIE PISAC TUTAJ NIC !!
dobra spoko ;]
Omg, wyrażnie chcesz mi zrobic na złosc nie wiesz co to znaczy NIE PISAC NIC ??
Bo z tego co ja widze to nie zabardzo...
dobra wyluzuj juz
the end
pzd
No własnie nie wpieprzaj sie w nie swoje sprawy!!
A.C.A.B.
30-05-2008, 13:52
ty jestes baku moderatorem i dajesz taki przykład ? Zasmiecasz forum....Normalny to ty nie jestes i czemu zaden mod nie zmknoł jescze tego tematu ? obaj powinniscie dostac warny a ty powinienesc stracic moderatora.Nas to nie interesuje o czym wy sie kłucicie od tego jest PW....
Gdzie lazlo ? powinienes dopilnowac tego zeby temat juz był dawno zamkniety...
Gdzie lazlo ? powinienes dopilnowac tego zeby temat juz był dawno zamkniety... Ile razy mam mówić że go nie ma. Neta nie ma
s4il
"Nie dyskutuj z deeebilem, sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."
Enelin
moja rada dla ciebie
wykorzystaj ta wiedze madrze=]
A.C.A.B., wielki mistrzu się odezwał . Dobra niech ex0n zadecyduje. Bo ja widze ze tu nikt się nie zna na rzeczy oprócz mnie i s4il'a . Odzywacie się a nawet nie wiecie o co poszło. Jeżeli Ci tak A.C.A.B zależy to ja moge zrezygnować. Spoko.
A więc ex0n na prośbę A.C.A.B'a wycofuję się z funkcji moderatora. Można zamknąć temat .
Rapmen i s4il lepiej się nie wypowiadajcie bo i tak nie wiecie ocb ...
A NeU mnie nie broni dla Twojej wiadomości !
Gdzie lazlo ? powinienes dopilnowac tego zeby temat juz był dawno zamkniety.
Jak tombcio napisał, to nie mam neta w domu.. co do tematu - baku powinienneś zachować się odpowiedzialniej i trochę się postrzymać, s4il, jesteś starszy to po co takie tematy? Skoro starszy to chyba mądrzejszy i bardzciej dojarzały - z twoich wypowiedzi i tego tematu to nie wynika.
/close.